Cleopatra pacanele de la EGT

Grace of Cleopatra

Jocurile de pacanele cu teme istorice sau egiptene au făcut mereu deliciul amatorilor de sloturi online, iar Grace of Cleopatra reușește să îmbine perfect cele două tematici. Nici nu este de mirare că acest joc are atâția fani, la fel ca regina Egiptului, care a reușit să sucească mințile celor mai puternici doi oameni ai acelor vremuri, Marc Antoniu și chiar mărețul Cezar. Pregătește-te așadar de o experiență senzațională, cu multe bonusuri, premii epice și Jackpoturi colosale.

Caracteristici Grace of Cleopatra

Grace of Cleopatra a fost produs de EGT în 2014, având o tematică asemănătoare cu Rise of Ra sau Legendary Rome. Jocul se prezintă cu 10 linii variabile de câștig, pe care jucătorul le poate alege apăsând pe cifrele din dreapta și din stânga ecranului de joc. Cu o volatilitate medie și un RTP teoretic de 96,23%, Grace of Cleopatra oferă multe șanse amatorilor de a găsi combinațiile câștigătoare pe cele 5 role și 3 rânduri de joc. Printre simboluri o recunoaștem atât pe regina Egiptului, care joacă dublul rol de Wild și Scatter, dar și pe Cezar și pe Marc Antoniu. De asemenea, pe role regăsim un scarabeu, o statuetă din aur, precum și simbolurile cărților de joc, de la A la 10. Jocul beneficiază de o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite la găsirea a 3 sau mai multe simboluri Wild/Scatter, dar și de funcția Gamble și de prezența unui Jackpot Progresiv cu cărți misterioase.

Rotiri Gratuite Grace of Cleopatra

Oricând apar 3 sau mai multe elemente Scatter/Wild pe ecran, se declanșează o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite și simboluri Wild expansive. La începutul rundei, este ales aleatoriu un simbol, care va funcționa ca simbol expansiv pe toată durata rundei, acoperind toate pozițiile de pe rolă. Dacă în timpul rundei apar încă 3 elemente Scatter, jucătorul câștigă automat încă 10 rotiri gratuite, care se adaugă la cele deja existente.

Mize și câștiguri Grace of Cleopatra

Mizele încep de la 1 până la 20, iar apoi se înmulțesc cu numărul de linii de câștig selectate (1, 3, 5 7 sau 10). Cel mai bine plătit simbol este cezarul, cu 500x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, urmat de Cleopatra și Marc Antoniu cu 200x. Cu toate acestea, un câștig dintr-o linie, format doar din simboluri Wild, se plătește la fel că cezarul, cu 500x. Statueta și Scarabeul se plătesc cu 75x, cărțile mari (A și K) cu 15x, iar cele mici (Q, J, 10) cu 10x. În plus, poți folosi și funcția Gamble pentru a-ți dubla orice câștig mai mic de 35x.

Jackpot Grace of Cleopatra

Jackpot Cards este o rundă bonus cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire. În această rundă, jucătorul trebuie să selecteze din 12 cărți întoarse cu fața în jos, până când găsește 3 care aparțîn aceleiași suite. Runda se încheie în acest moment, iar jucătorul câștigă Jackpotul corespunzător suitei, a cărei valoare este afișată mereu în partea de sus a ecranului.

Pacanele online Grace of Cleopatra

Dacă îți plac jocurile de pacanele EGT cu teme istorice sau sloturile egiptene, atunci Grace of Cleopatra ți se va potrivi la fix! Umple rolele cu cezari și/sau simboluri Wild și poți câstiga potul cel mare de 5000x. Înainte de a juca pe bani reali, încearcă și tu acest joc pe Cazino.ro, unde te poți distra nelimitat cu versiunea gratuită Grace of Cleopatra Demo.

Grace of Cleopatra Review

Precum se știe, avem o slăbiciune pentru jocurile de pacanele cu tematici egiptene, iar Grace of Cleopatra nu face excepție. Apreciem că avem parte de un RTP crescut, dar și de o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la câștiguri relativ mari și dese. Ne-ar fi plăcut totuși să avem parte de mai multe linii de câștig, deoarece 10 ni se par destul de puține, dar și de o interfață mai prietenoasă (nu putem seta numărul de rotiri automate, spre exemplu).

Grace of Cleopatra FAQ

  • Intră pe Cazino.ro, unde poți încerca gratuit versiunea Grace of Cleopatra Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele Grace of Cleopatra are 10 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Grace of Cleopatra este de 5000x miza, pentru combinația de 5×3 cezari sau simboluri Wild.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Wild oriunde pe rolele de joc și vei avea parte de o rundă bonus cu 20 de rotiri gratuite și simboluri expansive.

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.23%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele egiptene
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

To top