Blaze of Ra demo

Blaze of Ra

Dacă nu știi ce jocuri de pacanele să mai încerci, cele cu tematică egipteană reprezintă mereu o idee bună. Din această categoria face parte și Blaze of Ra, produs de Push Gaming, care este deja cunoscut pentru sloturile sale de calitate. Acest joc reușește să te introducă din primele secunde în lumea Egiptului Antic datorită piramidelor de pe fundal, peste care nisipul suflă puternic. În stânga ecranului se află impunătorul zeu Ra, care pare să te urmărească la fiecare pas. Toate aceste aspecte, alături de alte funcții speciale, fac ca acest joc să fie unul de neratat. Încearcă și tu Blaze of Ra gratis acum pe Cazino.ro!

Caracteristici Blaze of Ra online

Blaze of Ra online are o structură clasică de 5 role și 4 rânduri, oferindu-ți 40 linii de câștig. Pe aceste linii pot apărea diferite simboluri tematice, de la Zeul Anubis, la Ochiul lui Horus și alte elemente specifice istoriei Egiptului. Sunt câteva simboluri speciale care merită urmărite cu mai multă atenție pe parcursul jocului, dar despre ele și despre cele clasice vom discuta puțin mai târziu în acest articol. Până atunci, hai să îți spunem câte ceva și despre RTP-ul jocului și despre gradul său de volatilitate.

Blaze of Ra online are un RTP generos, de 96,40%, acesta fiind chiar unul dintre motivele pentru care este ales de către mulți jucători. Gradul său de volatilitate este mediu, ceea ce este ideal. Asta înseamnă că la Blaze of Ra este mai ușor să ajungi la câștiguri, spre deosebire de alte sloturi cu o volatilitate ridicată, în care combinațiile câștigătoare se lasă așteptate mai mult. Citește în continuare despre funcțiile speciale ale jocului, printre care se numără și rotirile gratuite!

Bonus și rotiri gratuite Blaze of Ra 

Simbolul Scarabeu este cel care declanșează rotirile gratuite la Blaze of Ra online. Mai exact, ai nevoie de 3 sau mai multe astfel de simboluri Scatter pentru a primi rundele bonus, care îți permit să joci mai mult și să îți crești șansele de câștig. Fiecare Scarabeu dezvăluie 1 sau 2 rotiri gratuite, iar numărul total este cel însumat de valoarea tuturor Scarabeilor de pe ecranul de joc. În timpul rotirilor gratuite, apariția unui alt Scarabeu oriunde pe ecran, va adăuga alte runde gratis la joc. 

Pe durata rundelor bonus, rolele 1, 3 și 5 sunt mereu umplute cu simbolul Ra, care are rolul și de simbol Wild în acest joc. Acesta înlocuiește orice alt simbol, mai puțin pe Scarabeu. Dacă ai unul sau mai multe simboluri Ra pe primele 2 poziții de sus, se va declanșa o funcție specială, numită ,,Nudging Wild Features”. Aceasta face ca rolele să se deplaseze cu 2 poziții mai jos, în loc să se rotească. Se vor roti doar restul rolelor pe care nu se află simbolurile Ra.

Mize, simboluri și câștiguri Blaze of Ra

A venit momentul să vorbim și despre miza minimă la Blaze of Ra. Aceasta este de 0.2 credite, deci aproape oricine își poate permite să joace slotul. Dacă totuși nu îți dorești să riști credite reale din balanța ta, poți încerca Blaze of Ra demo la noi pe site. În ceea ce privește miza maximă, poți paria cel mult 100 credite. În continuare îți vom arăta cât poți câștiga de pe urma simbolurilor clasice, în cazul în care alegi să pariezi pe 0.4 credite:

 • Zeul Ra – până la 20 credite pentru 5 simboluri;
 • Zeul Bastet (pisica) – până la 8 credite pentru 5 simboluri;
 • Zeul Anubis (câinele) – până la 6 credite pentru 5 simboluri;
 • Ankh – până la 4 credite pentru 5 simboluri;
 • Sceptrul – până la 3 credite pentru 5 simboluri;
 • Ochiul lui Horus – până la 2 credite pentru 5 simboluri;
 • Floarea de lotus – până la 1 credit pentru 5 simboluri;
 • Literele A și K – până la 0.5 credite pentru 5 simboluri;
 • Literele Q și J – până la 0.4 credite pentru 5 simboluri;

Blaze of Ra slot review

Push Gaming ne-a obișnuit cu sloturile sale de calitate, iar jocul Blaze of Ra online este un exemplu foarte bun în acest sens. Deși există multe variante de jocuri cu tematică egipteană, acesta reușește să se remarce prin grafică, simboluri speciale și alte funcții precum rotiri gratuite sau multiplicatori. Muzica de pe fundal împreună cu toate efectele produse în timpul unei combinații câștigătoare, reușesc să aducă Egiptul Antic mai aproape de tine. Teleportează-te și tu într-o altă lume cu jocul de pacanele Blaze of Ra online, semnat de Push Gaming!

Q&A Blaze of Ra

 • Da, poți încerca demo Blaze of Ra gratuit pe cazino.ro. Te încurajăm să începi cu această variantă, care îți permite să te obișnuiești cu funcțiile jocului, fără să riști bani.

 • Structura jocului Blaze of Ra online este una clasică, de 5 role și 4 rânduri. Liniile de plată sunt în număr de 40.

 • Miza minimă la acest joc de pacanele cu speciale este de 0.2 credite.

 • Da. La Blaze of Ra vei întâlni simbolul Wild, Scatter și rotiri gratuite. De asemenea, ai varianta în care poți să cumperi chiar tu o specială la acest joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP96.40%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Ruby Hit pacanele demo
Playson

Ruby Hit

Demon Pots pacanele demo
Pragmatic Play

Demon Pots

To top