Sky Piggies Skywind

Sky Piggies

Hai sa vezi cum porcii chiar zboară în cel mai nou joc de păcănele online, Sky Piggies al celor de la Skywind Group.  Cu o grafica amuzantă și bine pusă la punct, jocul are în plan principal porcii care au aripi și se înalță spre nori printre diamante, lingouri de aur, bani și alte simboluri norocoase.

Totul se petrece pe o interfata de joc de 6×6 role, frumos colorata care te îndeamnă la joc. Faptul ca nu exista linii de câștig, face jocul special, castigurile fiind date de orice combinație de 5 sau mai multe simboluri identice plasate adiacent pe rolele de joc. Sumele câștigate pot atinge valori fabuloase, iar funcțiile special gândite precum rotirile gratuite cu factor de multiplicare sau modurile în care poți alege declanșarea acestor rotiri fac ca jocul sa te cucerească încă de la prima interacțiune cu acesta.

Atât simbolurile bine definite cât și câștigul maxim de 5000x miza te vor face sa te întrebi “oare porcii chiar zboara?”. Cu siguranța vei afla, indiferent ca alegi sa joci Sky Piggies demo pentru distracție sau optezi sa joci pe bani.

Cum joc Sky Piggies?

Vei fi surprins sa afli ca jocul este optimizat pentru orice dispozitiv și poate fi jucat atât în modul portret cât și în modul landscape. Alege dispozitivul preferat, selectează miza cu care vrei sa joci și apasă start/spin sau gliseaza pe rolele de joc pentru a te bucura de experiența jocului. Pe ecranul de joc, în partea de jos exista și opțiunea jocului pe mod turbo sau turbo+, dar utilizând aceste moduri sunetele și animațiile nu vor mai fi redate la adevărata lor valoare, viteza de rotire fiind mult mai mare.

Pentru a te familiariza cu interfața de joc, joacă gratis și fără cont Sky Piggies demo la fel si Wicked Flamingo un alt joc plin de culoare marca Skywind.

Sky Piggies mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.5% și o volatilitate medie-mare, castigurile sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare. 

Miza este dată de valoarea monedei multiplicată cu 10, și pornește de la 0.10 cu o valoare a monedei de 0.01 ajungând până la 1500 (valoare moneda de 150).

Simbolurile sunt viu colorate, iar o combinație de 5 sau mai multe simboluri identice așezate adiacent pe rolele de joc formează un câștig care este înmulțit cu valoarea monedei. 

Porcusorii sunt atracția jocului deoarece ei vin însoțiți de un factor de multiplicare cuprins între  1x și 50x și plătesc la apariția pe role doar dacă sunt însoțiți de un simbol reprezentat de ciocan. Simbolul ciocan este de 3 tipuri: auriu – plătește toate simbolurile porcusor apărute în runda rotirilor gratuite; albastru -plătește simbolurile porcusor și adaugă 3 rotiri adiționale rundei de rotiri gratuite; roz -plătește simbolurile porcusor și adaugă +1 la multiplicatorul general.

Simbolul Wild este reprezentat de “marele porc” și înlocuiește toate simbolurile, excepție fiind simbolul scatter, porcusor și ciocan. 

Simbolurile reprezentate de lingouri de aur pot aduce câștiguri de pana la 2500x la o combinație de 21 pe ecranul de joc, teancul de bani ajunge la un câștig maxim de 1500x, zarurile sunt cotate la 1000x, iar trifoiul la 800x. Nestematele de culoare mov și albastru aduc câștiguri de 400x, respectiv 200x.

Sky Piggies este un amalgam de simboluri care aduc câștiguri fabuloase pe o interfața de joc ce iese din tiparul obișnuit, așa ca explorează cu atenție fiecare caracteristică a jocului. Cu siguranța vei rămâne plăcut surprins!

Bonus și rotiri gratuite Sky Piggies 

Strălucirea diamantelor care au rol de scatter declanșează rotirile gratuite. Dacă apar 3,4,5 sau 6 diamante pe ecranul de joc atunci se declanșează 8,13,18 sau 23 de jocuri gratuite. 

Apariția ciocanului albastru în timpul rundei adaugă 3 rotiri adiționale, în timp ce apariția unui ciocan roz va crește multiplicatorul general cu +1. Dacă arzi de nerăbdare sa joci runda rotirilor gratuite, atunci utilizarea funcțiilor speciale pentru a fi declansate la plata unei sume sunt opțiunea ta.

Sky Piggies speciale 

Bonus buy și double chance sunt 2 caracteristici speciale vizibile pe ecranul de joc, in partea de jos. 

Bonus buy declanșează rotirile gratuite pentru o plata de 80x miza, deci ofera opțiunea de a cumpara rotiri gratuite, în timp ce double chance -dublează șansele ca rotirile gratuite să fie activate pentru un cost de miza+5.

Sky Piggies Jackpot

Sky Piggies slot online nu ofera jackpot, dar aduce câștiguri maxime de 50000x miza dată de valoarea monedei. Cum totul este la superlativ și porcii pot zbura, la fel și câștigul maxim poate ajunge în contul tău. Ce mai aștepți? Joacă și vei afla!

Sky Piggies slot review

Cine ar fi crezut ca un joc de păcănele cu porci în plan principal poate avea așa multe funcții și simboluri speciale incluse? De la porci care zboară, diamante, bani, zaruri, trifoi cu 4 foi, nestemate, wilduri,rotiri gratuite cu factor de multiplicare și opțiuni speciale de declanșare a rotirilor gratuite, Sky Piggies este un joc de păcănele cu de toate la propriu. 

Grafica este excepțională, simbolurile parcă aduc toată seria de păcănele cu simboluri norocoase într-un singur joc, iar castigurile excepționale date de combinații adiacente pe rolele de joc sunt extraordinare. Dacă am spune ca e un minus lipsa funcție gamble, am minți…nici nu i-am simțit lipsa în timpul jocului. Asta înseamnă sa joci un joc bine realizat 🤩

Este greu sa găsești un dezavantaj jocului, prea le are pe toate. Tu ce parere ai? 

Q&A Sky Piggies 

  • Sky Piggies slot a fost lansat pe 29.09.2022

  • Sky Piggies nu are un jackpot definit, dar are un câștig maxim de 50000x miza dată de valoarea monedei care poate înlocui cu succes lipsa jackpotului

  • Alături de multe alte păcănele gratis, varianta demo Sky Piggies este disponibilă pe cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

Money cart pacanele gratis online
Relax Gaming

Money Cart

Honey of Gold pacanele demo
7777 Gaming

Honey of Gold

King Cash 10 Demo
7777 Gaming

King Cash 10

To top