Candy Palace demo

Candy Palace 🍬

Intră în universul dulce al jocului Candy Palace, semnat de celebrul producător Amusnet Interactive! Printre bomboane, macarons și înghețată, ai șansa să obții câștiguri substanțiale din acest slot tip cluster. Poți obține până la 100x din pariul inițial, deci nu trebuie să ratezi aceste șanse bune de câștig.

Te așteaptă și o funcție de rotiri gratuite, declanșată de simbolul Scatter, reprezentat de o felie delicioasă de tort. Astăzi îți explicăm totul despre acest slot online, de la structură, la caracteristici speciale. Așadar, citește în continuare și mai apoi, încearcă pacanele Candy Palace gratis fără să te înregistrezi! 

Caracteristici Candy Palace online

Structura jocului Candy Palace online este de 6 role și 5 rânduri, iar sistemul de plată este de tip cluster. Această caracteristică este una specială, care îți poate aduce câștiguri substanțiale în cascadă. Mai departe în acest articol îți vom spune cât plătește fiecare simbol în parte pentru a ști exact pe care trebuie să îl urmărești mai atent pe grila de joc. Până atunci, hai să îți spunem și care este RTP-ul Candy Palace online și ce grad de volatilitate are!

RTP-ul este un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi sa joci pacanele online. Cu cât acesta este mai mare, cu atât este mai profitabil, deci poți obține sume bune de pe urma lui. Din fericire, jocul de pacanele Candy Palace are un RTP de 96,45% și o volatilitate mică, care îți permite să ajungi foarte repede la câștiguri. Acest grad scăzut de volatilitate nu este prezent la multe jocuri, așa că profită de șansă și joacă acum Candy Palace online!

Rotiri gratuite Candy Palace

Rotirile gratuite Candy Palace sunt declanșate de simbolul feliei de tort, care ocupă și rolul de Scatter în dinamica jocului. Ai nevoie de 4 sau mai multe astfel de simboluri, așezate oriunde pe grila de joc pentru a declanșa 12 rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor runde bonus mai apar minim 3 simboluri Scatter, alte 6 runde gratis sunt activate. Tot în timpul acestei funcții speciale, poate apărea și multiplicatorul, reprezentat de un borcan cu bomboane. Acesta este singurul moment în care multiplicatorul poate fi prezent pe ecranul de joc, aspect ce face funcția de rotiri gratuite și mai importantă.

De asemenea, ai și opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite. Trebuie să plătești 80x din pariul total și vei primi 12 rotiri gratuite. Totuși, înainte de a cumpăra această funcție, îți recomandăm să îți încerci norocul la Candy Palace, unde șansele de câștig sunt mari.

Șansa dublă este o altă funcție specială din joc. Aceasta dublează șansele jucătorilor de a obține rotiri gratuite. În timpul funcției speciale de șansă dublă, un alt set de role este folosit, deci șansele tale la câștig cresc.

Jackpot Candy Palace 

O altă funcție care ne-a atras atenția la Candy Palace online și pe care nu o întâlnim la prea multe jocuri este cea de jackpot progresiv. Hai să îți explicăm cum funcționează acesta și ce poți câștiga!

Această secvență de jackpot progresiv poate apărea în orice moment pe ecranul de joc și îți oferă șansa să câștigi unul dintre premiile puse în joc, 4 la număr. Premiile constau în suite de cărți de joc: de trefle, carouri, inimi sau spade, care sunt și cele mai valoroase cărți. Scopul este să potrivești 3 cărți din aceeași suită și să îți revendici premiul.

Pacanele cu dublaj Candy Palace

O altă funcție despre care ai auzit cel puțin o dată, dacă obișnuiești să te distrezi la jocuri de noroc este cea Gamble. Aici scopul este unul simplu: alege culoarea următoarei cărți. Aceasta poate fi roșie sau neagră. Funcția se va opri în momentul în care vei greși culoarea cărții următoare sau vei alege să îți retragi câștigurile obținute deja.

Mize, simboluri și câștiguri Candy Palace

Când vine vorba despre mize, la Candy Palace online poți juca pe minim 20 credite și pe maxim 400 de credite. Spre deosebire de alte pacanele online, variantele de mize nu sunt prea multe. Poți juca pe 20, 40, 100, 200 sau 400 credite. Hai să îți spunem cât valorează fiecare simbol în parte, dacă alegi să joci pe miza minimă de 20!

 • Bomboana mov: până la 1000 credite;
 • Prăjitura colorată: până la 500 credite;
 • Rulada albastră: până la 300 credite;
 • Rulada verde: până la 240 credite;
 • Înghețata: până la 200 credite;
 • Sticksurile roșii: până la 160 credite;
 • Jeleul: până la 100 credite;
 • Macarons: până la 80 credite;
 • Bomboana turcoaz: până la 40 credite;

Candy Palace slot review

Când vine vorba de pacanele online, Amusnet (EGT) este unul dintre cei mai iubiți producători și are și de ce! Jocurile sale uimesc de fiecare dată prin calitate, grafică și o mulțime de caracteristici speciale. Candy Palace este un exemplu excelent în acest sens, fiind plin de funcții atrăgătoare, care captează imediat jucătorii.

Poți obține Jackpot progresiv, rotiri gratuite sau o șansă dublă, toate acestea într-un singur slot. Intră acum în lumea Candy Palace, plină de culoare și veselie, unde câștigurile par mai aproape ca niciodată! Mai mult, la noi pe site ai șansa să încerci acest joc gratis, fără nicio depunere!

Q&A Candy Palace 

 • Da. Poți testa oricând Candy Palace demo la noi pe site, fără nicio depunere.

 • Poți juca pacanele Candy Palace pe cel puțin 20 credite și pe maxim 400 credite.

 • Din fericire, jocul de pacanele Candy Palace nu duce lipsă de funcții speciale. Vei găsi un sistem de plată tip cluster, funcția de rotiri gratuite, jackpot progresiv, funcția Gamble, dar și șansa dublă.

 • Da. Slotul Amusnet este compatibil cu orice dispozitiv mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top