Fat santa pacanele demo

Fat Santa Demo

Fat Santa este un joc de pacanele online cu tematică de Crăciun, dezvoltat și oferit de către providerul Push Gaming, recunoscut și pentru jocul de pacanele Big Bamboo.

Jocul se desfășoară pe un ecran de joc cu 5×5 role și are 50 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus ce poate fi cumpărată sau câștigată.

În mod clar Fat Santa pacanele online este un simbol în lumea iubitorilor de jocuri de cazino. Unul dintre cele mai simple, dar extrem de populare sloturi, care a condus la apariția întregii game “Fat”, printre care amintim Fat Banker sau Fat Drac.

Din punct de vedere al caracteristicilor și funcțiilor speciale oferite, Fat Santa este un joc destul de simplist. Chiar și așa, simbolurile foarte vesele, care îți dau o impresie de sărbătoare, împreună cu muzica de fundal plăcuta, te ajută să te bucuri de fiecare rotire. Pe lângă toate acestea, fiecare rotire îți poate aduce un câștig maxim de până la 11.322x miza pariată.

Ești pregătit să te distrezi și să câștigi cu Fat Santa pacanele online?

Cum joc Fat Santa pacanele online?

Având în vedere că Fat Santa online este un joc simbol, ar trebui să îl regăsești la 95% din cazinourile online licențiate în România. Verifică în contul de cazino, la secțiunea sloturi, dacă găsești providerul Push Gaming. Dacă da, intră în cont, selectează miza și începe să câștigi. 

În situația nefericită în care cazinoul tău nu oferă acest joc sau vrei să îl încerci prima dată fără bani reali, poți oricând să joci Fat Santa demo. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe un site de pacanele gratis, unde vei găsi acest slot împreună cu multe altele. Nu trebuie să îți faci cont și nici nu trebuie să depui bani.

Fat Santa mize, simboluri și câștiguri

Fat Santa pacanele online este unul dintre puținele jocuri de la Push Gaming care au un nivel mediu de volatilitate, dar oferă în continuare un RTP ridicat, de 96.45%. Funcția bonus din cadrul jocului poate fi câștigată sau poate fi cumpărată pentru 80x miza aleasă. 

Simbolurile din cadrul slotului sunt unele pline de viață, foarte bine conturate, fiind reprezentate de elemente tipice sărbătorii Crăciunului, cum ar fi: globuri pentru brad, cadouri, om de zăpadă, reni și spiriduși. Pe lângă acestea se adaugă simbolul wild “Fat Santa” care tine loc și de scatter, precum și simbolul wild în forma de plăcintă de Crăciun.

În cadrul jocului de bază valoarea câștigurilor este mică și are loc atunci când pe o linie de plată există cel puțin 3 simboluri consecutive identice. Câștigurile pot să apară atunci când este declanșată funcția “Santa’s Sleigh”. Pe deasupra ecranului va trece sania moșului, care va arunca în mod aleatoriu simboluri wild pe ecran.

Bonus și rotiri gratuite Fat Santa

Cea mai importantă parte a jocului și cea care aduce și cele mai mari câștiguri sunt rotirile gratuite. Atunci când joci pacanele Fat Santa online, poți cumpăra funcția bonus pentru 80x miza aleasă sau o poți câștiga atunci când pe rola 1 apare scatterul “Fat Santa”, iar pe restul ecranului mai primești cel puțin un wild în forma de plăcintă de Crăciun.

Inițial, în timpul bonusului simbolul “Fat Santa” va avea o mărime de 2×1 poziții și va crește de fiecare dată când avansezi un nivel. În partea dreaptă a ecranului vei vedea o bară de progres, care îți spune câte wilduri mai trebuie să aduni pentru a trece la următorul nivel. Când avansezi un nivel primești rotiri gratuite, iar “Fat Santa”, care are rol de wild, se mărește.

Fat Santa slot review

Chiar dacă în esență Fat Santa este un joc de pacanele simplu, fără foarte multe funcții speciale, totuși nu te poți sătura din a îl juca. Pe lângă adrenalina jocului de cazino, acest slot îți oferă și o veselie tipică sărbătorilor de iarnă. Mai mult de atât, posibilitatea unui câștig maxim de până la 11.322x miza pariată în fiecare rundă este una foarte tentantă.

În cadrul categoriei “Fat” a celor de la Push Gaming vei găsi și alte sloturi asemănătoare, precum Fat Rabbit sau Fat Banker, care probabil ți se vor părea mai palpitante. Chiar și așa, de multe ori, clasicul Fat Santa plătește mult mai bine. Nouă ne-a plăcut foarte mult acest slot, așa încât dacă și tu ești pasionat de astfel de jocuri, ar trebui să îl încerci.

Q&A Fat Santa

  • La Fat Santa pacanele online funcția bonus costă de 80x miza aleasă.

  • Poți să joci demo Fat Santa gratis pe cazino.ro.

  • Da. În cadrul jocului de pacanele Fat Santa există 2 tipuri de simboluri wild: Fat Santa și Christmas Pie.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

pacanele gratis The big dawgs

The Big Dawgs

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Sevens Heat 40 demo

Sevens Heat 40

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
cash chips pragmatic pacanele demo
pragmatic

Cash Chips

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Honey Rush pacanele gratis
playngo

Honey Rush

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

Joacă
To top