40 Burning hot 6 reels gratis

40 Burning Hot 6 reels

Inspirati de succesul jocului 40 Burning Hot, EGT Amusnet Interactive lansează jocul de pacanele 40 Burning Hot 6 reels, un slot online care inovează cu o rola de joc extra în timp ce păstrează principiile simple de funcționare ale aceluiași joc.

Castigurile Burning Hot 6 reels se formeaza pe 4×6 role de joc, la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, iar simbolul wild, reprezentat de trifoiul cu 4 foi aduce castiguri senzaționale la fiecare aparitie.

Chiar dacă dispune de 2 simboluri scatter, 40 Burning Hot 6 reels nu are o runda bonus de rotiri gratuite și nici nu beneficiază de multiplicatori sau funcții speciale, dar are un câștig maxim de 3000x miza pariata și un jackpot progresiv care se poate declanșa oricând în timpul jocului.

Cu o grafica modernă și simboluri reprezentative norocului, 40 Burning Hot 6 reels este un joc de pacanele ca la aparate, cu runda de dublaj, care este numai bun de jucat daca iti plac jocurile de pacanele cu fructe, trifoi și septari cu un potențial ridicat de castig.

Cum joc 40 Burning Hot 6 reels online?

40 Burning Hot 6 reels păstrează modul clasic de joc al jocurilor de pacanele EGT și este compatibil cu toate sistemele de operare (IOS, Android, Windows) pentru a putea fi accesat în siguranța pe orice dispozitiv. Cu un mod simplu de joc, doar deschide 40 Burning Hot 6 reels pe dispozitivul preferat, ajustează pariul adecvat stilului tău de joc și apasă start. Imediat pe role își vor face apariția simboluri bine definite care vor intensifica jocul la fiecare rotire și vor crea suspans și emoții intense, prin prisma câștigurilor oferite.

40 Burning Hot 6 reels mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.9% și o volatilitate de nivel mediu, 40 Burning Hot 6 role online genereaza castiguri frecvente care pot fi pariate în runda de dublaj. Cu 40 de linii fixe, selecția mizei are loc în intervalul 50-1000egt, iar plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt bine definite, iar îmbinarea armonioasa a fructelor cu trifoiul norocos și cifra 7, creează un mediu de joc preferat de mulți jucători.

Cifra 7 are un rol important în formarea câștigurilor consistente, o combinație 777777 realizând plata de 60x miza pariata. Strugurii și pepenii sunt cotați la un maxim de 20x miza, iar clopotul auriu genereaza câștiguri de pana la 10x miza. Cireșele, lămâile, prunele și portocalele mențin castigurile frecvente și te rasplatesc cu sume de până la 4x miza pariata.

Specific norocului, trifoiul cu 4 foi are rol de wild și se extinde pe role pentru a forma câștiguri generoase. Acesta apare pe rolele 2-5 și substituie toate simbolurile, cu excepția simbolurilor scatter stea și dolar, care nu declanșează nici o runda bonus, dar realizează plăți de pana la 200x (stea) și 500x (dolar), oriunde la apariția pe role.

Pacanele ca la aparate 40 Burning Hot 6 reels

40 Burning Hot 6 reels este un joc ca la aparate, unde orice castig mai mic de 35x miza poate fi pariat in runda de risc. Alegerile corecte vor multiplica câștigurile, in timp ce alegerile neinspirate vor încheia runda, iar jocul de baza se va relua. Fii inspirat și joacă 40 Burning Hot cu 6 role demo pentru a-ți testa abilitățile, dar și pentru a avea parte de o serie de rotiri gratuite în timp ce joci pacanele gratis.

Jackpot 40 Burning Hot pe 6 role

Chiar dacă exista șansa unui potențial câștig de 3000x miza pariata, jucând 40 Burning Hot 6 reels ai ocazia de a declanșa jackpotul de tip progresiv, specific jocurilor de pacanele EGT. Structurat pe 4 nivele, jackpotul este vizibil pe interfața de joc, deasupra rolelor și se declanseaza aleatoriu în timpul jocului de baza. Dacă un nivel al jackpotului este activat, atunci jocul se oprește, iar pe role își vor face apariția 12 cărți de joc. Afișate cu fata în jos, realizează alegeri până când 3 cărți cu simbol identic sunt identificate. Simbolul dezvăluit va indica nivelul jackpotului câștigat, dar și suma aferentă acestuia care se adaugă balantei din cont.

Indiferent pe ce miză alegi sa joci, fiecare rotire garantează tot mai mult șansa activării jackpotului, așa ca încinge rolele și joacă păcănele cu trifoi ca la aparate pentru a avea parte de câștiguri senzaționale.

40 Burning Hot 6 reels slot review 

40 Burning Hot 6 reels este un joc de pacanele clasic cu trifoi, fructe și șeptari care se adaugă seriei de succes Burning Hot de la același producător.

Fără runde bonus sau funcții speciale, jocul reușește să impresioneze cu o grafica modernă, simbol special wild, jackpot și o rola de joc extra, aceasta din urma fiind un element distinctiv al acestui slot devenit popular în randul jucatorilor.

Joacă 40 Burning Hot 6 role dacă ești pasionat de jocuri de pacanele moderne cu un stil clasic de joc, sau incearca 40 Shining Jewels de la CT Gaming, un joc de păcănele plin de culoare și simboluri remarcante.

Q&A 40 Burning Hot 6 reels

  • După cum numele jocurilor sugerează, diferenta dintre aceste doua jocuri de pacanele online o reprezinta numarul de role pe care se desfășoară jocul : 40 Burning Hot are 4×5 role, iar 40 Burning Hot 6 reels are o rola suplimentara, adica 6 role de joc.

  • Jocul de pacanele 40 Burning Hot 6 reels are un castig maxim de 3000x miza pariata, dar jucand acest joc de pacanele cu trifoi exista și șansa declanșării unui nivel al jackpotului progresiv, care poate aduce castiguri surprinzătoare.

  • Alături de alte pacanele gratis, pe cazino.ro poti juca demo 40 Burning Hot 6 reels gratuit și fara cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.9%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele aparate
📈 Linii40
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top