100 cats pacanele gratis

100 Cats

Vezi ce beneficii aduc pisicile în jocul de pacanele 100 Cats lansat de EGT Amusnet Interactive, un joc care arată creativitatea acestora și pune în valoare pisicile.

Cu o grafica colorata, jocul se desfășoară pe 4×5 role plasate pe un fundal care reda “liniștea dinaintea furtunii” și are în prin plan pisicile gata de acțiune, care genereaza câștiguri impresionante din combinații de simboluri identice, runda bonus de rotiri gratuite, runda de dublaj, dar și jackpot.

După cum numele sugerează, 100 Cats slot online are 100 de linii de joc, iar pisicile îl fac interactiv și captivant și aduc un potențial maxim de castig de 1000x miza pariata. 

Cu 9 vieți active, pisicile sunt gata de acțiune de fiecare data când joci pentru ca tu sa ai parte de o experiența unică de joc și să te bucuri de câștiguri impresionante, așa ca porneste aventura 100 Cats și joacă pacanele EGT ca la aparate cu pisici🐈

Cum joc pacanele 100 Cats?

Chiar dacă este un joc de păcănele complex, 100 Cats are un mod simplu de joc care are 5 role și 100 de linii. Optimizat jocului pe orice dispozitiv, pentru a juca 100 Cats online este necesar sa selectezi numărul de linii și valoarea monedei cu care vrei sa pariezi și să apeși start. Pisicile vor aduce combinații câștigătoare pe masura ce joci și aduc câștiguri care pot pariate in runda de dublaj.

Joacă demo 100 Cats gratuit pentru a vedea opțiunile de joc, dar și pentru a te familiariza cu acesta. Fără depunere și fără cont, ai parte de rotiri gratuite 100 Cats și joci pacanele gratis ca la aparate cu dublaj🐈.

100 Cats mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.03% și o volatilitate de nivel mic-mediu, jocul de pacanele 100 Cats genereaza castiguri frecvente care pot fi pariate în runda de dublaj. 

Alege pariul adecvat stilului tău de joc prin selecția numărului de linii (1, 20, 30, 50 sau 100) și valoarea monedei (1, 2, 3, 4 sau 5) și vezi cum câștigurile variază în funcție de pariu și se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc.

Plata castigurilor se realizează în modul clasic, de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt reprezentative temei de păcănele cu pisici și sunt bine conturate, pentru ca tu sa ai parte de o experiența unică de joc. 

Pisicile, de diferite rase și mărimi, genereaza castiguri între 2x și 6x miza pariata, în timp ce simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin jocul constant și aduc câștiguri de pana la 1.25x miza pariata.

Simbolul Wild este reprezentat de o prezență feminină, modernă și cochetă, plătește până la 10x miza pariata și are rolul de a substitui celelalte simboluri pentru a forma câștiguri substanțiale. Exceptie este simbolul scatter, care este reprezentat simbolic “Cats Family” și declanșează runda bonus de rotiri gratuite 100 Cats.

Bonus și rotiri gratuite 100 Cats

Bonusul 100 Cats declanșează 10 rotiri gratuite dacă pe ecranul de joc îsi fac aparitia simultan 3 simboluri scatter.

Runda se joacă cu un set alternativ de role, cu pariul și numărul de linii selectate în momentul activarii bonusului și poate fi redeclansata, un număr de 10 rotiri adiționale fiind adaugate celor existente, dacă pe ecran își fac apariția alte 3 simboluri scatter.

Joacă 100 Cats online și convinge-te chiar tu de câștigurile generoase aduse de runda bonus, castiguri care vor plasa acest joc de pacanele cu pisici printre favoritele tale.

Jackpot 100 Cats

Castigurile 100 Cats ating cote ridicate și datorită jackpotului de tip progresiv care se poate declanșa aleatoriu, oricând în timpul jocului.

Specific jocurilor de pacanele EGT, jackpotul este împărțit pe 4 nivele și este vizibil pe ecranul de joc, deasupra rolelor. Fiecare nivel este reprezentat de un simbol al cartilor de joc, iar pentru a afla jackpotul declanșat, va trebui sa alegi 3 cărți cu simbol identic, dintr-o serie de 12 cărți de joc afișate cu fata în jos.

Simbolul dezvăluit va indica jackpotul câștigat și suma aferentă acestuia care se adaugă balantei active din cont. Indiferent pe ce miză alegi sa joci, șansa activarii unui nivel al jackpotului crește pe măsură ce efectuezi rotiri, așa ca apasă start și bucura-te de un joc de pacanele ca la aparate care aduce câștiguri consistente.

Joc ca la aparate 100 Cats 

100 Cats este un joc de pacanele ca la aparate cu dublaj, unde castigurile mai mici de 35x miza pot fi pariate pentru șansa multiplicării acestora. Asumarea riscului și alegerile corecte dublează suma pariata, in timp ce alegerile neinspirate reduc câștigul la 0, încheie runda și se revine la jocul de baza. Deciziile influențează câștigurile, așa că fii inspirat și joacă 100 Cats demo pentru a-ti forma strategia de joc, dar și pentru a vedea dacă norocul iti surade in runda de risc.

100 Cats slot review

Interactiv și captivant, 100 Cats este un joc ca la aparate, cu runda bonus și jackpot și fie ca îți plac sau nu pisicile, 100 Cats slot te va face sa le îndrăgești de fiecare data când alegi să joci.

Cu un potențial maxim de castig de 1000x miza pariata, jocul te va fascina datorită castigurilor frecvente care pot fi pariate în runda de dublaj, dar și cu o grafica colorata și simboluri bine definite.

Acest slot demonstrează ca pisicile sunt de nădejde și îți aduc noroc dacă alegi sa joci, așa că alege 100 Cats și vezi cum 100 de pisici sunt gata de acțiune și generează câștiguri substanțiale, sau joaca Sky Piggies de la SkyWind, un joc de păcănele cu porci în plan principal care aduce multiple opțiuni de castig.

Q&A slot review

  • Jocul de pacanele 100 Cats are inclus jackpotul de tip progresiv, specific jocurilor EGT, care este structurat pe 4 nivele.

  • Jocul de pacanele 100 Cats online are un castig maxim de 1000x miza pariata.

  • Da, 100 Cats demo poate fi jucat gratis pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii100 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top