Keno online gratis

Keno

Jocul Keno are un trecut istoric fascinant și este un joc de masa de actualitate care reușește să îmbine în deplina armonie jocul de loterie cu cel de bingo.

Similar atat jocului de loterie, cat și celui de bingo, Keno devine din ce în ce mai popular în rândul pasionaților de jocuri de noroc și este ușor de înțeles.  

Dezvoltat pe principiul jocurilor loto și comparat cu jocurile de pacanele online, Keno înlocuiește rolele de joc cu un ecran plin de numere de la 1 la 80, ecran care va reprezenta biletul tău la loteria Keno, unde fiecare runda/extragere poate aduce pana la 10000 monede.

Selectează atat numerele favorite cat și miza cu care vrei sa pariezi, alege numărul de extrageri și bucura-te de un joc dinamic, cu structură specială care îți va oferi o experienta unica de joc și îți va aduce castiguri pe masura.

Joacă și convinge-te chiar tu de simplitatea Keno, un joc de loterie care aduce inovație în materie de jocuri de noroc.

Cum joc Keno online?

Cu un mod simplu de joc, Keno apare în online după ce se bucura de un real succes în sălile de cazino și devine optimizat jocului pe orice dispozitiv, pentru a putea fi accesat de oriunde.

Selectează minim 2 și maxim 10 numere pe interfața de joc, alege miza cu care vrei sa pariezi, iar orice număr selectat care corespunde unui număr din timpul extragerii este considerat câștigător și realizează plata aferentă.

Joacă demo Keno în secțiunea păcănele gratis și ai parte de un joc de loto ca la aparate, unde predicția și selecția numerelor corecte poate aduce castiguri substantiale.

Caracteristici Keno

Selecția numerelor are loc printr-un singur click pe ele, iar deselectia se realizează în același mod sau utilizând tasta “Clear (X)” din meniul afișat în partea de stanga jos a interfatei de joc. Butonul mov va alege aleatoriu pentru tine 10 numere.  

Miza variază între 0.1 și 5 și este vizibilă în bara de meniu, colțul stânga jos al ecranului.

Numerele extrase sunt evidențiate pe ecranul de joc prin diferite culori, iar câștigul este dat de câte numere se potrivesc în timpul extragerii, astfel:

 • 1 număr – 1
 • 2 numere – 9
 • 3 numere – 47
 • 4 numere – 91
 • 5 numere – 820
 • 6 numere – 1600
 • 7 numere – 7000
 • 8, 9, 10 numere – 10000

Coeficienții combinațiilor câștigătoare Keno, generate de numerele selectate sunt vizibili în tabelul de plata (situat în partea dreapta pe interfața de joc) și variază în funcție de selecția realizată, iar valorile actuale sunt afișate automat în tabela de plăți.

Nu exista strategii, numerele se extrag aleatoriu, iar jocul se bazează pe noroc și predicția corecta a numerelor. 

Poți juca Keno la loterii internaționale precum Keno Polonia, Keno Italia etc direct in agentii, sau poți alege sa joci Keno la jocuri de păcănele online, direct din confortul casei tale.

Keno game review

Keno este un joc de cazino simplu și dinamic, cu plăti generoase care se bazează pe noroc. Numerele norocoase aduc pana la 10000 monede la o selectie de 8, 9 sau 10 numere corecte și chiar dacă nu exista strategii optime de castig, norocul îți poate surâde oricând cu jocul online Keno care oferă o șansă unică de joc, similara jocului loto din agentiile de pariuri.

Celebrele loto Keno Polonia, Keno Italia și multe altele devin mai accesibile o data cu lansarea jocului Keno online, unde, înainte de a paria, va trebui sa realizezi selecția numerelor favorite la fel ca și în cazul biletelor din agenții, dar avantajul este ca nu trebuie sa astepti extragerea, ci sa apesi start pentru a vedea dacă ai fost inspirat în alegeri.

Dacă jocurile bazate pe strategie sunt pasiunea ta, atunci intra în universul numerelor și joacă Keno online pentru a vedea dacă norocul este de partea ta, sau alege video-poker pentru un plus de mister și castiguri memorabile.

Q&A Keno

 • Poți juca Keno demo gratuit pe cazino.ro, secțiunea păcănele gratis.

 • Jocul online Keno are un câștig maxim de 10000 monede.

 • Modul simplu de joc Keno permite selecția numerelor favorite doar cu un singur click pe acestea.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocKeno online
🎰 Rotiri GratuiteNu
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X