Starburst netent pacanele

Starburst

Ce-ai spune dacă într-o bună zi ți-ar surâde stelele și ai câstiga un Jackpot uriaș? Ei bine, acum ai ocazia perfectă, deoarece jocul de pacanele online Starburst vine la pachet cu multe premii și șanse de noroc! Îți sugerăm să încerci și tu acest joc, cu linii duble de câștig, simboluri Wild expandabile și Hold and Spin. Lansat de Netbet în 2012, acest slot online a ajuns printre cele mai cunoscute, grație simplității sale, dar și câștigurilor colosale. Jocul are toate șansele să devină unul clasic, precum Sizzling Hot Deluxe sau 20 Super Hot, fiind clasat în prezent pe locul 65 în topul sloturilor online din România.

Caracteristici Starburst

Cu o volatilitate scăzută și un RTP de 96,09%, Starburst se numără astăzi printre preferatele amatorilor de pacanele online. Jocul se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, iar cele 10 linii de câștig se calculează în ambele sensuri. Printre elemente regăsim simbolul BAR, septarii, dar și nestemate multicolore (galbene, verzi, roșii, albastre sau violete). Cu toate acestea, cei mai mulți sunt în căutarea stelelor norocoase, care se expandeaza pe întreagă rolă, blochează rola și activează o rotire gratuită. Poți să ai norocul să găsești de 3 ori steluțele, pe rolele 2, 3 și 4, ceea ce poate duce la Jackpotul cel mare, de 5000x!

Rotiri Gratuite Starburst

Jocul nu dispune de runde bonus, însă atunci când găsești o steluță norocoasă pe rolele 2, 3 sau 4, aceasta se multiplică pe toată rola, o blochează și activează un re-spin pentru celelalte role. Norocoșii pot găsi de mai multe ori steluțe norocoase, astfel că vor avea parte de până la 3 rotiri gratuite. Încearcă și tu aceste bonusuri în versiunea Starburst Demo.

Mize și câștiguri Starburst

La Starburst, poți alege atât nivelul mizei, de la 1 la 10, cât și valoarea fisei, de la 0,01 la 0,1, astfel că jucătorul are libertatea de a alege mize între 0,1 și 10, care se înmulțesc cu cele 10 linii fixe de câștig. Simbolul care aduce cele mai mari câștiguri este BAR, cu 250x pentru o combinație de 5 pe o linie câștigătoare, urmat de septari, cu 120x. Nestemata galbenă aduce 60x, cea verde 50x, cea roșie 40x, iar cea albastră și violetă 25x. Ține cont însă că toate combinațiile pot fi făcute în ambele sensuri, astfel că vei avea o șansă dublă de câștig la fiecare rotire.

Ce Jackpot are Starburst?

Jocul nu dispune de un Jackpot propriu-zis, însă jucătorii pot câstiga până la de 5000x miza, dacă au norocul să găsească combinațiile potrivite de BAR cu multiple role cu steluțe norocoase.

Pacanele online Starburst

Bucură-te de câștigurile fabuloase și prinde steluțele cu noroc la Starburst, un joc de pacanele online cu poturi spectaculoase! Nu uita să încerci și versiunea Starburst Demo de pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive, înainte de a alege din lista noastră de recomandări pentru a juca pe bani reali în cazinouri online din România.

Starburst Review

Cu toate că jocul este deosebit de simplu, ne-a atras totuși atmosfera acestuia, probabil și din cauza graficii bine realizate și a sunetelor ambientale. De asemenea, apreciem că volatilitatea scăzută, dar și RTP-ul peste medie conduce la multe rotiri câștigătoare, însă ne-ar fi plăcut, ce-i drept, să avem acces la mai multe funcții, precum Gamble sau runde bonus cu rotiri gratuite.

Starburst FAQ

  • Pe site-ul Cazino.ro vei găsi o listă completă cu toate cazinourile online din România unde poți juca Starburst pe bani reali.

  • Acest joc de pacanele are 10 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri, care se calculează din ambele sensuri.

  • Da, Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de credite pentru a juca versiunea Starburst Demo.

  • Găsește o steluță norocoasă pe rolele 2, 3 sau 4, iar aceasta va ocupă întreagă rolă și va declanșa o rotire gratuită.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Netent
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet10
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

Big Bass Secrets of the Golden Lake demo

Big Bass Secrets of the Golden Lake

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Crabbin Crazy pacanele gratis
isoftbet

Crabbin Crazy

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

Joacă
Kamakura Demo | Pacanele gratis online
egt

Kamakura

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Roaring Wilds pacanele online
grentube

Roaring Wilds

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
To top