Flaming Hot

Flaming Hot

Fanii sloturilor cu fructe se pot bucura acum de un nou joc din seria de pacanele EGT. Flaming Hot este un slot cu multe linii de câștig, cu fructe suculente și funcții speciale. Dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe, atunci Flaming Hot ți se va potrivi ca o mănușă. Din aceeași serie, poți încerca și 40 Super Hot sau 40 Burning Hot, de la același dezvoltator.

Caracteristici Flaming Hot

La fel ca la alte jocuri de pacanele EGT, Flaming Hot începe prin ajustarea mizelor. Acestea variază de la 40 la 800, care se împart la numărul de linii de câștig. Jocul are 5 role dispuse pe 4 rânduri, cu 40 de linii fixe de câștig, un RTP de 95,53% și o volatilitate scăzută-medie. Printre simboluri putem întâlni atât fructe delicioase (Banane, Pepeni, Struguri, Mere, Piersici și Cireșe), precum și lingouri BAR, septari, dolarii Scatter, care aduc cele mai mari câștiguri, precum și simbolurile Wild, care apar pe rolele 2, 3 și 4.

Rotiri Gratuite Flaming Hot

Cu toate că jocul de pacanele EGT Flaming Hot nu oferă rotiri gratuite sau rotiri bonus, poți folosi funcția Gamble pentru a-ți multiplica profiturile. De asemenea, poți încerca versiunea Flaming Hot Extreme demo unde vei putea obtine runde bonus cu rotiri gratuite si functia de re-spin.

Mize si castiguri Flaming Hot

Ca și la alte jocuri de pacanele EGT, Flaming Hot oferă potul cel mare (de 1000x) la combinația de septari pe toate liniile câștigătoare (5×4). Cu toate acestea, cel mai bine plătit simbol este Scatterul Dolar, cu 500x pentru o combinație de 5. Combinația de 5 septari pe linie de câștig aduce 25x, iar simbolul BAR 7,5x. Bananele și pepenii aduc 5x, iar restul fructelor au o valoare de 2,5x pentru o combinație de 5. Desigur, cu 40 de linii de câștig, există o multitudine de șanse la fiecare rotire, iar funcția gamble îți poate multiplica profitul până la 18.75x. În plus, ai parte și de un Jackpot progresiv cu cărți, care îți poate aduce câștiguri colosale!

Ce Jackpot are Flaming Hot

Alături de potul de 1000x la combinația de 5×4 septari, Flaming Hot are un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire. Atunci când se activează, jucătorul este purtat într-o rundă bonus, unde sunt 12 cărți întoarse. Va trebui să găsești trei cărți care aparțin aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupa sau Pică), iar când acest lucru se întâmplă, vei câștigă bonusul aferent suitei, care este afișat în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele EGT Flaming Hot

Pregătește-te să câștigi în mare stil cu Flaming Hot, un joc de pacanele cu fructe de la EGT. Nu uită să încerci și versiunea Flaming Hot Demo de pe site-ul nostru, înainte de a alege dintre cazinourile online care îți oferă acest joc pe bani reali!

Flaming Hot Review

Flaming Hot este îndrăgit atât de fanii jocurilor de pacanele cu fructe, cât și de cei care apreciază sloturile clasice. Ne-a plăcut să vedem o mare varietate de linii de câștig, dar și funcții precum Gamble sau Jackpot Progresiv. Cu toate acestea, am fi vrut să avem mai multe alegeri în privința mizelor și a liniilor de câștig, dar și alte bonusuri precum Hold and Spin, rotiri gratuite sau Wild-uri expandabile.

Flaming Hot FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca oricând versiunea Flaming Hot Demo, cu un număr nelimitat de rotiri

  • Intră pe Cazino.ro și vei găsi o listă cu toate cazinourile online din România unde poți juca Flaming Hot pe bani reali

  • Flaming Hot este produs de EGT, companie cu renume în domeniul dezvoltatorilor de platforme software pentru sloturi online.

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 5 role de joc, 4 rânduri și 40 de linii fixe de câștig

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 62

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.53%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe, Pacanele EGT
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet800
⬇️ Min Bet40

Mai multe Pacanele Demo

Ocean Rush pacanele online
Amusnet (EGT)

Ocean Rush

Temple Tumble demo gratis
Relax Gaming

Temple Tumble

To top