vampire night - pacanele egt

Vampire Night

Noaptea se lasă, iar jucătorii însetați de câștiguri au ieșit în căutare de premii. Ai la îndemână curajul necesar să înfrunți varcolacii și vampiritele sexy, sau vei cădea pradă prințului Dracula? Încearcă și tu Vampire Night, un joc de pacanele online cu o temă sumbră, dar care abundă de premii și comori! Te așteaptă multe câștiguri, dar și funcții speciale precum multiplicatori, wild-uri expandabile sau gamble. Ia-ți inima în dinți și joacă și tu Vampire Night de la EGT, un slot online cu câștiguri de-a dreptul monstruoase!

Caracteristici Vampire Night

În comparație cu alte pacanele online de la EGT, precum Burning Hot sau Shining Crown, Vampire Night are o tematică aparte, dar și funcții inovatoare. Jocul are un RTP de 95,98%, o volatilitate scăzută-medie și un pot maxim de 3000x. Vampire Night se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având doar 5 linii fixe de câștig (3 orizontale, A și V). În joc putem întâlni, alături de clasicele simboluri de cărți de joc (A, K, Q, J), elemente preluate din filmele de groază, precum vârcolaci (Wild expandabil), prințul Dracula, o vampirita sexy, o carte de vrăji, o poțiune magică, un potir cu sânge și un ciocan cu mai mulți țăruși din lemn. Alături de funcția Gamble, avem parte de o funcție multiplicator, care se acordă atunci când primele 3 role, 4 role sau întreg ecranul de joc se umple cu simboluri de același fel din suita de cărți. De asemenea, jocul dispune și de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, caracteristic sloturilor online de la EGT.

Rotiri Gratuite Vampire Night

Chiar dacă jocul nu dispune de runde bonus cu rotiri gratuite, există o abundență de funcții și câștiguri, care vor satisface și pe cei mai exigenți împătimiți ai sloturilor online. Convinge-te singur, încercând versiunea Vampire Night Demo de pe site-ul nostru, cu un număr nelimitat de credite fictive.

Mize și câștiguri Vampire Night

În clasica tradiție Euro Games Tehnology (pacanele EGT), jucătorii pot alege mize între 1 și 20, care se înmulțesc cu cele 5 linii de câștig. Dintre simboluri, cel mai valoros este prințul Dracula, cu 3000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează vampirita, cu 1200x, cartea de vrăji, cu 500x, poțiunea magică cu 200x, iar pocalul cu sânge sau țărușii îți vor aduce 80x. Asul și popa se plătesc cu 40x pentru o combinație de 5, iar dama și valetul cu 20x. Ține cont însă, că dacă ai norocul să găsești 15 simboluri de același fel dintre cărțile de joc (5×3) se va activa un multiplicator de x5 câștigul total, asta înseamnă că pentru 15 ași, care se plătesc cu 40×5 pentru toate liniile de câștig, vei avea 200×5, adică 1000x! De asemenea, ai parte de un multiplicator de 4x pentru același simbol prezent pe primele 4 role de joc (4×3), și un multiplicator de 3x pentru același simbol prezent pe primele 3 role de joc.

Ce Jackpot are Vampire Night?

În materie de Jackpot, Vampire Night oferă atât marele pot de 3000x la combinația de 5x Dracula, cât și un Jackpot Progresiv, care se poate activa aleatoriu și a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului. Atunci când se declanșează acest joc, pe ecran apar 12 cărți cu față în jos. Jucătorul trebuie să aleagă dintre cărți până găsește 3 care corespund aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupa sau Pică). Când se întâmplă acest lucru, jucătorul câștigă Jackpotul aferent, a cărui valoare se resetează.

Pacanele online Vampire Night

Dacă vrei să iei o pauză de la clasicele sloturi online cu fructe EGT, atunci Vampire Night este jocul perfect pentru ține! Încearcă și versiunea gratuită Vampire Night Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali, în cazinourile online recomandate de noi.

Vampire Night Review

Jocul dispune de o grafică interesantă, cu multe elemente animate. Din păcate, coloana sonoră și efectele speciale sunt destul de învechite. Apreciem că volatilitatea scăzută-medie, dar și RTP-ul apropiat de media pieței înseamnă că avem parte de câștiguri consistente. Ne-ar fi plăcut să vedem însă mai multe linii de câștig, iar mizele sunt destul de limitate.

Vampire Night FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Vampire Night Demo, cu un număr nelimitat de credite

  • Acest joc de pacanele online are 5 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de potul de 3000x miza, va trebui să obții o combinație de 5 Dracula pe una dintre liniile fixe de câștig.

  • Acest joc a fost dezvoltat de Euro Games Tehnology (EGT), același producător care ne-a adus și Burning Hot sau Shining Crown

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 40

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.98%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet5

Mai multe Pacanele Demo

To top