Fire Hopper pacanele demo

Fire Hopper

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai colorate și vesele sloturi de la producătorul Push Gaming. Este vorba despre Fire Hopper online, un joc plin de nuferi în nuanțe vibrante și de broscuțe pregătite să te răsplătească cu sume fabuloase. Slotul are multe elemente interesante, printre care grafica, plățile de tip cluster, RTP-ul mare și câteva funcții speciale, care îți vor asigura o experiență de joc unică. Vestea bună este că pe Cazino.ro poți încerca Fire Hopper gratis, fără să te înregistrezi și fără să depui vreo sumă de bani! Testează acum acest joc marca Push Gaming și vezi ce alte pacanele online mai găsești la noi pe site!

Caracteristici Fire Hopper online

Fire Hopper online are o structură de 7 role și 7 rânduri, care pot fi umplute de nuferi colorați, broscuțe și licurici. Toate acestea, alături de ciripitul păsărilor de pe fundal, conturează un cadru magic, care te va relaxa de la primele spinuri. Fire Hopper este un slot de tip cluster, adică nu are un număr fix de linii de plată. Acest lucru îl face să fie o alegere și mai interesantă, preferată de mulți dintre jucători. Suma maximă pe care o poți obține din combinațiile câștigătoare este de 50.000x din pariul inițial. Poți obține aceste combinații foarte ușor cu ajutorul simbolurilor speciale, despre care vom discuta puțin mai târziu.

RTP-ul jocului este de 96,30%, adică ai șanse mari să obții câștiguri bune din Fire Hopper online. Gradul de volatilitate este unul destul de ridicat, ceea ce înseamnă că va dura puțin mai  mult să ajungi la câștiguri. Totuși, când vei reuși să câștigi, sigur va fi vorba de niște sume semnificative. Dacă nu vrei să joci pe bani reali, îți amintim că poți testa Fire Hopper demo la noi pe site, fără să faci niciun depozit!

Bonus și Rotiri gratuite Fire Hopper 

Rotirile gratuite Fire Hopper se declanșează cu ajutorul simbolului Scatter, reprezentat de Licuriciul Bonus. Acesta trebuie să apară pe ecranul de joc lângă Broasca de Aur pentru a-ți aduce 7 runde gratis. Pe toată durata rotirilor bonus, simbolul Broască va rămâne pe ecranul de joc. De asemenea, multiplicatorul acumulat de broască va crește și va rămâne pe ecran până la finalizarea rundelor. 

Funcția de Multiplicator

O altă funcție specială pe care o întâlnim la jocul de pacanele Fire Hopper este cea de multiplicator. Cheia către creșterea câștigurilor se află în simbolul Wild, reprezentat de Broasca normală, care devine și Broască de Aur. Aceste două simboluri îl înlocuiesc pe oricare altul, în afară de Simbolul Licurici și Licuriciul Bonus. 

Orice simbol Broască are un multiplicator atribuit. Acesta începe de la valoarea 1x și se aplică oricărui câștig la care a contribuit simbolul Broască. Valoarea multiplicatorului crește cu 1 în timpul secvenței Broasca Săltăreață, atunci când are loc un salt. Legat de această secvență, ea este declanșată de Broască alăturată unui simbol Licurici, Licurici Bonus sau Premiu Instant. Citește mai departe pentru a descoperi mai multe despre fiecare simbol în parte!

Mize, simboluri și câștiguri Fire Hopper

În ceea ce privește mizele la Fire Hopper online, poți juca pe minim 0.1 credite și pe maxim 100 credite. După cum ți-am spus deja, poți juca pe bani reali sau poți testa mai întâi varianta demo, care nu îți pune balanța în pericol. Câștigul maxim poate fi de 50.000x din pariul inițial, dar hai mai bine să îți spunem cât valorează fiecare simbol în parte. Să începem cu cele clasice, reprezentate de nuferi în diferite culori. Iată cât poți câștiga dacă mizezi pe 0.5 credite:

  • Nufărul roșu: până la 100 credite pentru 20+ simboluri;
  • Nufărul portocaliu: până la 50 credite pentru 20+ simboluri;
  • Nufărul roz: până la 25 credite pentru 20+ simboluri;
  • Nufărul mov: până la 12.50 credite pentru 20+ simboluri;
  • Nufărul verde: până la 12.50 credite pentru 20+ simboluri;
  • Nufărul albastru:până la 12.50 credite pentru 20+ simboluri;

Pe lângă aceste simboluri, mai există Simbolul Broască, Broască de Foc, Licurici, Licurici Bonus, despre care am discutat deja. Acestora li se mai adaugă și cel de Premiu Instant, care se activează atunci când simbolul Broască sare pe el. El poate avea o valoare de 1000, 500, 100 sau 20. 

Fire Hopper slot review

Dacă dorești să te relaxezi cu un slot care îți transmite liniște, dar în același timp reușește să fie palpitant, Fire Hopper este alegerea perfectă. Apa care curge pe fundal, ciripitul păsărilor și toate elementele grafice te vor îndepărta imediat de realitate. Pe lângă aceste elemente, nu uita că jocul are și câteva funcții speciale interesante, pregătite să te răsplătească cu sume pe măsură. Testează acum Fire Hopper demo și lasă-te purtat într-o lume în care grijile par să nu mai existe!

Q&A Fire Hopper 

  • Da, poți testa în orice moment demo Fire Hopper gratuit la noi pe site, fără să riști bani reali.

  • Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite, simbolul Broasca de Aur trebuie să apară pe ecran lângă Licuriciul Bonus.

  • Miza minimă la acest joc este de 0.1 credite, iar cea maximă de 100 credite.

  • Da. Poți juca Fire Hopper atât de pe desktop, cât și de pe orice dispozitiv mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP96.30%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top