Video Poker Online gratis

Joker Poker

Lansat de EGT Amusnet Interactive, Joker Poker este un joc video poker bazat pe strategie care îmbina într-un mod inedit jocul de poker cu cel de păcănele.

Jocul poker pacanele este atractiv și este o provocare lansată atat pasionatilor de poker, cat și celor care indragesc sloturile online.

Acesta are o grafica simpla și un meniu intuitiv, iar rolele de joc sunt înlocuite cu 5 cărți care formează combinații câștigătoare specifice jocului de poker online. Fără runda bonus, dar cu simbol special Joker și jackpot progresiv, jocul de video poker online promite atât castiguri frecvente care pot fi pariate în runda de dublaj, cât și un câștig maxim de 950x miza pariata. 

Acceptă provocarea EGT și joacă Poker online, un joc special, care aduce adrenalina și suspans de fiecare data când alegi sa joci!

Cum joc Video Poker online?

Optimizat jocului pe orice dispozitiv, Joker Poker online este adaptat unui mod simplu de joc, iar pentru a juca trebuie doar sa deschizi jocul și să alegi pariul potrivit de fiecare data când joci. Apasa start și așteaptă cărțile pentru a vedea dacă se formează combinații câștigătoare. Daca nu exista, gandeste strategia pentru următoarea “mana” și bifează cărțile pe care vrei sa le oprești, sau debifeaza cărțile marcate în cazul în care nu ești de acord cu cele selectate automat. Alegerea iti apartine, iar pentru a porni runda de poker apasa miza 1, 2, 3, 6 sau 10 și selectează viteza de împărțire a cărților Joker Poker online.

Dacă nu ești familiarizat cu jocul de poker, dar totuși vrei sa joci poker ca la păcănele gratis, atunci joacă demo Joker Poker gratuit. Fără cont, și fără depunere joci poker gratis în timp ce te familiarizezi cu opțiunile de joc. 

Joker Poker mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 98.47% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile la acest joc de poker ca la aparate sunt frecvente și sunt generate de combinații câștigătoare specifice jocului de poker.

Simbolurile sunt reprezentate de cărțile de joc 2-10, valet, regina, rege, as și joker, iar acestea genereaza combinatii castigatoare specifice jocului de poker.

Chinta roială naturală sau de culoare generează câștiguri de 500x miza, respectiv 50x miza pariata, iar chinta roiala wild este combinatia de cărți câștigătoare formată cu ajutorul simbolului joker și genereaza castiguri de 100x miza.

Careul aduce câștiguri de 18x miza, în timp ce full house generează câștiguri de 7x miza pariata. Joacă la culoare și aduna pana la 5x miza, iar combinațiile de cărți identice vor aduce pana la 200x miza pariata. 

Comun atat jocului de pacanele cât și celui de poker, jokerul este simbol special, are rol de wild și înlocuiește celelalte cărți pentru a forma câștiguri impresionante, care pot ajunge pana la 950x miza pariata.

Poker ca la aparate

Joker Poker este un joc ca la aparate, unde orice suma de valoare medie poate fi pariata în runda de dublaj. Adrenalina va atinge cote ridicate dacă alegi sa pariezi în runda de risc cu funcția gamble. Bazată pe alegeri, aceasta poate aduce dublarea castigurilor sau le poate reduce la 0. 

Fii inspirat în alegeri și joacă poker ca la aparate gratis pentru a-ți testa abilitățile, dar și pentru a vedea dacă norocul este de partea ta 😉.

Jackpot Joker Poker

EGT revoluționează jocul de poker pacanele cu jackpotul de tip progresiv, care este structurat pe 4 nivele și este vizibil pe interfața de joc pe tot parcursul jocului.

Modul de declanșare este aleatoriu, iar pentru a castiga trebuie sa alegi 3 cărți identice, dintr-o serie de 12 cărți de joc, afișate cu fata în jos. 

Simbolul dezvăluit în urma alegerilor va indica nivelul jackpotului activat, dar și valoarea sumei care se adaugă în cont.

Alege strategia perfectă în jocul de baza și joacă Joker Poker online, iar fiecare “mâna”/rotire va garanta tot mai mult șansa activarii unui nivel al jackpotului. 

Joker Poker slot review

Fara functii speciale, Joker Poker este un joc simplu de video poker ca la aparate care te ajuta să înțelegi mai ușor tainele jocului de poker. 

Cu o interfață simplă și un meniu intuitiv, Joker Poker are un mod simplu de joc și aduce un câștig maxim de 950x miza pariata, dar și sansa declanșării unui nivel al jackpotului progresiv.

Joacă Poker online dacă ești pasionat de păcănele și poker, sau urca pe scara câștigurilor cu Slingo Sweet Bonanza, un joc de păcănele bingo de la Pragmatic Play.

Q&A Joker Poker

  • Joker Poker este un joc video poker care reda cu succes jocul de poker ca la aparate.

  • Poți juca demo Joker Poker gratuit și fără cont pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis.

  • Jocul Joker Poker are un RTP de 98.47% și o volatilitate de nivel mediu.

  • Joker Poker online a fost lansat in 2014 de EGT, producător de renume în domeniul jocurilor de noroc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP98.47%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocVideo Poker
🎰 Rotiri GratuiteNu
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X