5 Glossy Hot demo

5 Glossy Hot

Îți era dor de un slot clasic cu fructe, șeptari și steluțe norocoase? Ei bine, astăzi îți prezentăm un joc semnat de celebrul producător Amusnet Interactive, deja cunoscut pentru tipul acesta de pacanele. Este vorba despre 5 Glossy Hot, care are o structură tradițională de 5 role și 3 rânduri și care promite o experiență reușită de joc.

Deși jocul nu pare să impresioneze la prima vedere, odată ce începi să te joci, vei fi cucerit tocmai de simplitatea 5 Glossy Hot. În acest slot, elementele retro se întâlnesc cu cele moderne și dau naștere unui slot cu adevărat interesant. Încearcă-l și tu acum gratis pe Cazino.ro și vezi ce surprize ascunde!

Caracteristici 5 Glossy Hot online

După cum ai văzut deja, structura jocului nu este deloc complexă, ci din contră. Lucrurile stau foarte simplu la 5 Glossy Hot online, având o structură de 5 role și 3 rânduri. Nici liniile de plată nu ne surprind prea tare, fiind vorba doar despre 5 linii fixe, care pot fi umplute de șeptari, pepeni, steluțe și multe alte fructe despre care vom discuta puțin mai târziu în acest articol. Până atunci, hai să vedem care este RTP-ul slotului semnat de Amusnet Interactive, dar și ce volatilitate are.

RTP-ul 5 Glossy Hot este de 96,41%, deci putem spune că jocul se încadrează în categoria de pacanele cu RTP mare, preferată de mulți jucători. Acest lucru este de înțeles deoarece fiecare își dorește să câștige cât mai mult de pe urma unui joc. Gradul de volatilitate este mic spre mediu, deci altă veste bună pentru tine! De ce spunem asta? O volatilitate mică înseamnă că nu trebuie să aștepți mult pentru combinațiile câștigătoare pe grila de joc. Nu uita că la noi pe site poți încerca oricând pacanele 5 Glossy Hot gratis de pe desktop sau mobil!

Pacanele ca la aparate 5 Glossy Hot 

Una dintre funcțiile speciale pe care le întâlnești la 5 Glossy Hot online este cea Gamble. Probabil deja îți este deja cunoscută sub numele de dublaj, fiind una dintre cele mai iubite caracteristici într-un joc. Dacă vrei să dublezi orice câștig egal sau mai mic de 875 credite, trebuie doar să apeși pe butonul ,,Gamble” și să ghicești culoarea cărții următoare: neagră sau roșie. Dacă ai ghicit, tocmai ți-ai dublat câștigul, iar dacă nu, ai pierdut. Poți alege să îți retragi câștigurile în orice moment sau poți continua să ghicești culoarea cărților dacă te simți norocos!

Jackpot 5 Glossy Hot online

O altă funcție pe care o întâlnim la multe pacanele cu fructe este cea de jackpot progresiv. Așadar, nu ne surprinde că am găsit-o și la jocul de pacanele 5 Glossy Hot online. Ce presupune mai exact aceasta? Hai să îți explicăm în continuare!

Secvența de Jackpot progresiv poate apărea în orice moment pe ecranul de joc, după ce toate câștigurile din acea rundă au fost adunate. Jucătorul trebuie să aleagă dintre cele 12 cărți de joc puse pe masă cu fața în jos, până când va obține 3 cărți de același fel. Te poți califica pentru această funcție dacă joci pe orice pariu între 5 EGT – 2000000 EGT. Cărțile care îți pot pica pot fi următoarele:

 • Treflă – primul nivel, cea mai mică valoare;
 • Romb – al doilea nivel;
 • Inimă roșie – al treilea nivel;
 • Spadă – ultimul nivel și cel mai valoros simbol;

Mize, simboluri și câștiguri 5 Glossy Hot

Miza minimă la 5 Glossy Hot online este de 5 credite, iar cea maximă este de 100 credite. Variantele dintre care poți alege nu sunt prea multe. Mai exact, ai de ales dintre următoarele pariuri prestabilite: 5, 10, 25, 50, 100. Chiar dacă opțiunile sunt puține, aproape orice jucător își poate permite să parieze la acest slot. Dacă nu vrei să riști credite reale din contul tău, testează mai întâi 5 Glossy Hot gratis, fără înregistrare și fără vreo depunere necesară! 

Hai să îți arătăm și cât valorează fiecare simbol de pe grila de joc! Valorile sunt calculate pentru miza minimă de 5 credite.

 • Simbolul Steluță (Scatter) – până la 250 credite;
 • Șeptarul – până la 5000 credite;
 • Pepenele – până la 500 credite;
 • Strugurele – până la 500 credite;
 • Pruna – până la 200 credite;
 • Portocala – până la 200 credite;
 • Lămâia – până la 200 credite;
 • Cireșele – până la 200 credite;

Aceste valori sunt calculate pentru miza minimă permisă și pentru situația în care obții 5 simboluri de același fel. 

5 Glossy Hot slot review

Sloturile cu fructe sunt printre primele opțiuni ale jucătorilor atunci când vine vorba de pacanele online. Totuși, ce te faci când sunt atât de multe variante pe piață și nu mai știi pe care să îl alegi? Mergi pe recomandările noastre! 

Recomandarea de astăzi este jocul 5 Glossy Hot online, semnat de Amusnet Interactive, care te va cuceri de la primele rotiri. Printre fructe, steluțe Scatter și șeptari, câștigurile nu au cum să lipsească. Mai mult, poți activa funcția Gamble sau Jackpotul progresiv, care îți vor face experiența de joc și mai interesantă. Testează acum 5 Glossy Hot gratis și simte bucuria redată de jocurile clasice de pacanele cu fructe!

Q&A 5 Glossy Hot 

 • Pentru a juca pacanele 5 Glossy Hot, poți alege dintre următoarele mize: 5, 10, 25, 50 și 100.

 • În acest joc găsești simbolul Scatter, funcția Gamble și Jackpotul progresiv.

 • Da. Poți testa slotul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

 • Jocul de pacanele 5 Glossy Hot are o structură clasică, de 5×3 role și 5 linii fixe de plată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.41%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotDa
To top