Amazons battle

Amazons Battle

Cum ai putea să refuzi un joc de pacanele cu amazoane sexy, înarmate până în dinți și gata să te ajute să lupți pentru comori neînchipuite? Cu 30 de linii de câștig, funcții bonus și până la 30 de rotiri gratuite, Amazons Battle se desfășoară pe un fundal exotic, cu o junglă luxuriantă și simboluri precum tigri, cai sălbatici și seturi de arme. Așadar, lasă-le pe amazoanele focoase să te ajute în lupta pentru premiile legendare și Jackpoturile de poveste! Nu uita să încerci și alte pacanele EGT cu tematici asemănătoare, precum Amazing Amazonia sau Legendary Rome.

Caracteristici Amazons Battle

Jocul are un RTP teoretic peste medie, de 96,17%, cu o volatilitate scăzută-medie. Amazons Battle se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având 30 de linii variabile de câștig. Atât simbolul Wild (Calul Sălbatic) cât și cel Scatter (Securea și scutul) pot fi întâlnite în format Stacked, adică vei găsi de cele mai multe ori 2 sau mai multe astfel de simboluri pe role. O altă caracteristică interesantă a acestui joc este că simbolul Wild poate apărea pe orice rola, inclusiv pe prima, însemnând că vei avea șanse reale de a forma mai multe combinații câștigătoare. Simbolul Scatter apare pe rolele 2, 3 și 4, iar dacă găsești cel puțin 7 astfel de simboluri, se declanșează o rundă bonus cu 7 până la 30 de rotiri gratuite. Printre simboluri remarcăm și amazoanele focoase, o blondă, o brunetă, o roșcată și o șatenă, un tigru fioros precum și simbolurile cărților de la A la J. În plus, jocul beneficiază atât de o funcție Gamble, cât și de un Jackpot Progresiv, care se poate declanșa aleatoriu la fiecare rotire.

Rotiri Gratuite Amazons Battle

Ori de câte ori apar 7 sau mai multe simboluri Scatter (securea și scutul) pe rolele 2,3 și 4, se va declanșa automat o rundă bonus de rotiri gratuite! Astfel, 7 simboluri Scatter aduc 7 rotiri gratuite, opt simboluri aduc 15 rotiri bonus iar 9 simboluri Scatter îți vor aduce nu mai puțin de 30 de rotiri gratuite! Rotirile nu pot fi redeclansate în acest mod de joc, care se joacă cu role alternative.

Mize si castiguri Amazons Battle

Mizele Amazons Battle variază de la 1 la 20, înmulțindu-se apoi cu numărul de linii de câștig selectate (1, 5, 10, 20 sau 30). Cel mai valoros simbol este calul Wild, care îți va aduce 1000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. În continuare, 5 amazoane blonde îți vor aduce 50x, bruneta 45x, roșcata 40x iar cea cu părul șaten 30x. Urmează tigrul, cu 25x, cărțile de joc mari (A și K) cu 20x, iar cărțile de joc mici (Q și J) se plătesc cu 15x. Nu ezita să foloseșți și funcția Gamble, pentru a-ti dubla câștigurile până la o limita de 35x.

Ce Jackpot are Amazons Battle?

Amazons Battle oferă atât un Jackpot de 1000x la combinația de 5 armăsari Wild, cât și un Jackpot Progresiv EGT, ce se poate activa aleatoriu după fiecare rotire. Atunci când se declanșează acest bonus, pe ecran apar 12 cărți, iar jucătorul trebuie să le întoarcă până găsește 3 din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupă sau Pică), moment în care runda se încheie iar jucătorului îi este acordat Jackpotul corespunzător, afișat în partea de sus a ecranului.

Pacanele EGT Amazons Battle

Oricând vrei să iei o pauză de la îndrăgitele sloturi cu fructe EGT, ai la îndemână Amazons Battle, un joc de pacanele cu premii senzaționale și multe funcții bonus. Nu ne crezi pe cuvânt? Încearcă versiunea Amazons Battle Demo de pe Cazino.ro cu credite fictive nelimitate, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online recomandate de noi!

Amazons Battle Review

Ne place tematica aleasă de EGT pentru acest joc, chiar dacă pe alocuri ne-a stârnit puțină confuzie. Nu înțelegem exact ce caută tigrul în peisaj, neavând legătură nici cu legenda amazoanelor (care ar fi trăit pe o insulă în apropierea Mării Negre), dar nici cu jungla Amazonului. Probabil a scăpat de la un zoo și a fost integrat în peisaj, însă n-am putea spune că ne deranjează. În schimb, amazoanele sexy ne-au amintit mai degrabă de serialele anilor 90, precum Xena, prințesa războinică. Ne-ar fi plăcut să auzim pe fundal o coloana sonoră dedicată acestui joc, mai ales că efectele de sunet sunt bine alese. De asemenea, credeam că un bonus precum Hold and Spin sau simboluri colapsabile s-ar fi potrivit perfect acestui joc.

Amazons Battle FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru a încerca versiunea Amazons Battle Demo.

  • Acest joc de pacanele EGT are 30 de linii de câștig variabile, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de un pot de 1000x, va trebui să obții o combinație de 5 armăsari Wild pe una dintre liniile de câștig.

  • Jucatorii norocoși pot obține 7, 15 sau chiar 30 de rotiri gratuite Amazons Battle la apariția elementului Scatter în număr de 7, 8, respectiv 9 ori.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
🍀 RTP96.17%
⚡VolatilitateMică-Medie
🎰 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
Linii30 VariabileRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDaJackpotDa
Max Bet: 600Min Bet: 1

Mai multe Pacanele Demo

Keno online gratis
egt

Keno

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
20 hot blast pacanele egt
egt

20 Hot Blast

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of Gold: Classic pacanele demo
playson

Book of Gold: Classic

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Captain Venture Slots
grentube

Captain Venture 2

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
5 Burning Heart demo
egt

5 Burning Heart

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Pacanele Sizzling Hot Deluxe
novomatic

Sizzling Hot Deluxe

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 380

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Sloar Queen Playson

Solar Queen

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
5 dazzling hot pacanele
egt

5 Dazzling HOT

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 134

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top