Ultimate Hot - Amusnet slots cu septari

Ultimate HOT

Producătorii de la Euro Games Technology sunt cunoscuți pentru seria lor de sloturi online cu tematică retro din seria Hot, precum 20 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Supreme Hot sau Flaming Hot. În acest joc de pacanele EGT putem regăsi toate simbolurile preferate, precum septari norocoși, clopoței de aur sau fructe suculente. Ultimate Hot este momentan printre preferințele jucătorilor din România, clasându-se în topul 100 al sloturilor online. Încearcă și tu acest joc ca la aparate cu câștiguri fierbinți și poturi de senzație!

Caracteristici Ultimate Hot

Cu o volatilitate scăzută și un RTP de 95,51%, Ultimate Hot este un joc de pacanele ideal pentru cei care vor să se bucure de câștiguri dese, chiar dacă nu sunt dintre cele mai substanțiale. Ultimate Hot are 3 role și 3 rânduri, pe care regăsim cele 5 linii de câștig (3 orizontale și două diagonale). Dintre elemente distingem șeptarii, steluțele norocoase, clopoțeii aurii, dar și fructele suculente precum pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe. De asemenea, jucătorii pot folosi funcția Gamble pentru dublarea câștigurilor, până la limita de 35x, beneficiind în același timp de un Jackpot Progresiv care se poate declanșa aleatoriu, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

Rotiri Gratuite Ultimate Hot

Fiind un joc ca la aparate clasic, asemănător cu cele din sălile de jocuri de acum un secol, Ultimate Hot nu dispune de funcții avansate, precum rotiri gratuite sau alte bonusuri. Cu toate acestea, îți recomandăm să te înscrii la newsletter-ul Cazino.ro, iar noi te vom anunța de îndată ce poți beneficia de rotiri gratuite în cazinourile online care oferă Ultimate Hot pe bani reali.

Mize si castiguri Ultimate Hot

Mizele variază de la 1 la 20, care sunt apoi înmulțite cu cele 5 linii de câștig. Cel mai valoros simbol este septarul, iar o combinație de 3 pe o linie de câștig îți va aduce 60x. Steluțele se plătesc cu 40x, iar pepenii cu 20x. Urmează strugurii și clopoțeii, care îți vor aduce 16x, iar restul fructelor (prune, lămâi, portocale și cireșe) îți aduc 8x. Nu uita să foloseșți însă funcția Gamble, care permite dublarea oricărui câștig mai mic sau egal cu 35x.

Ce Jackpot are Ultimate Hot?

Potul cel mare la acest joc valorează 300x, fiind obținut la combinația de 3×3 septari, însă Ultimate Hot dispune și de un Jackpot Progresiv, prezent la toate sloturile online de la EGT. Acesta se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire, moment în care jucătorul intră intr-o rundă bonus cu 12 cărți întoarse cu fața în jos, din care trebuie să găsească 3 care aparțin aceleiași suite. În acel moment, runda ia sfârșit, iar jucătorul câștigă bonusul aferent suitei descoperite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică).

Pacanele cu fructe Ultimate Hot

Oricând ai poftă de un joc de pacanele online cu fructe, Ultimate Hot este ideal! Încearcă și varianta de pacanele cu fructe gratis Ultimate Hot Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție!

Ultimate Hot Review

Volatilitatea scăzută, RTP-ul apropiat de medie și simplitatea acestui joc sunt toate atuuri de luat în considerare atunci când încerci și tu Ultimate Hot. Ne place că avem parte de câștiguri dese, aproape la fiecare rotire, chiar dacă nu sunt printre cele mai uriașe. Ne-ar fi plăcut totuși să avem parte de un bonus, precum multiplicatori la combinațiile de 3×3 cu fructe sau simboluri Scatter/Wild.

Ultimate Hot FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru varianta Ultimate Hot Demo!

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 5 de linii de câștig fixe, dispuse pe 3 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 300x câștiguri, va trebui să obții o combinație de 3×3 septari pe toate liniile fixe de câștig!

  • Acest joc de pacanele cu fructe a fost produs de EGT (Euro Games Technology) în 2014, fiind clasat în prezent pe locul 86 în topul preferințelor din România.

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.51%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT, Pacanele cu Septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet5

Mai multe Pacanele Demo

Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Wild

Honey of Gold pacanele demo
7777 Gaming

Honey of Gold

Castle of Fire demo
Pragmatic Play

Castle of Fire

To top
X