Forest fruit magic demo

Forest Fruit Magic

Forest Fruit Magic este un joc de pacanele cu fructe amuzant, dezvoltat și oferit de către Skywind Group. Jocul se desfășoară pe un tablou de joc cu 5×3 linii și are doar 9 linii de plată. În cadrul jocului există o funcție bonus care se câștigă cu cel puțin 3 scattere.

Forest Fruit Magic online este un joc de pacanele nou, inspirat pe deoparte din alte sloturi cum ar fi 8 Fruit Multi sau Fruits and Jokers. Chiar și așa, jocul are anumite caracteristici unice, iar funcția bonus este cu adevărat specială, una pe care nu o mai regăsești la alte sloturi.

Simbolurile sunt definite într-un mod foarte amuzant, la fel ca și grafica din cadrul jocului. În loc să copieze jocurile clasice, Skywind a adus multă inovație ceea ce a făcut că acest slot să devină foarte popular într-un timp extrem de scurt. Câștigul maxim posibil este unul impresionant, de până la 5000x miza aleasă.

Vino cu noi în aceasta călătorie distractivă și descoperă Forest Fruit Magic pacanele online.

Cum joci Forest Fruit Magic pacanele online

Cu siguranță că după ce ai văzut cât de atrăgător este Forest Fruit Magic online deja vrei și tu să joci acest joc de pacanele. Slotul s-a lansat în anul 2023, așa încât este posibil să nu îl găsești încă chiar la toate cazinourile online din România. Chiar și așa, cele mai renumite cazinouri ar trebui deja să îl aibă de mult în grila de joc.

În cazul în care nu îl găsești sau ești o persoană care preferă să joace fără să riște bani reali, poți oricând să te orientezi către varianta Forest Fruit Magic demo. Jocurile de pacanele gratis au devenit tot mai populare deoarece nu trebuie să îți faci cont sau să depui bani, dar poți să te bucuri de toate jocurile tale preferate.

Forest Fruit Magic mize, simboluri și câștiguri

Forest Fruit Magic online este un joc cu un nivel de volatilitate mediu spre ridicat, ce oferă un RTP de 96.50%. În mod teoretic, este cea mai bună variantă de slot pe care să o alegi, deoarece nu are o volatilitate extrem de ridicată, dar RTP-ul este unul bun.

Așa cum menționam inițial, simbolurile din cadrul jocului sunt definite într-un mod foarte amuzant, cu culori puternice. Practic, este vorba despre niște figurine clasice, care reprezintă diverse tipuri de fructe, cum ar fi: căpșune, struguri, prune, cireșe și altele. Pe lângă acestea mai există un simbol wild și un simbol scatter, sub formă de stea.

În jocul de bază câștigurile se realizează de la stânga la dreapta, pe 9 linii de plată, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice consecutive. Apariția a cel puțin 3 simboluri scatter îți vor oferi funcția bonus, unde plățile se fac într-un mod diferit.

Bonus și rotiri gratuite Forest Fruit Magic

În cadrul jocului Forest Fruit Magic există o funcție bonus care în teorie are un număr nelimitat de rotiri gratuite. Atunci când primești 3 simboluri scatter vei câștiga funcția, împreună cu o viață salvatoare. Fiecare simbol scatter suplimentar mai adaugă câte o viață în timpul bonusului.

Ecranul de joc se schimbă total în cadrul bonusului. Acesta devine o simplă rolă de 3×1, care este înconjurată de un chenar de pătrat mare, cu o multitudine de căsuțe cu simboluri în ele. În timp ce rola din mijloc se învârte și afișează trei simboluri, există un selector care îți alege o căsuță în mod aleatoriu de pe chenarul exterior.

Vei obține câștiguri atunci când simbolul selectat de pe chenarul exterior se regăsește între cele 3 simboluri de pe rola din mijloc. Pe chenar, pe lângă simbolurile clasice mai există simbolul “+1” care îți acorda o viață suplimentară, simbolul “x2” care dublează valoarea câștigurilor și simbolul “X” care îți șterge o viață. Fiecare simbol plătește în timpul bonusului între 2x și 50x miza aleasă.

Forest Fruit Magic slot review

Având în vedere toate detaliile prezentate în acest review, în mod clar jocul de pacanele Forest Fruit Magic online a devenit unul dintre sloturile noastre preferate. Fiecare rotire îți aduce în egală măsură o doză de amuzament și o doză de adrenalină, iar modalitățile diverse de câștig te țin mereu conectat.

Funcția bonus este una unică, pe care nu o mai regăsești la alte sloturi, iar așa cum deja bănuiești, noi iubim sloturile care au multe caractere unice. Mai mult decât atât, câștigul maxim pe care îl poți obține este de 5000x miza aleasă.

Q&A Forest Fruit Magic

  • În cadrul funcției bonus Forest Fruit Magic simbolurile plătesc între 2x și 50x miza aleasă.

  • Forest Fruit Magic slot online are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat, cu un RTP de 96.50%.

  • Atunci când câștigi runda bonus Forest Fruit Magic, în teorie primești un număr nelimitat de rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii9 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Chase for Glory demo
Pragmatic Play

Chase for Glory

Joaca Lucky Hot pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Hot

Art of Gold demo
Amusnet (EGT)

Art of Gold

To top