miami bici pacanele

Miami Bici

Miami Bici este un slot tematic, bazat pe binecunoscutul film de comedie din 2020. Jocul urmărește aventurile lui Ion și Ilie în America, “țara tuturor posibilităților”, iar pe rolele acestui slot putem regăsi elemente din film. Ce să-ți mai spunem? Trebuie să încerci și tu Miami Bici, maaami, să găsești orhideele cu multiplicatori și să-ți dublezi câștigul cu hamsterul Uzzi.

Caracteristici Miami Bici

Cunoscutul producător de sloturi online Skywind a creat un joc de pacanele cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de câștig, inspirat de filmul Miami Bici de pe Netflix. Jocul are un RTP de 95,63% și o volatilitate ridicată.

Printre simbolurile prezente putem regăsi un element Wild (logo-ul Miami Bici), un Scatter (orhideea), dar și personajele principale din film și alte elemente precum o pungă cu bani, un flamingo roz, o șapcă roșie și o franzelă.

Jocul are două funcții bonus: Prima din acestea, Secret Orchid Game, se activează când găsești minim 3 simboluri Scatter. Al doilea, Uzzi Gamble, te ajută să îți dublezi câștigurile, cu posibilitatea de a păstra jumătate din suma.

Rotiri Gratuite Miami Bici

Cu toate că jocul de pacanele Miami Bici nu oferă rotiri gratuite, poți folosi funcția Gamble pentru a-ți multiplica profiturile. De asemenea, poți încerca ori de câte ori dorești versiunea Miami Bici Demo cu un număr infinit de credite demo. Nu uita să încerci si Joker’s Luck, de la același producător.

Mize și câștiguri Miami Bici

Mizele la acest joc variază între 0,4 și 140, împărțit la cele 40 de linii de câștig. Cel mai valoros simbol este blonda, cu 120x, urmată de brunetă, cu 30x. Ion și Ilie aduc 20x pentru o combinație de 5, iar restul simbolurilor au un câștig de 8x.

Desigur, potul cel mare este câștigat la Secret Orchid Game, o rundă bonus activată prin găsirea a 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. Atunci când jucătorul apasă pe unul din Scattere, acesta îi poate oferi un premiu de 1x, 2x, 5x sau 10x din miza.

Cu cât găsești mai multe simboluri Scatter, cu atât ai mai multe alegeri, dar și un multiplicator mai mare. Pentru 3 Scattere ai o alegere și un multiplicator de 1x, pentru 4 Scattere poți alege de două ori, având un multiplicator de x5, iar pentru 5 Scattere poți alege de 3 ori, având un multiplicator de 15x.

Ce Jackpot are Miami Bici

Potul cel mare este câștigat atunci când găsești 5 simboluri Scatter cu multiplicator de 15x, iar sub simboluri găsești 10x miza. De asemenea, jocul dispune și de Jackpotul Zilei instant, un Jackpot progresiv care poate fi câștigat aleatoriu de către participanții la o lista de jocuri. Este garantat că acest Jackpot să se acorde într-un interval fix de timp.

Sloturi online Miami Bici

Fii gata de super aventuri dar și de mega câștiguri cu Miami Bici, unul dintre cele mai populare sloturi online din România. Poți încerca și versiunea Miami Bici Demo de pe site-ul nostru, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le-am pus la dispoziție.

Miami Bici Review

Fanii acestui film nu vor fi dezamăgiți, mai ales că jocul abundă de linii sonore și clipuri scurte luate direct din peliculă. Ne place runda bonus cu orhidee, dar și funcția Uzzi Gamble, când hamsterul aleargă pe rotiță și alege între negru și roșu.

Este o schimbare binevenită față de clasicele cărți de joc, iar posibilitatea de a-ți păstra jumătate din sumă înainte de a da (din nou) Gamble este foarte apreciată. Cu toate acestea, ne-ar fi plăcut să vedem o rundă cu rotiri gratuite, iar sunetele și imaginile devin ușor obositoare după câteva ore de joc.

Miami Bici FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca oricând Miami Bici, cu un număr infinit de credite demo.

  • Da, pe Cazino.ro vei găsi o listă cu toate cazinourile online din România unde poți juca Miami Bici pe bani reali.

  • Miami Bici este produs de Skywind, companie care a produs până în prezent peste 250 de jocuri și sloturi online.

  • Acest joc tematic de pacanele online are 5 role de joc, 4 rânduri și 40 de linii fixe de câștig.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP95.63%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele tematice, Sloturi online
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Logo Miami Bici)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet140
⬇️ Min Bet0.4

Mai multe Pacanele Demo

Forest Tale pacanele gratis
egt

Forest Tale

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
Big Bass Secrets of the Golden Lake demo

Big Bass Secrets of the Golden Lake

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
fire portals demo

Fire Portals

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
20 Super Hot Pacanele
egt

20 Super Hot

Nota: 4 / 5. Voturi: 85

Nici un vot pana acum

Joacă
To top