40 Super Hot - EGT (Amusnet)
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4 / 5. Voturi: 82

 • Furnizor: EGT (Amusnet)
 • RTP: 95.81%
 • Linii: 40 Fixed
 • Role: 5
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Scatter: Da
 • Wild: Da (septari)
 • Jackpot: Da
 • Variatie: Mică
 • Tip joc: Pacanele cu fructe
 • Taguri joc: fructe, septari, 777, 77777, super, struguri, stea, sapte, wild, scatter.

40 Super Hot

40 Super Hot este un joc de pacanele cu fructe foarte popular, care ruleaza pe platforma software Euro Games Technology (jocuri EGT). Acest joc ca la aparate este foarte colorat, abunda de fructe delicioase, de traditionalii septari, dar si de stelute norocoase! Incearca si tu acest super-joc de pacanele, care iti va capta cu siguranta atentia ore intregi!

Caracteristici 40 Super Hot

Orice joc de pacanele cu fructe 40 Super Hot incepe prin ajustarea mizei. Acest joc ca la aparate este putin diferit fata de alte pacanele cu fructe, avand 5 role dispuse pe 4 randuri, cu 40 de linii fixe de castig, de unde i se trage si numele. O alta caracteristica speciala a jocului 40 Super Hot este faptul ca septarii functioneaza ca simboluri Wild, iar stelutele aduc cele mai valoroare castiguri, functionand in acelasi timp ca simboluri scatter. 40 Super Hot are o rata de castig putin sub medie, cu un RTP de 95.81% si cu o volatilitate scazuta. 

Rotiri Gratuite 40 Super Hot

Chiar daca 40 Super Hot nu ofera rotiri gratuite sau rotiri bonus, poti folosi functia gamble pentru a-ti multiplica profiturile. De asemenea, te poti distra cu un numar infinit de rotiri gratuite folosind versiunea 40 Super Hot Demo.

Mize si castiguri – 40 Super Hot

Fata de alte jocuri de pacanele cu fructe, 40 Super Hot aduce castigurile cele mai mari la combinatia de cinci stelute, urmate de septarii Wild, struguri, pepeni si prune, lamai, cirese si portocale. Poti miza incepand cu 40 pana la 800 de credite EGT. Desigur, cu 40 de linii de castig, exista o multitudine de sanse la fiecare rotire, iar functia gamble iti poate multiplica profitul pana la x32! Nu uita nici de bonusul Jackpot Cards, un jackpot misterios cu patru nivele de castig, reprezentat de fiecare culoare a cartilor de joc: Trefla, Caro, Cupa si Pica, in ordine, iti pot aduce castiguri fabuloase!

Jackpot 40 Super Hot

Cei carora le surad stelele la acest joc de pacanele pot castiga marele jackpot de 20000 de credite EGT pentru o combinatie de 5 elemente! In plus, ai parte si de Jackpot Cards Mistery, un bonus cu nivele progresive, care se poate declansa la fiecare rotire!

40 Super Hott: Un super-joc de pacanele cu fructe

Oricand esti pregatit sa te bucuri de combinatiile fierbinti ale fructelor in flacari, alege 40 Super Hot! Antreneaza-te folosind versiunea 40 Super Hot demo, iar cand esti pregatit, alege din multitudinea de cazinouri care ofera acest joc de pacanele online!

40 Super Hot Review

Fanii 20 Super Hot, precum si cei pasionati de pacanele cu fructe in stil retro, se vor distra de minune cu 40 Super Hot. Avantajele insumeaza liniile multiple de castig, prezenta functiilor Gamble precum si a Jackpot-ului progresiv. Ne-ar fi placut sa vedem totusi mai multe elemente, precum dolari sau clopotei. Cu toate fructele in flacari sau septarii aliniati pe role acest joc de pacanele cu fructe poate fi jucat aici gratis inainte de a te decide sa joci pe bani reali. Distractia la 40 Super Hot, incepe in 5… 4… acum !

40 Super Hot FAQ

 • Pe cazino.ro incearca versiunea 40 Super Hot Demo, cu un numar infinit de rotiri!

 • Desigur! Apasa butonul “Joaca pe Bani” de sub versiunea demo pentru o lista a cazinourilor online care ofera acest joc de pacanele cu fructe!

 • Functia gamble pentru 40 Super Hot se activeaza doar in cazurile in care o rotire castigatoare este egala sau mai mica decat 1400 de credite.

 • Acest joc de pacanele cu fructe are 5 role de joc, insa fata de alte sloturi online, are 4 randuri, cu 40 de linii de castig.

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile