Super stea demo

Super Stea

Super Stea este un joc de pacanele online cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Skywind. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×3 role de joc și are 10 linii de plata fixe. În cadrul slotului nu există o funcție bonus, dar există o funcție RESPIN.

În mod evident poți observa încă de la început că jocul de pacanele Super Stea este inspirat 90% din celebrul joc Extra Stars, al celor de la Amusnet Interactive. Desigur, există anumite diferențe de formă, dar în rest toate caracteristicile jocului sunt identice, fără a exista elemente sau reguli unice de joc.

Simbolurile sunt cele clasice, dar reinterpretate și sinceri să fim nu se ridică la nivelul celor clasice pe care le cunoaștem deja. Grafica este destul de bună și coloana sonoră la fel, dar nici acestea nu impresionează. Câștigul maxim pe care îl poți câștiga per rotire este de 3000x, care se obține foarte greu, pe lângă care se adaugă și un jackpot a cărui valoare e variabilă.

Ești pregătit să descoperi jocul de pacanele Super Stea și să ne spui părerea ta?

Cum joci Super Stea demo

Dacă și tu vrei să joci Super Stea online, urmează acești patru pași foarte simpli: deschide un cont de cazino online, efectuează verificarea contului, realizează prima depunere și începe să joci. În cazul în care ai cont deja la un cazino online, rămâi doar cu 2 pași de realizat, așa încât lucrurile sunt și mai simple.

Pe de altă parte, dacă ești în categoria celor care nu vor să deschidă un cont la cazino sau nu vrei să riști bani, poți oricând să joci Super Stea demo. Atunci când joci un slot demo te bucuri de pacanele gratis fără a fi nevoie să deschizi un cont și fără să trebuiască să adaugi cardul bancar pentru a depune bani.

Super Stea mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Super Stea are un nivel de volatilitate medie și un RTP de 96.10%. Asta înseamnă că vei obține câștiguri mari mai greu, dar în același timp nici nu vei pierde la fel de repede banii atunci când slotul nu plătește. Câștigul maxim de până la 3000x miza aleasă este unul bun, dar se obține destul de greu.

Simbolurile din cadrul jocului sunt cele clasice pentru un slot cu tematică cu fructe și anume: cireșe, struguri, portocale, pepeni și lămâi, pe lângă care se adaugă șeptari și clopoței. Super Stea este unul dintre puținele jocuri unde șeptarii nu plătesc cel mai bine dintre simboluri. Mai există și o stea în culorile curcubeului, care are funcție de wild și oferă RESPIN.

Câștigurile se obțin pe zece linii de plată, din ambele părți ale ecranului și se realizează prin formații de minim 3 simboluri identice. Cel mai mare câștig îl poți avea pentru un ecran de clopoței. Desigur, mai există și un jackpot pe care îl poți câștiga, atunci când pe oricare linie de plată ai 5 simboluri diferite din una dintre aceste categorii: cireșe, struguri, portocale, lămâi sau pepeni. Valoarea jackpotului diferă în funcție de cazinoul ales.

Funcția RESPIN se câștigă în momentul în care pe ecran apare cel puțin un scatter sub formă de stea, pe rolele 2, 3 sau 4. Acest simbol care are rol și de wild se va extinde pe întreaga rolă și va rămâne pe aceasta. Vei primi o rotire nouă gratuită, iar câștigurile se vor cumula cu prima rotire. Dacă primești încă o stea pe celelalte două role libere ai câștigat încă o rotire gratuită și tot așa.

Super Stea slot review

Așa cum menționam inițial, din păcate acest joc nu are absolut nici un caracter unic sau funcție specială și este o copie 1 la 1 cu Extra Stars, joc care probabil la începuturi a fost inspirat din Starburst. Nu suntem împotriva celor care copiază jocuri foarte populare, dar considerăm că fiecare provider ar trebui să aducă funcții noi în joc.

Chiar dacă nivelul de volatilitate este unul mediu, de obicei aceste sloturi plătesc foarte bine atunci când prinzi o perioadă de joc bun. Acestea fiind spuse, chiar dacă nu considerăm că Super Stea online este un joc wow, ar trebui și tu să îl încerci măcar o dată.

Q&A Super Stea

  • Super Stea este un un joc de pacanele cu fructe și șeptari.

  • La jocul de pacanele Super Stea online poți obține un câștig maxim de 3000x miza pariata.

  • Poți juca demo Super Stea gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Ultimate Hot - Amusnet slots cu septari
Amusnet (EGT)

Ultimate HOT

Rocco Gallo - Demo slot
Play'n Go

Rocco Gallo

Ice Lobster pacanele demo
Pragmatic Play

Ice Lobster

To top