100 super hot pacanele septari

100 Super Hot

Iubitorii de pacanele cu fructe coapte și suculente pur și simplu nu au cum să rateze 100 Super Hot! Acest joc este ideal atât pentru începători, cât și pentru jucătorii care preferă sloturile online clasice, fără funcții complicate și bătăi de cap. Cu un look care amintește de aparatele din Las Vegas și simboluri tradiționale cu fructe și septari, acest joc se va număra cu siguranță printre preferatele tale! De altfel, simplitatea acestui joc de pacanele EGT, dar și câștigurile masive, sunt motive suficiente pentru că 100 Super Hot să se situeze chiar în vârful topului sloturilor online din România, ocupând în prezent locul 6.

Caracteristici 100 Super Hot

La fel ca și alte sloturi cu fructe, precum Flaming Hot sau 40 Burning Hot, acest joc de pacanele EGT vine cu un număr însemnat de linii de câștig, în număr de 100, împărțite pe cele 5 role și 4 rânduri. Volatilitatea este una scăzută, iar RTP-ul teoretic este de 95,76%. Pe role întâlnim toate simbolurile clasice, precum septarii care joacă și rol de Wild, steluțele aurii Scatter, precum și delicioasele fructe (struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe). Jocul are și o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase. Privește cum flăcările învăluie fructele și septarii în 100 Super Hot, un joc care oferă o experiență unică de fiecare dată!

Rotiri Gratuite 100 Super Hot

Chiar dacă 100 Super Hot nu prezintă o rundă bonus cu rotiri gratuite, cele 100 de linii de câștig, dar și funcția Gamble, îți vor asigura poturi consistente. Nu uita să te înscrii la newsletter-ul Cazino.ro, pentru a profita de cele mai noi promoții, oferte exclusive și rotiri gratuite 100 Super Hot!

Mize și câștiguri 100 Super Hot

Având în vedere cele 100 de linii de câștig, mizele nu sunt foarte variate. Acestea încep de la 100, până la 500. Numărul minim de simboluri care formează o combinație câștigătoare pe una dintre linii este de 3, de la stânga la dreapta, începând de la prima rolă. Cel mai valoros simbol este Steluța Scatter, cu 500x pentru 5 elemente oriunde pe role. Urmează septarii Wild, cu 10x pentr o combinație de 5, strugurii cu 4x, pepenii și prunele cu 2x iar portocalele, lămâile și cireșele îți vor aduce 1x pentru o combinație de 5. Ține însă că toate aceste poturi se pot înmulți de mai multe ori, având în vedere numărul uriaș de linii de câștig. Astfel, dacă reușeșți să umpli ecranul 5×4 cu septari, te vei bucura de 1000x miza! De asemenea, poți folosi și funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, de mai multe ori, până la 35x.

Ce Jackpot are 100 Super Hot?

Ca și Jackpot, 100 Super Hot oferă atât un câștig maxim de 1000x la combinația de 5×4 septari, cât și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, caracteristic jocurilor de pacanele EGT, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire. Odată activat, pe ecran vor apărea 12 cărți, din care jucătorul trebuie să aleagă până formează o pereche de 3 care aparțin aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). După ce a găsit cele 3 cărți, jocul se încheie iar jucătorul primește automat un Jackpot corespunzător suitei găsite, a cărei valoare este afișată mereu în partea de sus a ecranului.

Pacanele cu fructe 100 Super Hot

Oricând vrei să încerci un joc de pacanele cu fructe clasic, fără funcții complicate, 100 Super Hot este ideal! Incearca versiunea gratuită 100 Super Hot Slot Demo aici sau un alt slot pe 100 de linii 100 Zombies demo de la Endorphina tot pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online din lista pe care ți-o recomandăm!

100 Super Hot Review

100 Super Hot este un joc de pacanele retro, cu o temă clasică, care va fi pe placul multor jucători de sloturi cu fructe. Chiar dacă nu există rotiri gratuite sau alte bonusuri, cele 100 de linii de câștig, dar și prezența unui Jackpot Progresiv compensează aceste lucruri. În plus, volatilitatea scăzută înseamnă că vei avea parte de câștiguri dese, un alt motiv bun pentru că jucătorii care nu beneficiază de foarte multe credite să încerce acest joc. Cu toate acestea, ne-ar fi plăcut să ne putem alege mize mai mari.

100 Super Hot FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și bucură-te nelimitat de versiunea gratuită 100 Super Hot Slot Demo, cu un număr infinit de credite fictive.

  • 100 Super Hot este un joc de pacanele cu fructe care are 100 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Că să beneficiezi de 1000x câștiguri, va trebui să obții o combinație de 5×4 septari pe toatele rolele de joc.

  • Înscrie-te la newsletter-ul de pe Cazino.ro și te vom anunța imediat ce un cazino online din România oferă rotiri gratuite 100 Super Hot.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 49

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.76%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT, Pacanele online
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet500
⬇️ Min Bet100

Mai multe Pacanele Demo

Pearl ocean pacanele demo

Pearl Ocean

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Mental demo gratis

Mental

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 14

Nici un vot pana acum

Joacă
pacanele dice and roll
egt

Dice and Roll

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 181

Nici un vot pana acum

Joacă
Black horse - Cash out Edition

Black Horse – Cash out Edition

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
To top