Amazig Amazonia - Amusnet Slots

Amazing Amazonia

Ți-ai fi imaginat vreodată că vei fi plătit ca să explorezi superbul ținut al Amazonului? În Amazing Amazonia de la EGT vei putea face fix acest lucru, deoarece câștigurile sunt cu adevărat colosale, iar jocul abundă de funcții speciale! Cu linii variabile de câștig, multiplicatori, rotiri gratuite și Jackpoturi substanțiale, Amazing Amazonia este un joc de pacanele online care te va purta într-o aventură de neuitat!

Caracteristici Amazing Amazonia

Fiind realizat de Euro Games Technology, Amazing Amazonia se prezintă cu 10 linii variabile de câștig, dispuse pe 5 role și 3 rânduri de joc. Acest slot online are o volatilitate medie-ridicată și un RTP de 96,16%. Jocul prezintă o multitudine de simboluri, precum Fluviul Amazon (Wild), un fluture albastru (Scatter), un jaguar, un leneș, un papagal, o pasăre colibri, o vidra jucăușă, o broscuță și o șopârlă colorată. De asemenea, pe role regăsim și clasicele simboluri de cărți de joc, de la A la J. De asemenea, avem parte de o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite la găsirea a 3 sau mai multe elemente Scatter, de o funcție Gamble, dar și de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase.

Rotiri Gratuite Amazing Amazonia

Găsește trei sau mai multe elemente Scatter (fluturele albastru) și se va declanșa automat o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite și multiplicator de 3x. În timpul rundei, dacă jucătorul găsește încă 3 elemente Scatter, se adaugă 20 de rotiri la cele deja existente. La finalul rundei, se adună toate câștigurile acumulate si se multiplica cu 3x, iar jucătorul poate folosi funcția Gamble, dacă totalul este mai mic sau egal cu 35x.

Mize și câștiguri Amazing Amazonia

În clasica tradiție a jocurilor de pacanele EGT, jucătorul poate alege o miza de 1, 2, 5, 10 sau 20, care se înmulțește apoi cu numărul de linii de câștig selectate. Simbolul cel mai bine plătit este Wild-ul, cu 10000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează Scatter, cu 5000x pentru 5 simboluri. În cazul celorlalte simboluri, orice combinație făcută cu unul sau mai multe elemente Wild este multiplicată cu 2x. Spre exemplu, jaguarul sau leneșul îți vor aduce 750x pentru o combinație de 5, însă dacă apare și elementul Wild, se plătește cu 1500x. Vidra jucăușă îți va aduce 400x, iar păsările 250x. Broască și șopârla se plătesc cu 125x, iar cărțile de joc cu 100x.

Jackpot Amazing Amazonia

Alături de marele pot de 10000x, există șansa de a declanșa un Jackpot Mystery Cards după fiecare rotire, indiferent dacă este sau nu câștigătoare. În acest joc bonus, va trebui să selectezi din 12 cărți întoarse cu fața în jos până găsești 3 care aparțin aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). În momentul în care găsești cele 3 cărți, runda se încheie, iar jucătorul câștigă automat Jackpot-ul, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele EGT Amazing Amazonia

Indiferent dacă preferi jocurile de pacanele online cu fructe, cărți sau alte elemente, vei îndrăgi pe loc Amazing Amazonia. Cu multe șanse de câștig, multiplicatori, rotiri gratuite și alte funcții speciale, acest joc este ideal pentru a te ține ocupat ore în șir! Nu ezita să încerci și tu Amazing Amazonia Demo de pe site-ul nostru, dar și alte jocuri precum Amazons Battle sau The White Wolf.

Amazing Amazonia Review

Ne-am distrat de minune ce Amazing Amazonia și ni se pare unul dintre cele mai interesante jocuri realizate de EGT. După mai puțin de 10 rotiri, am găsit 3 simboluri Scatter care ne-au dus în runda cu 20 de rotiri gratuite. Aproape de finalul rundei, am găsit încă 3 Scattere care au mai adăugat încă 20 de rotiri. Per total, am câștigat în jur de 40x, însă uitasem cu totul de multiplicatorul care triplează toate câștigurile la final, astfel că aveam peste 120x la finalul rundei bonus. Chiar dacă grafica este puțin învechită, iar sunetele nu sunt dintre cele mai joviale, ne place mult acest joc și îl recomandăm tuturor.

Amazing Amazonia FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Amazing Amazonia Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT Amazing Amazonia are 10 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Amazing Amazonia este de 10000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de câștig.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Scatter și te bucuri de o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite și un multiplicator de 3x.

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.16%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet198
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

To top
X