Legendary rome slots

Legendary Rome

Te-ai întrebat vreodată cum era să trăiești în Roma Antică, să iei parte la petreceri fastuoase, înconjurat de bogății și de alte lucruri alese? Acum ai ocazia perfectă  să te simți că un împărat roman, deoarece Legendary Rome de la EGT vine cu câștiguri colosale, de până la 10000x.

Știi cum se spune, toate drumurile duc la Roma, așa că lasă treburile și stresul deoparte și hai să te relaxezi și să te distrezi într-un mare stil, cu jocul de pacanele Legendary Rome.

Caracteristici Legendary Rome

Cu 20 de linii variabile de câștig, un RTP teoretic de 96,07% și o volatilitate medie, Legendary Rome este un slot online care livrează câștiguri la superlativ. Pentru un joc de pacanele EGT, există multe funcții, precum două tipuri de runde bonus cu rotiri gratuite, un Jackpot Progresiv Mystery Cards, Funcție Gamble și Simboluri Wild cu mutliplicator.

Printre elemente regăsim atât un Colosseum (Wild), statuia lupoaicei cu Remus și Romulus (Scatter), un împărat roman, o împărăteasa, diverse elemente din cultura romană (o liră de aur, pocale aurite, o mască, manuscrise), precum și cărți de joc, de la A la 10.

Rotiri Gratuite Legendary Rome

Atunci când nimereșți simbolurile Scatter pe rolele 1, 3 și 5, se activează runda bonus cu rotiri gratuite. Jucătorul poate alege o rundă bonus fie cu 5 rotiri și cu unul din simbolurile mari (Împăratul, împărăteasa, Lira sau Masca), fie 10 rotiri cu restul simbolurilor mici.

Indiferent de tipul de rundă, unul dintre simboluri este ales aleatoriu, iar fiecare rotire se joacă doar cu acel simbol pe role și cu restul pozițiilor goale. De asemenea, în timpul rotirilor gratuite, poți găsi un simbol Scatter pe rola 5, care îți acordă 1 rotire.

Mize și câștiguri Legendary Rome

Mizele sunt cele clasice de la EGT, de la 1 la 20, care sunt înmulțite cu liniile de câștig (până la 20). Cel mai valoros simbol este Colosseumul, care îți aduce 10000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. De asemenea, acest simbol joacă și rol de multiplier Wild, astfel că va dubla plata la orice combinație la care participă, cu excepția combinației de 5 Wild.

Astfel, 5 împărați sau împărătese îți vor aduce 750x, însă în combinație cu un Wild, se va plăți cu 1500x. Lira și masca se plătesc cu 400x, iar pocalele și manuscrisele cu 250x. Cărțile mari de joc (A și K) valorează 150x, iar cele mici 100x. De asemenea, cele 3 elemente Scatter îți vor aduce 2x. Nu uita să folosești și funcția Gamble pentru a-ti dubla câștigurile, până la o limită de 35x.

Ce Jackpot are Legendary Rome?

Pe lângă multiplicatorul Wild și funcția Gamble, Legendary Rome dispune de un Jackpot Progresiv, care se poate declanșa aleatoriu la fiecare rotire.

În momentul activării, pe ecran apar 12 cărți întoarse, iar jucătorul trebuie să găsească 3 din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). Atunci când sunt găsite cărțile, jucătorul câștigă bonusul aferent suitei, care este afișat în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele EGT Legendary Rome

Dacă ești amator de sloturi online cu câștiguri colosale, atunci Legendary Rome este ideal pentru tine. Nu uita să încerci și versiunea gratuită Legendary Rome Demo pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile pe care ți le recomandăm, iar dacă îți plac sloturile EGT cu teme istorice, ai la dispoziție și Versailles Gold sau Age of Troy.

Legendary Rome Review

Grafica bună, simbolurile Wild cu multiplicatori și rotirile gratuite sunt doar câteva dintre bonusurile care recomandă Legendary Rome tuturor iubitorilor de pacanele EGT. În plus, te bucuri de un Jackpot Progresiv și de o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că vei avea parte de câștiguri relativ des.

În cazul nostru, runda bonus s-a activat după doar câteva rotiri (probabil am fost și norocoși), am ales simbolurile mari, iar câștigul total după 5 rotiri gratuite a fost de aproximativ 180x, destul de ridicat față de alte sloturi online.

Ne-ar fi plăcut totuși o mai mare diversitate în privința mizelor, dar și a liniilor de câștig (pot fi alese doar 1, 5, 10, 15 sau 20).

Legendary Rome FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Legendary Rome Demo, pe site-ul Cazino.ro

  • Acest joc de pacanele EGT are 20 de linii de câștig variabile, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de potul de 10000x, va trebui să obtii o combinație de 5 simboluri Wild pe una dintre liniile de câștig.

  • Găsește 3 simboluri Scatter și se va activa o rundă bonus cu 5 sau 10 rotiri gratuite, în funcție de preferința jucătorului.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Sloturi online
📈 Linii20 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Colosseum)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
X