Fat Rabbit pacanele demo

Fat Rabbit

Fat Rabbit este un joc de pacanele online care are o tematică inspirată din gradină, dezvoltat și oferit de către providerul Push Gaming. 

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×5 role de joc și are 50 de linii de plată fixe. În cadrul slotului există și o funcție bonus, ce poate fi câștigată sau cumpărată.

Inspirat din mult mai popularul joc de pacanele online Fat Santa, Fat Rabbit nu a reușit să ajungă la fel de apreciat de către iubitorii de cazino. Practic, jocul este o copie fidelă a Fat Santa, singura modificare fiind reprezentată de către simbolurile care arată diferit.

Chiar dacă jocul este unul destul de banal, cele 50 de linii de plată oferă un potențial maxim de câștig de până la 11.322x miza aleasă. Astfel, de fiecare dată când intri într-o specială te poți aștepta să câștigi sume importante de bani.

Ești pregătit să descoperi Fat Rabbit pacanele online și să câștigi împreună cu noi?

Cum joc Fat Rabbit pacanele online?

Pentru a juca pacanele Fat Rabbit online trebuie să te loghezi în contul de joc, să mergi la secțiunea sloturi și să selectezi Fat Rabbit. Va trebui să îți alegi miza, după care poți începe să te bucuri de joc. Te sfătuim să citești cu atenție informațiile oferite de către provider, pentru a înțelege cum plătește jocul și pentru a descoperi toate detaliile necesare.

Dacă nu ai un cont de cazino sau vrei prima dată să încerci jocul fără să riști bani, optează pentru Fat Rabbit demo. Ai posibilitatea să încerci pacanele gratis, fără a fi necesar să îți deschizi un cont sau să depui bani. Câștigurile obținute vor fi virtuale și nu le poți transforma în bani reali, dar te poți distra pe cinste.

Fat Rabbit mize, simboluri și câștiguri

Fat Rabbit online este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.45% în timpul funcției de bază și de 96.59% în timpul funcției bonus. Câștigurile se formează pe 50 de linii de plată fixe și apar în cadrul jocului de bază atunci când există cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată.

Simbolurile din cadrul jocului sunt unele clasice pentru tema aleasă, fiind reprezentate de către cele 4 simboluri clasice ale cărților de joc, baloți de fan, găleată cu apă, câinele și fermierul. Simbolul scatter, care în același timp este și wild este reprezentat de către iepurele gigant, iar simbolul special are forma unui morcov.

În timpul jocului de bază poți obține câștiguri suplimentare atunci când este declanșată funcția specială “Harvest Feature”. Pe ecran va apărea un tractor, care va lasă în urma lui simboluri wild în mod aleatoriu. Desigur, cele mai importante câștiguri se obțin pe durata bonusului, despre care vom vorbi în următoarele rânduri.

Bonus și rotiri gratuite Fat Rabbit

În cadrul jocului de pacanele Fat Rabbit online există o funcție bonus pe care o poți câștiga atunci când pe ecran apare scatterul “Fat Rabbit” pe prima rolă de joc, iar pe restul rolelor mai există cel puțin un simbol wild. Jocul îți oferă un număr inițial de 5 rotiri gratuite și mai multe nivele. Fiecare nivel superior la care ajungi îți va oferi rotiri suplimentare.

La începutul jocului, simbolul “Fat Rabbit” are o mărime de doar 2×1 căsuțe. După ce ai strâns primele 4 simboluri wild, mărimea scatterului crește și mai câștigi încă 3 rotiri gratuite. Jocul continuă până când se termină rotirile gratuite sau până când obții câștigul maxim posibil. Nu uita că poți cumpără funcția bonus pentru 80x miza aleasă.

Fat Rabbit slot review

Așa cum am menționat și inițial, Fat Rabbit pacanele online este doar o reinterpretare a jocului Fat Santa, dintr-o gamă mai largă de jocuri din care fac parte și Fat Banker sau Fat Drac. Jocul nu aduce nimic nou și nu are nici o funcție specială care să îi ofere un caracter unic. Chiar dacă totul pare un pic banal, câștigul maxim de 11.322x este unul atrăgător.

În cazul în care nu ai încercat încă acest slot, ar trebui să o faci măcar o dată. Este indicat periodic să joci pacanele noi pentru că de obicei jocurile plătesc mereu prima dată când joci. Așteptam să ne împărtășești opinia ta după ce încerci și tu Fat Rabbit pacanele online.

Q&A Fat Rabbit

  • Jocul de pacanele Fat Rabbit online oferă un RTP de 96.45% în timpul funcției de bază și de 96.59% în timpul funcției bonus.

  • Da. Poți să joci demo Fat Rabbit gratis pe cazino.ro.

  • Câștigi funcția bonus Fat Rabbit atunci când pe ecranul de joc apare simbolul “Fat Rabbit” pe prima rolă și cel puțin un simbol wild pe restul rolelor.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X