8 tigers demo gratis

8 Tigers Gold Megaways

De provenienta asiatica, tigrul face senzatie in jocul 8 Tigers Gold Megaways, un joc de păcănele online lansat de SkyWind Group. Cu 262144 modalități de formare a câștigurilor, un mod simplu de joc și numeroase funcții speciale, 8 Tigers Gold este un joc megaways care aduce câștiguri senzaționale din runde bonus cu multiplicatori care ajung pană la x25.

Chiar dacă pare nerealist, la fel cum porcii zboară și aduc castiguri mari in Sky Piggies, și acum cei de la SkyWind măresc intensitatea jocului și fac ca 8 Tigers sa ofere castiguri colosale. Cu o grafica inedită, simbolurile frumos conturate își fac apariția pe 8×6 role de joc pentru a forma castiguri și a activa runda bonus, dar și pentru a oferi o experiența unică de joc. 

Cum joc 8 Tigers online?

8 Tigers Megaways este optimizat jocului pe orice dispozitiv și poate fi jucat atat în modul portret cat și în modul landscape. Chiar daca pare complicat, 8Tigers slot are un mod simplu de joc. Tot ce trebuie să faci este sa deschizi jocul, selectezi miza preferată de joc și apesi start sau glisezi pe role pentru a începe aventura. 

Alături de alte pacanele megaways, joacă 8 Tigers demo pentru a te familiariza cu modul de joc. Este gratuit și nu ai nevoie de cont, iar dacă treci de runda bonus, iti poti testa abilitatile in runda de risc Play it your way, unde îți va fi mai ușor sa pierzi!

8 Tigers mize, simboluri și câștiguri

Volatilitatea ridicată și un RTP de 96.5% garantează generarea câștigurilor substanțiale într-un interval mai mare de joc. Valoarea monedei multiplicată cu 20 determina miza, care are o valoare minima de 0.20 (0.01 valoare moneda) și valoare maximă de 1000 (valoare moneda 50). Plata castigurilor se realizeaza de la stanga la dreapta la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe role.

În timpul jocului de baza, 2 caracteristici pot fi declansate în mod aleatoriu. Fa Fa Fa SuperWays care face posibila maximizarea fiecărei role cu 8 poziții și activează șansa de formare a castigurilor pe toate cele 262144 moduri megaways și Tiger Multiplier/Multiplicator Tiger care constă în apariția unui multiplicator cuprins între x2 și x25 la un castig generat de simbolul wild.

Toate simbolurile 8 Tigers slot sunt definite cu precizie și sunt inspirate din Orientul Îndepărtat. Cartile de joc, sunt cel mai slab cotate și aduc castiguri intre 3x și 20x miza, plicul roșu aduce castiguri de pana la 30x miza la o combinatie de 6 simboluri identice, iar broasca ridica castigurile pana la 50x miza. Pestele, leul și pasarea Phoenix sunt cele mai bine cotate simboluri și aduc castiguri de 100x, 150x și 200x miza la 6 simboluri identice.

Simbolul Yin Yang are rol de scatter, declanșează runda bonus de rotiri gratuite și plătește 1000x miza la o combinatie de 6 simboluri identice pe rolele de joc, iar simbolul Wild este reprezentat de tigru care are un rol important în formarea castigurilor, prin substituirea simbolurilor.

8 Tigers Gold Megaways speciale

Extra chance dublează șansele de activare a rundei bonus pentru plata a 5x miza sau le triplează pentru plata unei sume de 10x miza.

Bonus buy choice oferă 2 opțiuni sigure de activare a rundei bonus. Plata unei sume de 100x miza garantează declanșarea rundei bonus la următoarea rotire efectuata, iar pentru plata sumei de 328x miza se poate cumpara opțiunea 8 Tigers Gold mystery care poate aduce 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite cu multiplicator x10, x13 sau x25.

Play it your way este o funcție specială care apare pe ecranul de joc imediat ce rotirile gratuite se termina și este mai mult o runda de risc disponibilă de 8 ori pentru fiecare opțiune de joc a bonusului. Aceasta caracteristica oferă opțiunea de a colecta câștigul și de a relua jocul de baza, de a colecta o parte din suma câștigată pentru ca restul sa fie jucata/riscata sau de a risca toată suma din runda bonus pentru a castiga mai multe rotiri suplimentare. Dacă alegi sa riști, atunci alege unul din cele 4 contoare disponibile pentru o sansa la 1, 3, 5, 10 rotiri extra posibile. Atentie, câștigi dacă contorul indica zona verde și pierzi tot ce ai pariat dacă te situezi în zona roșie.

Bank it este o caracteristică disponibilă în timpul jocului Play it your way și permite colectarea/depozitarea unei sume de bani în siguranța pentru ca restul sa fie pariata. 

Bonus și rotiri gratuite 8 Tigers

Apariția simultană a 3 sau mai multe simboluri Yin Yang  pe role consecutive declanșează runda bonus de rotiri gratuite care sunt însoțite de multiplicatori și oferă 8 opțiuni de joc a rundei. 

8 tigri diferiți vor defini opțiunile de joc, așa ca selectează tigrul adecvat stilului tău din:

 • 25 rotiri gratuite cu multiplicator x2;
 • 20 rotiri gratuite cu multiplicator x3;
 • 15 rotiri gratuite cu multiplicator x5;
 • 12 rotiri gratuite cu multiplicator x7;
 • 10 rotiri gratuite cu multiplicator x10;
 • 8 rotiri gratuite cu multiplicator x13;
 • 5 rotiri gratuite cu multiplicator x25;
 • rotiri gratuite mister cu multiplicator mister – se alege aleatoriu din opțiunile existente un număr de rotiri gratuite și un multiplicator.

Runda rotirilor gratuite începe cu numărul de rotiri și multiplicatorul selectat, iar simbolul tigru specific opțiunii își face apariția în timpul rundei pe rolele 2, 3, 4 și 5 pentru a contribui la formarea castigurilor. Cu fiecare castig tigru/Wild, valoarea multiplicatorului crește, iar castigurile sunt înmulțite cu valoarea afișată a multiplicatorului crescător după fiecare rotire. 

Rotirile gratuite pot fi redeclansate prin apariția pe role a simbolurilor Yin Yang, astfel 3, 4, 5 sau 6 simboluri vor adăuga rotirilor existente un număr de 5, 10, 15 sau 25 de rotiri suplimentare.

8 Tigers Gold Megaways are o runda bonus senzațională care aduce câștiguri extraordinare datorită numărului mare de rotiri gratuite cu care se poate juca runda, dar și a factorului de multiplicare care crește la fiecare castig wild.

8 Tigers jackpot

Jocul de păcănele online 8 Tigers Gold Megaways nu are un jackpot definit, dar are o multitudine de funcții speciale care oferă șansa unui câștig maxim de 20000x miza . Poti incerca si jocul Golden Tiger care are aceeasi tema asiatica.

8 Tigers slot review

După cum numele sugerează, 8 Tigers Gold Megaways este un joc de păcănele cu tigri in stil Megaways care genereaza 262144 moduri de formare a castigurilor pentru a te încânta cu sume fabuloase de fiecare data când decizi sa joci!

O multitudine de funcții speciale te vor acapara inca de la inceput, iar câștigurile generate te vor uimi și te vor face sa vrei sa joci mai mult. Cu siguranța va fi un joc apreciat de tine, așa că acceptă provocarea SkyWind și înfrunta cei 8 tigri pentru a obține sume fabuloase din rotiri gratuite special create cu multiplicator crescător care poate genera câștiguri de pana la 20000x miza și lasa-te impresionat de grafica impecabilă a jocului.

Q&A 8 Tigers 

 • Jocuri de pacanele online 8 Tigers Gold Megaways are 262144 moduri de formare a castigurilor

 • Alături de alte jocuri de pacanele, pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca 8 Tigers demo gratuit

 • 8 Tigers Gold Megaways slot a fost lansat de SkyWind Group, creatori de top ai jocurilor de noroc

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
🍀 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare
Linii252144Rotiri GratuiteDaRole6
WildDaJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Versailles Gold pacanele
egt

Versailles Gold

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 85

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
book of ra deluxe pacanele
novomatic

Book of Ra deluxe

Nota: 4 / 5. Voturi: 188

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Peaky Blinders pacanele demo
pragmatic

Peaky Blinders

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Hell’s Kitchen pacanele demo
netent

Hell’s Kitchen

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
777 Strike pacanele demo

777 Strike

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ultimate Hot - Amusnet slots cu septari
egt

Ultimate HOT

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Pharaoh’s Tomb pacanele online
novomatic

Pharaoh’s Tomb

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Pacanele burning hot 7777
egt

Burning HOT

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 166

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top