Captain Boom demo

Captain Boom 💣

Căpitane, îmbarcarea! Azi pornim în aventură pentru a descoperi comorile ascunse din jocul de pacanele Captain Boom lansat de Skywind Group.

Călătoria începe pe o grilă de joc formată din 3×5 role, unde însuși căpitanul îți va ghida calea spre câștigul cel mare. Un ajutor de nădejde se va dovedi și prietenul sau înaripat, care va deschide cufere pentru a obține comori!

Grafica este plină de culoare, iar simbolurile care sunt redate într-un mod inedit fac din Captain Boom un joc de pacanele interesant. Iar dacă ai curaj și explorezi tot mai mult, atunci ai ocazia să declanșezi și funcțiile speciale Captain Boom. Acestea sunt în număr de 3 și îți garantează premii instant, rotiri gratuite sau o luptă cu bombe pentru a obține recompense. 

Nu-i așa că-i palpitant? Atunci hai să nu mai pierdem timpul și să începem să navigăm pentru a descoperi toate secretele acestui joc de pacanele SkyWind!

Cum joci Captain Boom pacanele online

Să joci pacanele Captain Boom este simplu, iar tot ce trebuie să faci este să învârți rolele pentru a obține potențiale câștiguri. Bineînțeles, asta după ce ai deschis Captain Boom online pe dispozitivul preferat și ai selectat pariul de joc dorit. Între timp, te vei delecta și cu un video demonstrativ, pe care îl poți urmări sau îl poți omite!

Pentru a vedea exact despre ce vorbim, joacă Captain Boom demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis și nu ai nevoie de cont pentru a-l încerca. În plus, ai șansa de a te familiariza cu regulile jocului pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joci pacanele Captain Boom pe bani reali. 

Captain Boom mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Captain Boom are un RTP de 94.91% și o volatilitate de nivel ridicat, deci câștigurile vor fi generate mai rar, dar vor avea valori mai ridicate. Și nu e rău pentru un joc de pacanele cu comori, unde adevărata provocare o reprezintă potul cel mare! Nu se știe niciodată de unde vine norocul 😉.

Intervalul de selecție al mizei este variat, iar câștigurile se formează pe 20 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar plata se realizează de la la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Deși nu sunt multe, simbolurile sunt parte din poveste, iar pe lângă simbolurile Wild și Captain Boom, adesea te vei întâlni cu simbolurile A, K, Q, J, 10 care sunt redate din lemn de corabie. Acestea pot genera plăți cuprinse între 5x și 200x miza pariată.

Căpitanul are rol de Wild și realizeaza plăți de până la 1000x miza, în timp ce contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri. Desigur, acesta nu poate substitui simbolurile cufăr, insulă și corabie, simboluri care declanșează rundele bonus Captain Boom.

Bonus și rotiri gratuite Captain Boom

Așa cum spuneam ceva mai devreme, jocul de pacanele Captain Boom dispune de 3 runde bonus captivante. Iată care sunt acestea:

  • Cash Splash este funcția bonus care se declanșează la apariția pe role a cel puțin 3 simboluri reprezentate de cufăr. Acestea acordă în mod aleatoriu un premiu în numerar cuprins între 2x și 25x miza atunci când sunt deschise de papagal. Obține 4 sau 5 simboluri cufăr, iar premiul va fi înmulțit cu x2, respectiv x10.
  • Bombs Away este runda bonus de rotiri gratuite Captain Boom care se declanșează la apariția simbolului reprezentat de corabie pe rolele 2, 3 și 4. Runda începe cu 12 rotiri gratuite, iar simbolurile cufăr, insulă și corabie care își fac apariția în timpul rundei sunt înlocuite cu un simbol special Bomb. La fiecare apariție, acest simbol special explodează pentru a descoperi un premiu, care se alocă în mod aleatoriu de la 1x la 5x miza pariată. Dacă obții mai multe simboluri, atunci valorile câștigate se însumează și se adaugă balanței din cont.
  • The Booty Bonus este jocul bonus care se declanșează la apariția a cel puțin 3 simboluri reprezentate de insulă, oriunde pe role. Dacă activezi runda cu 4 sau 5 simboluri, atunci premiul este multiplicat cu x2, respectiv x5. Jocul bonus este format din 7 etape, unde va trebui să ataci corăbii pentru a descoperi un premiu în numerar cuprins între 2x și 70x miza pariată. Cu cât ajungi la un nivel mai avansat, cu atât premiul câștigat va fi mai mare. Runda se încheie atunci când dezvălui simbolul Collect, reprezentat de un craniu.

Captain Boom slot review

Dacă ai reușit să citești întreaga prezentare, atunci cu siguranță ești în același asentiment cu noi și ești nerăbdător să pornești aventura Captain Boom pentru a avea parte de momente captivante de joc. 

Pregătește-ți planul de luptă și dă start distracției cu acest joc de pacanele Skywind, unde la fiecare rotire ai șansa să descoperi noi destinații pentru a înfrunta inamicii și a revendica comorile ascunse. Iar dacă îți plac jocurile de pacanele de la acest producător, pentru diversitate, poți încerca și Sky Piggies sau Fruitopolis, sloturi la fel de bine realizate, cu multiple opțiuni de joc și potențiale câștiguri mari!

Q&A Captain Boom

  • Jocul de pacanele Captain Boom are 20 de linii fixe de plată.

  • Captain Boom slot online are un RTP de 94.91% și o volatilitate de nivel ridicat.

  • Alături de alte pacanele online, poți juca demo Captain Boom gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP94.91%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top