supreme hot pacanele egt

Supreme Hot

Care sunt preferințele tale în materie de sloturi retro cu fructe? Dacă îți plac câștigurile “fierbinți”, atunci recomandarea noastră este să încerci Supreme Hot de la EGT, un joc de pacanele online în stil retro. Cu 3 role și 3 rânduri de câștig, Supreme Hot se aseamănă mai degrabă cu aparatele vechi, mecanice, din Las Vegas-ul secolului trecut! În schimb, jocul este dotat cu funcții moderne, care nu vor dezamăgi pasionații de pacanele cu fructe online!

Caracteristici Supreme Hot

Întrebarea cea mai “arzătoare” este cât de mult îți plac simbolurile retro? Dacă vrei să ai parte de toate elementele clasice ale jocurilor de pacanele, atunci Supreme Hot este ideal pentru ține! Poți câstiga poturi colosale pentru o selecție largă de simboluri, care includ septari norocoși, dolari, lingouri BAR, Steluțe și Clopoței, dar și multe fructe precum cireșe, piersici aurii, mere și struguri delicioși. Desigur, ca și la alte pacanele EGT, precum 40 Super Hot, simbolurile izbucnesc în flăcări ori de câte ori pe role apare o combinație câștigătoare. Supreme Hot are 27 de linii fixe de câștig, un RTP de 96,24% și o volatilitate scăzută-medie. În plus, jocul oferă câștiguri duble ori de câte ori pe role apar 9 simboluri de fructe.

Rotiri Gratuite Supreme Hot

Chiar dacă acest joc de pacanele cu fructe nu oferă runde bonus de rotiri gratuite, poți încerca gratuit versiunea Supreme Hot Demo, ori de câte ori doreșți. Apoi, după ce te-ai familizarizat cu jocul și ți-ai pus la punct strategiile de câștig, poți încerca Supreme Hot pe bani reali, la unul din cazinourile online din lista Cazino.ro!

Mize și câștiguri Supreme Hot

Pentru Supreme Hot, mizele variază de la 5 la 100 pentru o rotire. Câștigurile sunt de 60x pentru o linie de 3 septari, 40x pentru dolari și 20x pentru lingourile BAR. Clopoțeii și Steluțele aduc 16x, iar fructele de orice fel, 2x. Ține cont însă, că pentru 9 fructe (adică 3×3), câștigurile se dublează, astfel că vei avea 27 de linii câștigătoare, care se dublează că valoare, ducând la un multiplicator de 108x. Poți obține astfel câștiguri colosale, mai ales dacă ai norocul să găseșți 9 simboluri valoroase! Există, de asemenea, o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv.

Ce Jackpot are Supreme Hot?

Pe lângă super combinațiile de 9 elemente, care aduc poturi fabuloase, Supreme Hot beneficiază și de un Jackpot Progresiv cu cărți, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire. În această rundă bonus, jucătorul trebuie să selecteze cărți dintr-un pachet de 12, până gând găsește trei din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupa sau Pică). Valoarea Jackpotului corespunde sumei afișate în partea de sus a ecranului atunci când au fost găsite cele trei cărți corespunzătoare.

Pacanele cu fructe Supreme Hot

Alege și tu să joci Supreme Hot – pacanele cu fructe EGT, un joc ca la aparate care cu siguranță te va surprinde în cel mai plăcut mod! Încearcă și versiunea Supreme Hot Demo de pe Cazino.ro înainte de a te aventura să joci pe bani reali, în cazinourile online pe care ți le-am pus la dispoziție!

Supreme Hot Review

Primul lucru care iese în evidență la acest joc este grafica. Am crezut că băusem prea mult, deoarece toate simbolurile erau duble. După o cafea și câteva rotiri, ne-am convins că vedeam foarte bine, iar elementele dublate de pe role erau acolo doar că să ne amintească de funcția unică a acestui joc de pacanele: dublarea câștigurilor la 9 simboluri cu fructe! Chiar dacă jocul este în aparență simplist, poate duce la poturi fabuloase, iar RTP-ul peste medie, precum și volatilitatea scăzută ne-au oferit multe ocazii norocoase. Ne-ar fi plăcut să vedem și elemente Wild sau Scatter, dar și o rundă bonus de rotiri gratuite.

Supreme Hot FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de rotiri gratuite pentru versiunea Supreme Hot Demo.

  • Acest joc de sloturi cu fructe are 27 de linii de câștig fixe, dispuse pe 3 role și 3 rânduri.

  • Pentru a obține dublu câștigurilor, trebuie să găseșți 9 simboluri de fructe pe rolele de joc.

  • Acest joc este produs de cei de la EGT (Euro Games Technology), o platforma software pe care rulează multe jocuri din seria HOT.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 24

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.24%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT
📈 Linii27 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet5

Mai multe Pacanele Demo

To top
X