Super Wolf demo

Super Wolf

Super Wolf este un joc de pacanele online cu pietre prețioase, jocul se desfășoară pe un tablou cu 5×3 role și are 25 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție specială care oferă rotiri gratuite și se activează cu ajutorul unui scatter.

Inspirat din alte jocuri mult mai celebre precum Super Stea sau Super Lion, Super Wolf păcănele online a reușit în opinia noastră să devină mult mai popular decât acestea. În general, reinterpretările de jocuri nu aduc multe caracteristici suplimentare, dar acest slot are mai multe elemente unice care îl fac foarte interesant.

Simbolurile din cadrul jocului sunt interesante, având combinații de culori vii, grafica este una de înaltă calitate, iar coloana sonoră este una palpitantă. Spre deosebire de alte jocuri din categoria “Stea”, la Super Wolf câștigurile se realizează doar de la stânga la dreapta, dar în funcția specială beneficiezi de multiplicatori.

Cum joci Super Wolf pacanele online

Pregătește-te să joci pacanele Super Wolf online în câțiva pași simpli. Intră în contul de cazino sau deschide un cont dacă nu ai deja unul. Alege jocul Super Wolf din oferta Skywind și citește cu atenție informațiile de bază ale slotului. Setează miza cu care vrei să începi și câștigă în timp ce te distrezi.

Dacă procesul este prea complicat, nu vrei să îi faci cont la cazino sau pur și simplu nu vrei să riști bani, atunci joacă Super Wolf demo! Vei găsi acest joc alături de multe alte pacanele gratis, totul la un click distanță. Nu este necesar să te înregistrezi sau să depui bani, dar nici nu vei putea transforma câștigurile obținute în bani.

Super Wolf mize, simboluri și câștiguri

Super Wolf pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate medie spre scăzută, ce oferă un RTP de 95.34%. Câștigurile se înregistrează pe 25 de linii de plată fixe, de la stânga la dreapta, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice sau simboluri combinate cu wilduri. În cadrul funcției cu rotiri gratuite beneficiezi și de multiplicatori care cresc câștigurile.

Așa cum menționam inițial, simbolurile sunt frumos conturate, cu culori puternice, iar grafica este exemplară. Simbolurile de bază sunt reprezentate de 5 diamante de diferite culori, pe lângă care se adaugă șeptarii și patru simboluri unice cu culorile mov, roz, verde și galben. Există două tipuri de wilduri, unul simplu și unul expansiv, reprezentat de un lup în culorile curcubeului.

Bonus și rotiri gratuite Super Wolf

Cea mai interesantă funcție a jocului Super Wolf păcănele online este reprezentată de către funcția bonus, care oferă rotiri gratuite. Aceasta se câștigă atunci când pe ecranul de joc o rolă întreagă este completată cu wildul în formă de lup. Acest scatter poate să apară oricând pe rolele 2, 3 și 4.

În funcție de rola pe care apar simbolurile vei primi un număr de rotiri gratuite diferit și multiplicatori diferiți. Simbolurile se deplasează de la dreapta la stânga la fiecare rotire, până când dispar de pe ecran. Dacă wildurile apar pe rola 4, vei primi 4 rotiri gratuite, iar multiplicatorul final ajunge la 5x. În cazul în care apare pe rola 3, vei primi doar 3 rotiri gratuite, iar multiplicatorul final de 3x și tot așa.

Super Wolf slot review

În general, copierea jocurilor de tipul Extra Stars sau Starburst nu a condus niciodată la o reușită. Totuși, considerăm că Super Wolf online este un joc de pacanele cu adevărat atrăgător și mult mai reușit față de restul din gama “Super”. Slotul are mai multe caracteristici care îi oferă unicitate și ridică nivelul de adrenalină.

Chiar dacă la fiecare rotire câștigul maxim posibil este de doar 500x, în funcția bonus acesta poate ajunge până la 2500x cu ajutorul multiplicatorului 5x. Având în vedere toate aceste elemente, considerăm că și tu trebuie să încerci cel puțin o dată aventura în care te duce acest joc de păcănele. 

Q&A Super Wolf

  • La jocul de pacanele Super Wolf poți câștiga o funcție bonus cu rotiri gratuite, atunci când cel puțin o rolă este acoperită cu simbolul wild “Super Wolf”.

  • Poți să joci demo Super Wolf gratis pe cazino.ro, unde vei găsi toate jocurile tale preferate de pacanele online.

  • Super Wolf slot online are un nivel de volatilitate mediu spre scăzut și oferă un RTP de 95.34%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP95.34%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top