Wild Swarm demo

Wild Swarm

Wild Swarm este un joc de pacanele online cu tematică florală și albine, dezvoltat și oferit de către providerul Push Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×4 role și are 20 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus, care nu poate fi cumpărată, ci doar câștigată, precum și o funcție specială.

Slotul are caracteristici de unicitate foarte puternice, chiar dacă există unele asemănări cu celebrul slot Honey Rush. Întregul joc îți oferă o senzație de relaxare totală, cu simboluri foarte frumos conturate, pline de culoare. Un aspect interesant este lipsa unui câștig maxim declarat, cu toate că jucătorii de cazino vorbesc despre un posibil câștig maxim de 3000x miza pariată.

În cadrul jocului vei întâlni modalități multiple de formare a câștigurilor, funcții speciale care se pot activa în orice moment și o grămadă de adrenalină și voie bună. Dovada reușitei incontestabile a jocului este reprezentată de dezvoltarea unei variante upgradate, numită Wild Swarm 2.

Cum joc Wild Swarm pacanele online?

Push Gaming este unul dintre cei mai apreciați provideri de jocuri de cazino, așa încât ar trebui să găsești jocul Wild Swarm pacanele online în toate cazinourile online din România. După ce citești acest articol și verifici informațiile oferite în cadrul slotului, ar trebui să înțelegi imediat toate funcțiile de bază ale jocului.

În situația în care vrei să încerci prima dată jocul în mod gratuit sau nu ai cont la cazino, poți să optezi pentru a juca Wild Swarm pacanele gratis. Jocurile de pacanele demo nu îți permit să retragi bani reali, dar nici nu trebuie să faci o depunere și nici nu trebuie să îți faci cont. Ai la dispoziție sute de sloturi diferite din care să încerci.

Wild Swarm mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele online Wild Swarm are un nivel de volatilitate ridicat spre foarte ridicat, cu un RTP fenomenal de 97.02%, unul dintre cele mai mari din industrie. Jocul are o funcție bonus ce nu poate fi cumpărată, doar câștigată și o funcție specială ce poate fi câștigată oricând pe durata rotirilor. 

În ceea ce privește simbolurile, acestea sunt reprezentate de categoria simbolurilor slab plătitoare, cele de la 10 la A, precum și cele care plătesc mai bine: două tipuri de flori, un borcan cu miere, o albină regină și un dolar. Pe lângă acestea se adaugă simbolul wild, simbolul wild sticky sub forma unei albine și simbolul scatter sub forma unui cuib de viespi.

Pe durata jocului de baza câștigurile posibile sunt mici și se înregistrează de fiecare dată când pe o linie de plată există cel puțin 3 simboluri identice. Există o funcție specială care se câștigă pe durata jocului atunci când pe ecran apare un cufăr roz, care îți oferă posibilitatea de a alege un premiu instant, având la dispoziție cinci posibilități diferite.

O altă funcție specială care aduce câștiguri mari este reprezentată de colectarea albinelor. De fiecare dată când pe ecran apare o albină, aceasta va fi colectată în stupul din partea dreaptă a panoului de joc. Când stupul atinge numărul maxim de 5 albinuțe, iar pe ecran apare o nouă albină, stupul poate exploda și se activează funcția bonus “Swarm”.

Bonus și rotiri gratuite Wild Swarm

Există două tipuri de bonusuri pe care le poți câștiga atunci când joci pacanele Wild Swarm online. Primul se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter sub forma unui stup de albine, care îți vor oferi rotiri gratuite.

Cel de-al doilea bonus, mult mai interesant, se numește “Swarm Mode” și poate fi câștigat atunci când stupul de albine are 5 albinuțe în el și explodează. Atunci vei primi 10 rotiri gratuite, iar pe ecran vor apărea simboluri sticky wild, care vor rămâne acolo până la finalul bonusului.

Wild Swarm slot review

În mod clar, Wild Swarm pacanele online este unul dintre jocurile noastre preferate. Chiar dacă nu există date exact cu privire la câștigul maxim ce poate fi obținut, RTP-ul de 97.02% este unul fenomenal de mare. De asemenea, în cadrul jocului există o multitudine de funcții speciale care îți pot aduce câștiguri mari, precum și două funcții bonus.

Grafica și simbolurile construite cu culori vibrante îți oferă o stare de relaxare continuă și un nivel de adrenalina ridicat. Practic, nu putem invoca nici un dezavantaj al acestui joc, în afară de lipsa posibilității de a cumpără funcția bonus, care a fost introdusă în Wild Swarm 2.

Q&A Wild Swarm

  • Wild Swarm slot online oferă un RTP incredibil de mare, de 97.02%.

  • În cadrul jocului de pacanele Wild Swarm există două funcții speciale și două funcții bonus.

  • Da. Oricând dorești, poți să joci demo Wild Swarm gratis, alături de alte pacanele online, pe cazino.ro. 

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Push Gaming
💸 RTP97.02%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Blue Wizard slot
playtech

Blue Wizard

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
7 bonus up pacanele demo
endorphina

7 Bonus Up

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Flaming Hot Bell Link pacanele gratis
egtdigital

Flaming Hot Bell Link

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
Castle of Fire demo

Castle of Fire

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
To top