40 super hot pacanele cu septari

40 Super Hot Demo

40 Super Hot EGT este un joc de păcănele cu fructe foarte popular, care rulează pe platforma software Euro Games Technology (jocuri EGT). Acest joc ca la aparate este foarte colorat, abundă de fructe delicioase, de tradiționalii șeptari, dar și de steluțe norocoase! Încearcă și tu acest super-joc de păcănele, care îți va capta cu siguranță atenția ore întregi!

Caracteristici 40 Super Hot

Orice joc de păcănele cu fructe 40 Super Hot începe prin ajustarea mizei. Acest joc ca la aparate este puțin diferit față de alte păcănele cu fructe, având 5 role dispuse pe 4 rânduri, cu 40 de linii fixe de câștig, de unde i se trage și numele. O altă caracteristică specială a jocului 40 Super Hot EGT este faptul că șeptarii funcționează ca simboluri Wild, iar steluțele aduc cele mai valoroare câștiguri, funcționând în același timp ca simboluri scatter. 40 Super Hot are o rată de câștig puțin sub medie, cu un RTP de 95.81% și cu o volatilitate scăzută.

Rotiri Gratuite 40 Super Slot free

Chiar dacă 40 Super Hot nu oferă rotiri gratuite sau rotiri bonus, poți folosi funcția gamble pentru a-ți multiplica profiturile. De asemenea, te poți distra cu un număr infinit de rotiri gratuite folosind versiunea 40 Super Hot demo.

Mize și câștiguri – 40 Super Hot

Față de alte jocuri de păcănele cu fructe, 40 Super Hot EGT aduce câștigurile cele mai mari la combinația de cinci steluțe, urmate de șeptarii Wild, struguri, pepeni și prune, lămâi, cireșe și portocale. Poți miza începând cu 40 până la 800 de credite EGT. Desigur, cu 40 de linii de câștig, există o multitudine de șanse la fiecare rotire, iar funcția gamble îți poate multiplica profitul până la x32! Nu uita nici de bonusul Jackpot Cards, un jackpot misterios cu patru nivele de câștig, reprezentat de fiecare culoare a cărților de joc: Treflă, Caro, Cupă și Pică, în ordine, îți pot aduce câștiguri fabuloase!

Jackpot 40 Super Hot

Cei cărora le surâd stelele la acest joc de păcănele pot câștiga marele jackpot de 20000 de credite EGT pentru o combinație de 5 elemente! În plus, ai parte și de Jackpot Cards Mistery, un bonus cu nivele progresive, care se poate declanșa la fiecare rotire!

40 Super Hot: Un super-joc de păcănele cu fructe

Oricând ești pregătit să te bucuri de combinațiile fierbinți ale fructelor în flacări, alege 40 Super Slot free! Antrenează-te folosind versiunea 40 Super Hot demo, iar când ești pregătit, alege din multitudinea de cazinouri care oferă acest joc de păcănele online!

40 Super Hot EGT Review

Fanii 20 Super Hot, precum și cei pasionați de păcănele cu fructe în stil retro, se vor distra de minune cu 40 Super Hot. Avantajele însumează liniile multiple de câștig, prezenta funcțiilor Gamble precum și a Jackpot-ului progresiv. Ne-ar fi plăcut să vedem totuși mai multe elemente, precum dolari sau clopoței. Cu toate fructele în flacări sau șeptarii aliniați pe role acest joc de păcănele cu fructe poate fi jucat aici gratis înainte de a te decide să joci pe bani reali. Distracția la 40 Super Hot, începe în 5… 4… acum!

40 Super Hot FAQ

  • Pe cazino.ro poți încerca 40 Super Hot gratis, versiunea demo, cu un număr infinit de rotiri!

  • Desigur! Apasă butonul “Joacă pe Bani” de sub versiunea demo pentru o listă a cazinourilor online care oferă acest joc de păcănele cu fructe!

  • Funcția gamble pentru 40 Super Hot se activează doar în cazurile în care o rotire câștigătoare este egală sau mai mică decât 1400 de credite.

  • Acest joc de păcănele cu fructe are 5 role de joc, însă faâă de alte sloturi online, are 4 rânduri, cu 40 de linii de câștig.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 114

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.81%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (septari)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet-0.95

Mai multe Pacanele Demo

To top