Fat drac pacanele demo

Fat Drac

Fat Drac este un joc de pacanele online care îl are în plan principal pe marele Dracula, dezvoltat și oferit de către providerul Push Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×5 role și are 40 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există mai multe funcții speciale, dar și o funcție bonus.

Slotul Fat Drac online este foarte asemanator cu celebrul joc Fat Banker, din care probabil a fost și inspirat. Există o categorie întreagă de jocuri de tip “Fat” dezvoltată de către acest provider, care a prins foarte bine la public. Totuși, slotul aduce o multitudine de caracteristici noi unice și oferă un nivel de adrenalină ridicat.

Simbolurile din cadrul jocului sunt foarte bine conturate, grafica este una vibrantă, iar coloana sonoră foarte palpitantă. Ai la dispoziție mai multe tipuri de câștiguri, iar de departe cele mai atrăgătoare sunt rotirile gratuite, unde suma maximă ce poate fi câștigată este una impresionantă, de până la 50.000x miza pariată.

Ești pregătit să intri în lumea vampirilor și să câștigi cu Fat Drac?

Cum joc Fat Drac pacanele online?

Întrebarea mai bună este de ce nu ai jucat deja Fat Drac pacanele online. Dacă vrei să te bucuri și tu de acest joc, intră în contul tău de cazino online, selectează providerul Push Gaming, alege jocul Fat Drac, selectează miza și începe să câștigi. Nu ar trebui să dureze mai mult de câteva secunde.

Primim de multe ori întrebarea: ce pot să fac dacă vreau să joc la pacanele fără să depun bani? Avem o soluție și pentru cei care nu vor să riște bani, ci doar să se distreze. Dacă ești în această categorie, poți juca Fat Drac pacanele gratis, împreună cu toate jocurile tale preferate. Nu vei putea retrage bani, pentru că sloturile sunt în varianta demo, dar te vei distra pe cinste.

Fat Drac mize, simboluri și câștiguri

Fat Drac online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat, către foarte ridicat, ce oferă un RTP de 96.57%. În general, mizele sunt cuprinse între 0.50 bani și 500 de lei, dar totul depinde de cazinoul la care joci.

Simbolurile din cadrul jocului sunt parcă scoase dintr-o lume magică și sunt reprezentate de cele patru variante de cărți de joc clasice (trefla, inima neagră, carou și inima roșie) și patru simboluri mistice din lumea vampirilor. Pe lângă acestea se adaugă simbolul wild, simbolul scatter, simbolul “Fat Drac”, simbolul sicriu și simbolul cu liliac.

Câștigurile în cadrul jocului de bază nu sunt foarte mari și se realizează de la stânga la dreapta, atunci când există minim 3 simboluri identice pe o linie de plată. În partea din stângă a ecranului există o bară cu multiplicatori între 1x și 50.000x care se câștigă când pe ecran apare un liliac. Liliacul mic alege un singur multiplicator, în timp ce apariția liliacului mare “Fat Bat” conduce la câștigarea tuturor multiplicatorilor.

Bonus și rotiri gratuite Fat Drac

În cadrul jocului de pacanele Fat Drac online se pot câștiga două tipuri de rotiri gratuite. În cazul ambelor funcții bonus câștigul maxim posibil este de 50.000x miza pariată. Spre deosebire de alte jocuri din aceeași categorie, la acest slot funcția bonus nu poate fi cumpărată.

Funcția bonus de bază “Fat Drac” se câștigă atunci când Fat Drac apare pe prima rolă, iar pe următoarele role apare cel puțin un scatter. În acest caz vei câștiga 5 rotiri gratuite, iar simbolul special se mărește de fiecare dată când treci la un nou nivel al bonusului și îți acordă rotiri suplimentare. La fiecare rotire, în locul simbolului special vor apărea lilieci wild sau un simbol ales aleatoriu. 

Al doilea tip de bonus se câștigă prin apariția pe tabloul de joc în orice poziție a unui simbol în formă de sicriu. Vei primi șansă de a alege din patru tipuri de premii pe care le vei câștiga imediat. În cazul în care sicriul apare în timpul funcției bonus, acesta oferă între 1 și 5 rotiri gratuite suplimentare.

Fat Drac slot review

Este greu să nu îți placă vreunul dintre jocurile oferite de către cei de la Push Gaming. Așa cum am apreciat Fat Santa sau Fat Rabbit, în egală măsură trebuie să spunem că iubim și Fat Drac pacanele online. Slotul aduce o mulțime de aspecte inovatoare, oferă un nivel de adrenalină maximă și un câștig extraordinar de până la 50.000x miza pariată. 

În cazul în care nu ai încercat încă acest joc, cu siguranță este cazul să o faci. De asemenea, încearcă și restul jocurilor din cazino din categoria “Fat” a providerului și nu vei regreta.

Q&A Fat Drac

  • Câștigul maxim Fat Drac este limitat la 50.000x miza pariată.

  • Jocul de pacanele Fat Drac are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 96.57%.

  • Da. Poți să joci pacanele demo Fat Drac gratis, împreună cu toate jocurile Push Gaming în varianta demo, pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP96.57%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image