Extra Stars pacanele EGT

Extra Stars

Descopera Extra Stars, pacanele cu fructe care ruleaza pe platforma software Euro Games Technology (EGT). Acest joc ca la aparate se numără printre preferatele amatorilor de sloturi online, din motive usor de inteles. Pe langa fructele delicioase putem intalni atat septari norocoși, cat și stelute aurii, care se multiplica și oferă castiguri fabuloase! Incearca si tu Extra Stars, pacanele cu fructe și premii senzaționale!

Caracteristici Extra Stars ⭐⭐⭐

Chiar dacă se aseamănă cu alte sloturi online cu fructe, Extra Stars are cateva elemente diferite, care fac deliciul amatorilor de pacanele! Cele 10 linii de plata variabile, cu cinci role și trei randuri de joc, oferă un număr ridicat de combinatii castigatoare. Star-ul acestui joc de păcănele este însă chiar steluta aurie, un element Wild care apare pe rolele 2, 3 sau 4 și substituie toate elemente de pe rola respectiva. In plus, ori de cate ori apare, rola cu stelute se blochează, iar celelalte se mai rotesc o data, pentru o extra sansa de castig! Cu un RTP de 95,78%, o volatilitate medie și un Jackpot de 1000x la combinatie de 5 septari, Extra Stars este un joc ca la aparate foarte indragit de amatorii de sloturi cu fructe!

Rotiri Gratuite Extra Stars

Particularitatea acestui joc este chiar modul în care funcționează elementul Wild, unic printre alte tipuri de pacanele. Extra Stars oferă jucătorilor o rotire gratuită ori de cate ori elementul Wild (steluta aurie) apare pe rolele 2, 3 sau 4. Steluta va substitui automat orice simbol de pe rola, după care rola se blochează si restul se mai rotesc o data, pentru încă o sansa de castig, indiferent dacă rotirea anterioara a avut sau nu linii castigatoare! Dacă vrei sa vezi exact cum funcționează rotirile gratuite, încearcă versiunea Extra Stars Demo de pe Cazino.ro!

Mize si castiguri Extra Stars

La jocul de pacanele Extra Stars, mizele incep de la 1 pana la 20, care se înmulțesc cu numărul de linii de câștig (maxim 10). Jucătorul poate alege între 1, 3, 5, 7 sau 10 linii de castig. De asemenea, exista și o funcție Gamble, care te va ajuta sa iti dublezi castigurile, dacă ai noroc! În contrast cu alte sloturi cu fructe, combinatiile castigatoare nu încep de la prima rola, astfel că dacă ai găsit 3 simboluri pe rolele 3, 4 sau 5, care se înscriu pe o linie de castig, acestea sunt validate. In plus, toate  liniile de castig sunt adunate la finalul unei rotiri. Potul cel mare este dat de prezenta a 5 septari pe o linie de castig, cu un factor de multiplicare de 100x, urmat de bananele delicioase, cu un factor de 50x. Poți nimeri și 5 struguri sau pepeni cu 20x, portocale si prune cu 15x si lamai sau cirese cu 10x. Tine cont insa că toate aceste castiguri vor fi adunate, astfel ca Jackpotul final poate ajunge pana la 5000x!

Ce Jackpot are Extra Stars?

Extra Stars, pacanele cu fructe delicioase și cu septari, beneficiaza atat de un Jackpot progresiv, cat și de prezența elementului Wild, care va oferi rotiri gratuite în care castigurile sunt adunate. Jackpotul Progresiv se poate activa la fiecare rotire, iar cand acest lucru se intampla, un nou ecran se va afișa și va trebui sa alegi 3 cărți cu același simbol dintr-un set de 12. Alege 3 cărți de joc cu simboluri identice și vei lua jackpotul reprezentat de respectivul simbol (Trefla, Caro, Cupa sau Pica), a cărei valoare este afișată în partea de sus a ecranului de joc.

Extra Stars – Pacanele cu fructe 

Nu ezita sa încerci și tu Extra Stars demo, pacanele cu super-castiguri, septari si multe fructe suculente! Poți juca versiunea Extra Stars gratis sau poți alege unul din cazinourile online unde poți juca acest slot ca la aparate pe bani reali!

Extra Stars Review

Trebuie sa recunoastem, acest joc nu ne-a impresionat prea mult la prima vedere. Dupa cateva rotiri, toate necastigatoare, eram gata sa renuntam, insa am decis sa-i mai acordam o sansa. Stelele ne-au suras cand am găsit o steluta pe a doua rola, care s-a multiplicat și ne-a adus cateva linii de castig. Dupa o rotire gratuita, am fost placut impresionati sa nimerim încă o steluță, de data aceasta pe a treia rola. Cu doua role pline de elemente Wild, castigurile erau deja consistente, insa, spre surprinderea  noastra, cele trei role rămase s-au mai rotit inca o data, ducand astfel la un profit urias, de aproximativ 70x din suma initiala! Dupa aceasta experienta, Extra Stars se înscrie categoric pe lista personală a celor mai indragite sloturi online cu fructe! Ce ne-ar fi plăcut sa vedem în plus? O grafica mai interesanta, dar și prezenta mai multor simboluri (clopotei, BAR etc).

Extra Stars FAQ

  • Cazino.ro iti ofera oportunitatea de a testa gratuit versiunea Extra Stars Demo

  • Extra Stars este un joc ca la aparate cu 10 de linii de castig variabile, rotiri gratuite, functie Gamble si un Jackpot Progresiv

  • Atunci cand nimeresti o steluta pe una dintre rolele 3, 4 sau 5, aceasta se extinde pe intreaga rola, iar restul rolelor se mai rotesc o data

  • Jocul de pacanele cu fructe Extra Stars este dezvoltat de EGT, companie de renume in domeniul sloturilor online, cu o prezenta la nivel mondial!

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 69

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.78%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe, pacanele EGT
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa (Steluta aurie)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet19
⬇️ Min Bet1

Mai multe Pacanele Demo

Extra Chilli pacanele demo
relax

Extra Chilli

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash 100 pacanele demo 7777 gaming

Cash 100

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
50 Horses pacanele gratis
egt

50 Horses 🐎

Nota: 4 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Joacă
Sevens Heat 40 demo

Sevens Heat 40

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
To top