20 Super Hot Pacanele

20 Super Hot

Dacă îți place să joci sloturi ca la aparate în stil retro, atunci 20 Super Hot este perfect pentru tine. Cu 20 de linii de câștig (de unde i se trage și numele), septari, steluțe aurii și multe fructe suculente, care izbucnesc în flăcări ori de câte ori formează o combinație câștigătoare, 20 Super Hot oferă amatorilor de pacanele cu fructe o experiență la superlativ. Pregătește-te așadar de o aventură pe cinste și descoperă super câștigurile oferite de acest joc ca la aparate!

Caracteristici 20 Super Hot

Dezvoltat de EGT, Super Hot 20 este un joc de pacanele cu fructe clasic, cu 5 role și 3 rânduri, care oferă 20 de linii fixe de câștig. Jocul abundă de simboluri câștigătoare, printre care se regăsesc clasicii septari roșii, care joacă și rolul de simbol Wild, steluțele aurii, care funcționează ca simbol Scatter și clasicele fructe: struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale și cireșe. 20 Super Hot are un RTP de 95,79% și o volatilitate scăzută, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la multe câștiguri senzaționale! Jocul are și o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv, care se poate activa la orice rotire.

Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Chiar dacă Super Hott 20 nu oferă rotiri gratuite, te poți distra cu credite fictive pe Cazino.ro. Ai parte de rotiri gratuite 20 Super Hot cu versiunea Demo, iar când te-ai familiarizat cu jocul, poți alege unul dintre cazinourile online din listă care îți oferă bonusuri pentru acest joc! Pentru jocul cu rotiri gratuite incearca varianta 20 Super Hot Egypt Quest.

Mize si castiguri 20 Super Hot

La fel ca în cazul altor pacanele cu fructe EGT, mizele nu sunt foarte variabile la 20 Super Hot. Poți alege între 20 și 400 de credite EGT, care se împart la numărul de linii câștigătoare. Cel mai valoros simbol este steluța aurie (Scatter), care îți poate aduce câștiguri de 500x. Urmează șeptarii norocoși, care îți aduc 50x pentru o combinație de 5, strugurii, cu 20x, pepenii și prunele cu 10x și lămâile, portocalele și cireșele cu 5x. Funcția gamble poate fi activată pentru câștigurile mai mici sau egale cu 35x, iar câștigul total poate fi dublat de până la 5 ori!

20 Super Hot Jackpot

Super Hot 20 beneficiază de prezența unui Jackpot Progresiv, a cărui valoare este afișată mereu în partea de sus a ecranului de joc. După fiecare rotire, indiferent dacă a fost câștigătoare sau nu, există o șansă că acest Jackpot să se activeze, iar jucătorul accesează o rundă bonus, unde trebuie să ghicească 3 cărți din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupa sau Pică) dintr-un total de 12. O dată ce a format o pereche de 3 cărți, este acordat Jackpotul, a cărui valoare corespunde fiecărei suite în parte.

Pacanele cu fructe 20 Super Hot

Cei care îndrăgesc sloturile cu fructe vor fi plăcut impresionați de cât de ușor se câștigă la 20 Super Hot. Fructele în flăcări, posibilitatea de a-ți dubla câștigurile și Jackpotul Progresiv sunt doar câteva dintre elementele care fac din acest joc unul foarte atractiv. Încearcă și versiunea 40 Super Hot Demo pentru si mai multa distractie pe 40 de linii!

20 Super Hot Review

Jocul bifează cam toate elementele care pot fi întâlnite la clasicele pacanele cu fructe. Apreciem simplitatea acestui slot, dar și faptul că volatilitatea scăzută duce la multe rotiri câștigătoare. Ce ne-ar fi plăcut să vedem în plus? Runde bonus de rotiri gratuite, posibilitatea de a ne alege liniile de câștig și o grafică mai modernă.

20 Super Hot FAQ

  • Pe site-ul Cazino.ro ai posibilitatea de a încerca 20 Super Hot Demo cu un număr nelimitat de credite demo

  • Precum îi spune și numele, acest joc are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Acest joc de pacanele cu fructe rulează pe platforma software Euro Games Technology (EGT), fiind produs în 2014

  • Da, Super Hot 20 este compatibil cu cele mai multe dispozitive mobile disponibile astăzi.


Un comentariu “20 Super Hot”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 85

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la 20 Super Hot
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.79%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Septari)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top