Hell’s Kitchen pacanele demo

Hell’s Kitchen

Lansat de NetEnt, Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este un joc de păcănele inspirat din show-ul culinar de televiziune Hell’s Kitchen, care il are ca protagonist principal pe celebrul bucatar Gordon Ramsay.

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, iar atmosfera incendiara este intretinuta de efecte și funcții speciale, dar mai ales de runda bonus de rotiri gratuite, care te vor captiva la fiecare interacțiune.  

Cu o grafica impecabilă și vocea lui Ramsay pe fundal, Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este un joc de pacanele cu tema culinara, asemanator jocului Yum Yum PowerWays, care te invita sa descoperi delicii culinare și recompense uimitoare într-un cadru de joc specific bucătăriei Hell’s Kitchen.

Descoperă ingrediente secrete și realizeaza preparatul perfect în timp ce treci peste toate provocarile impuse pentru a-l cuceri pe chef, care te va recompensa cu premiul cel mare de 1000x miza pariata.

Cum joc Gordon Ramsay Hell’s Kitchen pacanele online?

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este un joc de păcănele adaptat jocului pe orice dispozitiv și poate fi accesat de oriunde, dacă dispui de un dispozitiv modern conectat la internet. Cu un mod simplu de joc, doar selectează pariul preferat si apasa start. Competitia castigurilor va fi plina de provocari la care vei reuși sa iesi invingator pe masura ce invarti rolele.

Alături de alte pacanele gratis, joaca demo Gordon Ramsay Hell’s Kitchen gratis pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a te antrena sa devii cel mai bun în lupta pentru reteta castigatoare. Fără cont si fara depunere beneficiezi de aceleasi opțiuni de joc și efecte spectaculoase, ca atunci cand alegi sa joci Gordon Ramsay Hell’s Kitchen pe bani reali 🙂.

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 97.07% si o volatilitate de nivel mic-mediu, castigurile frecvente se formează pe 20 de linii la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc.. Plata castigurilor se realizeaza de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc, iar intervalul de selecție al mizei este destul de generos, acesta pornind de la 1 RON, miza maxima ajungand pana la 2000 RON.

Efecte speciale, dar și preparate de top fac deliciul acestui joc, care te captivează și te transpun direct în bucataria Hell’s Kitchen. Rulada de vita plateste pana la 10x miza pariata, iar burgerul și prajitura, la care se adaugă un delicios cocktail realizeaza plăți de 4x, 2.5x, respectiv 3x miza pariata. Incadrate perfect in decor, simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin câștigurile constante și plătesc până la 1.5x miza pariata.

Ramsay Wild este funcția care se poate declanșa aleatoriu în jocul de baza și adaugă pe role între 5 și 7 simboluri wild, în timp ce bucatarul Gordon arunca farfurii sau cuțite la intamplare.

Simbolul wild este reprezentat de emblema HK Wild si are rol important in formarea castigurilor, fiind un substituent pentru celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, care este reprezentat de însuși Gordon Ramsay “ în flăcări” și are rolul de a activa runda bonus Gordon Ramsay Hell’s Kitchen.

Bonus si rotiri gratuite Gordon Ramsay Hell’s Kitchen

Apariția pe rolele de joc a 3 sau 4 simboluri scatter declanșează 10, respectiv 15 rotiri gratuite Team Challenge. Interfata de joc va fi împărțită în 2 zone de joc de 3×5 role fiecare, care reprezinta echipa rosie si echipa albastra, iar tu va trebui sa alegi cărei echipe i te alături pentru a da start sesiunii de gatit. În timpul rotirilor gratuite exista posibilitatea ca funcția order up să fie declanșată. Aceasta poate poate aduce premii diferite, care constau în multiplicator x2 si x3 sau adaugarea aleatoriu pe rolele de joc de la 3 pana la 8 simboluri Wild (functia team wilds).

Dacă în urma rotirilor gratuite faci parte din echipa castigatoare sau ambele echipe sunt la egalitate, atunci se va initia caracteristica Gordon’s Bonus Game, cand va trebui sa alegi premii oferite de cele 15 meniuri disponibile: premii in bani (pana la 5x miza pariata), sau multiplicatori x2,  x3. Alegerile au loc pana cand 3 meniuri  necastigatoare, marcate cu X sunt dezvaluite.

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen slot review

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este un joc de păcănele interactiv care te va cuceri cu funcții speciale și runda bonus de rotiri gratuite, dar și cu provocări menite sa ridice atat adrenalina cat și standardele jocului. Competiția câștigurilor are loc pe 20 de linii de plată, iar dacă ieși învingător, atunci vei fi recompensat cu potul cel mare de 1000x miza pariata.

Joacă Gordon Ramsay Hell’s Kitchen online pentru castiguri fierbinti sau alege Starburst de la același producător și stelele îți vor ghida calea spre castiguri de pana la 5000x miza pariata.

Q&A Gordon Ramsay Hell’s Kitchen

  • Jocul de pacanele Gordon Ramsay Hell’s Kitchen nu are un jackpot inclus, dar are un castig maxim de 1000x miza pariata.

  • Chiar dacă grila de joc Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este împărțită în runda bonus în 2 echipe, structura fiecăreia permite formarea castigurilor pe 20 de linii de joc. Numerotarea acestora va fi insa de la 1 la 20, respectiv 21-40, pentru fiecare echipa.

  • Gordon Ramsay Hell’s Kitchen slot online are un RTP de 97.07%.

  • Pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis, poti juca demo Gordon Ramsay Hell’s Kitchen gratis direct pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Netent
💸 RTP97.07%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu tema culinara
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Madame Destiny - Pacanele Gratis
Pragmatic Play

Madame Destiny

Hot to Burn pacanele demo
Pragmatic Play

Hot to Burn

Money Cart 2 - Pacanele online demo
Relax Gaming

Money Cart 2

To top
X