Flaming Hot extreme gratis online

Flaming Hot Extreme

EGT plusează și lansează Flaming Hot Extrem, un joc de păcănele complex, care păstrează stilul clasic al modului de joc specific EGT. Dus la extrem, Flaming Hot devine un joc de păcănele cu fructe și șeptari care aduce câștiguri impresionante din runde bonus neașteptate.

Jocul se desfășoară pe 4×5 role de joc și are 40 de linii de câștig, iar simbolurile tradiționale reprezentate de fructe și șeptari aduc castiguri surprinzătoare. Grafica este similara cu Flaming Hott, cu simboluri bine definite care te indeamna la joc, iar coloana sonoră se integrează de minune în Flaming Hot Extreme pentru a reda intensitatea unui joc de pacanele ca la aparate.

Cum joc Flaming Hot Extreme?

Stilul clasic de joc consacrat jocurilor de pacanele EGT nu mai surprinde, astfel ca pentru a juca Flaming Hot gratis online trebuie doar sa decizi pe ce dispozitiv vrei sa joci, deschizi jocul, selectezi miza potrivită, apeși start/spin si te bucuri de joc.

Dacă procesul ți se pare complicat, atunci joacă Flaming Hot extreme demo și vezi cum totul devine simplu chiar de la primele interacțiuni cu jocul. Faptul ca se poate juca gratis și nu ai nevoie de cont, reduce numărul de pași necesari începerii jocului și, alături de alte pacanele online, ai satisfacția jocului garantata 😉

Flaming Hot Extreme mize, simboluri și câștiguri

Castigurile echilibrate și destul de frecvente, se datorează volatilității de nivel mediu și a ratei de plata (RTP) de 95.96%. Acestea se formează la apariția pe role a cel puțin 3 simboluri identice, iar plata se realizează pe linii active de joc, de la stânga la dreapta.

Miza, împărțită pe 5 nivele, face ca jocul sa fie accesibil tuturor, indiferent ca alegi sa testezi jocul pe miza mică sau sa joci cu miza maxima disponibila. Simbolurile clasice nu ies cu nimic în evidenta, dar aduc castiguri variate care pot fi pariate in runda de dublaj, utilizand functia gamble.

Specifice jocurilor de pacanele cu fructe, ciresele, piersica, mărul și strugurele aduc castiguri de pana la 50x miza, iar banana și pepenele ridica castigurile pana la 100x miza. Simbolul BAR are un potential de 150x, iar o combinatie 77777 aduce castiguri de 500x.

Simbolul wild este un substituent al celorlalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter care plateste oriunde la apariția pe role sume pana la 1000x miza și activează rundele bonus.

Bonus și rotiri gratuite Flaming Hot Extreme demo

Simbolul scatter, reprezentat de dolar, declanșează runda rotirilor gratuite și bonusul respin. Numărul aparițiilor pe ecranul de joc determina numărul de rotiri cu care incepe runda astfel, o combinatie de 3, 4 sau 5 simboluri scatter activeaza 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite.

Runda se joacă pe un set alternativ de role și poate fi redeclansata. În timpul rotirilor gratuite, apariția pe ecranul de joc unei combinatii de simboluri scatter, poate adăuga rotiri adiționale celor existente. Datorită numărului mare de rotiri cu care poate incepe runda, cu aceasta caracteristica, runda poate fi jucata cu multe rotiri gratuite, dacă ai suficient noroc.

Bonusul respin (re-rotire) se activează la apariția pe role a 2, 3 sau 4 simboluri scatter și constă în blocarea rolelor pe care simbolul își face apariția pentru ca restul rolelor sa efectueze o nouă rotire complet gratuită. Dacă noi simboluri scatter îsi fac aparitia, atunci procesul se repetă până în momentul în care nu mai apar simboluri scatter sau pana cand este atins numărul maxim de 5 simboluri.

Dacă toate aceste opțiuni care oferă un număr mare de rotiri gratuite nu sunt suficiente, atunci, din secțiunea pacanele gratis selectează Flaming Hot Extreme demo pentru a avea parte de o serie nelimitata de rotiri gratuite.

Flaming Hot Extreme Jackpot

Flaming Hot Extreme atinge cote ridicate de castig datorită jackpotului de tip progresiv specific jocurilor de pacanele EGT. Jackpotul este vizibil pe ecranul de joc, deasupra rolelor și este structurat pe 4 nivele marcate cu simbolurile cărților de joc. 

În momentul declanșării, pe ecranul de joc vor apărea 12 cărți afișate cu fata în jos și va trebui sa alegi 3 cărți cu simbol identic pentru a afla ce jackpot a fost activat. Mai mult decât atât, simbolul dezvăluit va indica și suma câștigată. 

Jackpotul se declanseaza aleatoriu în timpul jocului de baza, indiferent pe ce miză alegi sa joci. Pentru a mări șansele de activare a jackpotului Flaming Hot Extreme efectuează rotiri și bucura-te de experiența de joc!

Flaming Hot Extreme slot review

Flaming Hot trece la nivelul următor și devine un joc de pacanele cu fructe și șeptari complex care păstrează modul clasic de joc caracteristic EGT dar aduc rotiri gratuite in peisaj. Cele 10 simboluri Flaming Hot Extreme, din care 2 sunt speciale (wild și scatter) genereaza castiguri pe 40 de linii de câștig și pastreaza modul clasic de formare a acestora. Functia gamble, rundele bonus și jackpotul progresiv în contrast cu grafica și simbolurile bine conturate definesc un joc de păcănele tradițional cu funcții moderne.

Deși nu iese cu nimic în evidenta, Flaming Hot Extreme are “acel ceva” care te va face sa vrei sa descoperi jocul la adevărata sa valoare. Un joc de pacanele clasic, care se vrea a fi complex, reușește prin prisma castigurilor generate de rundele bonus rotiri gratuite și respin sa fie preferat de mulți jucători asa ca joaca si tu Flaming hot extreme gratis online si lasa-ne parerea ta despre acest joc demo.

Q&A Flaming Hot Extreme

  • Jocul de pacanele online atinge castigul maxim de 1000x miza.

  • Diferenta consta in rundele bonus cu rotiri gratuite și caracteristica respin (re-rotire) care iti poate aduce un numar maxim de 30 runde bonus la aparitia a 5 simboluri 💲 pe ecranul de joc

  • Alături de alte pacanele online, pe cazino.ro poti juca Flaming Hot Extreme slot demo/gratuit sau pe bani.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu septari
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

The Dog House pacanele demo
Pragmatic Play

The Dog House

Hot Fiesta pacanele online
Pragmatic Play

Hot Fiesta

To top