40 Bulky Fruits pacanele gratis

40 Bulky Fruits

40 Bulky Fruits este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri cu fructe de la Amusnet și acest lucru nu ne surprinde deloc! Vei înțelege și tu imediat de ce spunem asta, după ce îți vom prezenta toate caracteristicile sale interesante și funcțiile speciale. 

Slotul de astăzi reprezintă o alegere excelentă chiar și pentru jucătorii fără prea multă experiență, având o structură simplă de 4×5 role și 40 linii de plată. Este foarte ușor să îți dai seama cum funcționează, numai după câteva rotiri. Șansele de câștig sunt bune, iar distracția nu va lipsi nicio secundă din 40 Bulky Fruits gratis! Testează și tu varianta demo, disponibilă acum pe Cazino.ro!

Caracteristici 40 Bulky Fruits online

După cum ai văzut încă din introducere, structura 40 Bulky Fruits este clasică, de 5 role și 4 rânduri. Acest format de joc este potrivit pentru oricine, fiind foarte ușor de înțeles chiar și de către jucătorii începători. Liniile de plată sunt 40, iar combinațiile câștigătoare se pot forma din următoarele simboluri clasice: fructe, șeptari și clopoței.

Pe lângă acestea, urmărește cu atenție și simbolurile Scatter, reprezentate de Dolar și Stea. Ele îți pot aduce câștiguri frumoase și pe lângă asta, vor face jocul mult mai interesant. De menționat aici este și simbolul Wild, adică Trifoiul norocos, care poate înlocui orice alt simbol de pe grila de joc, mai puțin pe cel Scatter.

RTP-ul 40 Bulky Fruits online este unul mare, de 96.32%, ceea ce înseamnă că jocul plătește foarte bine. Un alt aspect pozitiv este volatilitatea sa medie, care nu te face să aștepți atât de mult până la câștiguri. După cum vezi, toate aceste caracteristici fac ca 40 Bulky Fruits online să fie un joc de încercat cel puțin o dată!

Jackpot 40 Bulky Fruits

Prima funcție specială despre care vom discuta astăzi este Jackpotul progresiv. Acesta este împărțit pe patru niveluri, fiecare fiind reprezentat de o suită de cărți, după cum urmează:

 • Inima neagra: cel mai înalt nivel;
 • Rombul: nivelul 2;
 • Inima roșie: nivelul 3;
 • Trefla: ultimul nivel;

Funcția de Jackpot se poate activa oricând la finalul unui joc, după ce toate câștigurile au fost colectate. Pe durata acestei secvențe, scopul tău este să alegi dintre cele 12 cărți așezate cu fața în jos și să nimerești 3 identice. În funcție de suita de cărți găsită, vei fi recompensat cu nivelul de Jackpot care îi este atribuit acelui simbol. Aici, pariul de calificare trebuie să fie între 5 și 2000000 credite EGT. Citește în continuare pentru a descoperi altă funcție specială!

Pacanele cu dublaj 40 Bulky Fruits

O funcție pe care o întâlnești des în jocurile de pacanele online este Gamble sau de dublaj, așa cum mai este cunoscută printre jucători. Aceasta este prezentă și în 40 Bulky Fruits demo și funcționează la fel ca în alte jocuri. Trebuie să ghicești culoarea cărții de pe masă: roșie sau neagră. Dacă ai ghicit, câștigul îți va fi dublat, iar dacă ai greșit, vei pierde banii pariați și jocul se va încheia. 

Mize, simboluri și câștiguri 40 Bulky Fruits online

Miza minimă pe care poți juca 40 Bulky Fruits demo este de 40 credite EGT, iar cea maximă de 800 credite EGT. Pariul poate fi setat foarte ușor din meniul de jos, iar mai apoi distracția poate începe. Hai să îți spunem și cât plătește fiecare simbol de pe ecranul de joc!

 • Dolarul: până la 40x din miza totală;
 • Steaua: până la 20x din miza totală;
 • Șeptarul: până la 75x din miza totală;
 • Pepenele și strugurele: până la 12,5x din miza totală;
 • Clopoțelul: până la 5x din miza totală;
 • Cireșele, lămâia, portocala și pruna: până la 2,5x din miza totală;

Simbolul Scatter poate apărea oriunde pe rolele 1, 3 și 5, în timp ce Wild poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Acesta din urmă poate înlocui orice simbol, mai puțin pe cel Scatter.

40 Bulky Fruits slot review

Dacă îți dorești un slot clasic, dar care are și câteva elemente moderne, atunci trebuie să încerci pacanele 40 Bulky Fruits online! Aici fructele au un aspect cubic, neobișnuit, care aduce slotului acel aer proaspăt, specific jocurilor noi. Structura de 5×4 îl face să fie ușor de jucat și de cei mai puțin experimentați, iar funcțiile speciale îți vor ușura drumul până la câștiguri. 

Dacă tot am vorbit despre câștiguri, așteaptă-te ca acest joc să plătească des, având în vedere RTP-ul său mare, de 96,32%! După cum vezi, ai o mulțime de motive pentru care să încerci 40 Bulky Fruits demo! Nu mai sta pe gânduri și distrează-te cu acest joc de pacanele Amusnet!

Q&A 40 Bulky Fruits

 • Miza minimă la acest joc este de 40 credite EGT.

 • Funcțiile speciale disponibile în acest joc de pacanele cu fructe sunt următoarele: Wild, Scatter, Jackpot și funcția Gamble.

 • Da. Poți testa varianta demo atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil. 

 • Structura jocului 40 Bulky Fruits este clasică, de 5×4, iar liniile de plată sunt în număr de 40.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.32%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top