20 dazzling hot pacanele

20 Dazzling Hot Demo

Pregătește-te să fii suprins de flăcările care învăluie fructele tale preferate pe rolele roșii ca focul ale jocului 20 Dazzling Hot. Euro Games Technology (EGT) revine în forță cu acest slot online care are o tematică clasică, fiind bazat pe predecesorul său, 5 Dazzling Hot. Față de jocul anterior, însă, 20 Dazzling Hot are de 4 ori mai multe linii de câștig, adică de patru ori mai multe șanse ca tu să prinzi din zbor poturile uriașe!

Caracteristici 20 Dazzling Hot

20 Dazzling Hot este un joc de păcănele cu fructe care se prezintă cu 5 role, 3 rânduri și, desigur, 20 de linii de câștig. Jocul are un RTP teoretic de 95,95%, o volatilitate medie și un pot maxim de 1000x. Simbolurile sunt cele clasice, pe care le regăsim și în alte jocuri de pacanele EGT. Pe role întâlnim atât șeptari, cât și steluțe Scatter, alături de fructe suculente precum struguri, pepeni, lămâi, portocale, prune și cireșe. 20 Dazzling Hot are și o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu la fiecare rotire.

Rotiri Gratuite 20 Dazzling Hot

Dacă vrei să profiți și tu de super oferte și de rotiri 20 Dazzling gratis, nu ezita să te înscrii la newsletter-ul Cazino.ro, iar noi îți vom trimite toate promoțiile noi, care includ atât super bonusuri, cât și rotiri gratuite.

Mize și câștiguri 20 Dazzling Hot

Jucătorii pot alege mize de la 20 la 400, care se împart la cele 20 de linii de câștig. Obține o combinație de cel puțin 3 simboluri (sau 2, în cazul cireșelor) pe o linie de câștig, începând din stânga, de la prima rolă, și vei fi răsplătit pe măsură! Cel mai bine plătit simbol este șeptarul, cu 1000x pentru o linie de câștig, urmat de steluța Scatter, cu 50x pentru o combinație de 5 oriunde pe role. Pepenii și strugurii se plătesc cu 25x, iar lămâile, portocalele, prunele și cireșele cu 10x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig.

Ce Jackpot are 20 Dazzling Hot?

20 Dazzling Hot oferă marele pot de 1000x la combinația de 5 septari, dar și un Jackpot Progresiv Mystery Cards, care se poate activa aleatoriu după fiecare rotire. Odată ce este declanșat, jucătorul începe o rundă bonus cu 12 cărți întoarse, din care trebuie să găsească 3 din aceeași suită. Atunci când a găsit cele 3 cărți, jucătorul câștigă automat Jackpotul aferent, afișat în partea de sus a ecranului pentru fiecare suită, iar valoarea respectivului Jackpot este resetată.

Pacanele cu fructe 20 Dazzling demo

Orice amator de păcănele online, căruia îi place să vadă cum dansează fructele și șeptarii norocoși în flăcări, va încerca cel puțin o dată 20 Dazzling Hot. Cu o interfață simplă, elemente clasice și 20 de linii de câștig, acest joc este printre cele mai apreciate din seria “Hot” de la EGT. Nu uita să încerci și versiunea gratuită  20 Dazzling Hot demo pe Cazino.ro, sau joacă pe bani reali în cazinourile pe care ți le recomandăm.

20 Dazzling Hot Review

Cu toate că nu beneficiază de multe funcții bonus, acest joc de păcănele cu fructe este un adevărat clasic, mai ales când avem parte de câștiguri potențiale de 1000x miza. Volatilitatea medie, dar și RTP-ul de 95,95% înseamnă că ai șanse reale de a te bucura de poturi uriașe la fiecare rotire. Ne-ar fi plăcut să avem însă puțină libertate la alegerea liniilor de câștig, care sunt fixe, dar și la alegerea unor mize mai ridicate.

20 Dazzling Hot FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și joacă nelimitat versiunea gratuită 20 Dazzling Hot demo, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Precum îi spune și numele, acest joc de păcănele EGT are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să profiți de 1000x câștiguri, va trebui să obții o combinație de 5 șeptari pe una dintre liniile fixe de câștig.

  • Acest joc ca la aparate a fost produs de EGT (Euro Games Technology) în anul 2018.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 14

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.95%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT, Pacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
X