Book of Ra ÔÇô Temple of Gold pacanele gratis

Book of Ra – Temple of Gold

Aventura Book of Ra continua seria c├ó╚Ötigurilor misterioase cu Book of Ra – Temple of Gold, un joc de pacanele ca la aparate, marca Novomatic.

Jocul se desf─â╚Öoar─â pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal care reda str─âlucirea Templului de Aur El Dorado, unde trebuie sa aprofundezi cu rotiri pentru a reu╚Öi sa intri ├«n posesia bog─â╚Ťiilor pe care acesta le de╚Ťine.

Cu o grafica impecabila, simbolurile genereaz─â combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare ╚Öi te incanta vizual, iar cartea misterelor se va deschide ╚Öi va aduce jocul de rotiri gratuite, unde po╚Ťi beneficia de pana la 3 simboluri speciale care se extind pe role pentru a forma c├ó╚Ötiguri generoase.

Adrenalina atinge cote ridicate de fiecare data c├ónd alegi sa explorezi, dar mai ales atunci c├ónd decizi sa pariezi in runda de risc, a╚Öa ca ie╚Öi ├«nving─âtor acolo unde spaniolii au e╚Öuat ╚Öi g─âse╚Öte calea spre ╚Ťinutul de aur cu Book of Ra – Temple of Gold pacanele online pentru a descoperi comorile din templul El Dorado.

Cum joc pacanele Book of Ra – Temple of Gold?

Book of Ra – Temple of Gold online are un mod simplu de joc, iar tot ce trebuie sa faci pentru a juca acest joc de p─âc─ânele cu exploratori, este sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat ╚Öi sa selectezi miza cu care vrei sa pariezi. Apas─â start ╚Öi aventura ├«ncepe sa se intensifice pe masura ce ├«nv├órti rolele. Jocul este optimizat pentru toate modurile de operare (IOS, Android, Windows) ╚Öi p─âstreaz─â aceea╚Öi grafica ╚Öi efecte de ├«nalt─â calitate indiferent de pe ce dispozitiv alegi sa joci. Mai mult dec├ót at├ót, Book of Ra – Temple of Gold demo ofera acces gratuit la acelea╚Öi op╚Ťiuni de joc ca atunci c├ónd alegi sa pariezi pe bani reali. Gratuit ╚Öi f─âr─â cont, al─âturi de alte p─âc─ânele gratis ai parte de emo╚Ťii intense de fiecare data alegi sa joci, ├«n timp ce te familiarizezi cu op╚Ťiunile de joc­čśë

Book of Ra – Temple of Gold mize, simboluri ╚Öi c├ó╚Ötiguri

Cu un RTP de 95.28% si o volatilitate ridicata, castigurile Book of Ra – Temple of Gold sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare ╚Öi pot fi pariate ├«n runda de dublaj.

Combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare se formeaz─â la 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, iar plata acestora are loc de la st├ónga la dreapta, suma fiind multiplicat─â cu miza de pe linia activa de joc. Cu 10 linii de joc, miza poate fi selectata ├«n intervalul 0.10 – 20 RON, castigurile variind ├«n func╚Ťie de selec╚Ťia realizat─â. 

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu exploratori si aduc in prim plan statuete, masca, amuleta, dar ╚Öi o exploratoare gata s─â te cucereasc─â cu c├ó╚Ötiguri m─âre╚Ťe. Simbolurile reprezentate de c─âr╚Ťile de joc se ├«mbina armonios cu simbolurile reprezentative temei ╚Öi realizeaz─â pl─âti de pana la 15x miza pariata. Amuleta ╚Öi masca pl─âtesc p├ón─â la 75x miza, ├«n timp ce statueta ridica castigurile pana la 200x miza pariata. Dac─â e╚Öti pregatit sa rezolvi misterele din Templul de Aur, atunci exploratoarea te va r─âspl─âti cu sume de pana la 500x miza pariata, de fiecare data c├ónd ├«╚Öi face apari╚Ťia pe role.

Cartea are dublu rol: Wild – ajuta la formarea combinatiilor c├ó╚Ötig─âtoare prin ├«nlocuirea simbolurilor ╚Öi Scatter – activeaz─â rotiri gratuite Book of Ra Temple of Gold ╚Öi pl─âte╚Öte p├ón─â la 200x miza pariata, oriunde la apari╚Ťia pe role.

Bonus si rotiri gratuite Book of Ra – Temple of Gold 

Bonusul Book of Ra – Temple of Gold este declan╚Öat la apari╚Ťia simbolului scatter pe rolele de joc ╚Öi este format din 10 rotiri gratuite ├«nso╚Ťite de simbol expandabil special. Un numar de 3, 4, sau 5 simboluri scatter aloc─â 10 rotiri gratuite cu 1, 2, respectiv 3 simboluri speciale cu care ├«ncepe runda bonus Book of Ra – Temple of Gold. La ├«nceputul rundei, cartea se va deschide ╚Öi va alege ├«n mod aleatoriu simbolul special care este expandabil pe role la fiecare apari╚Ťie ├«n timpul rotirilor gratuite pentru a forma c├ó╚Ötiguri generoase.

Runda poate fi redeclansata, iar rotiri suplimentare se vor ad─âuga celor existente dac─â pe role ├«si fac aparitia alte simboluri scatter. 

P─âc─ânele cu dublaj Book of Ra – Temple of Gold

Book of Ra – Temple of Gold este un joc de p─âc─ânele ca la aparate cu dublaj, unde c├ó╚Ötigurile mici ╚Öi medii pot fi pariate in runda de risc. 

Utiliz├ónd func╚Ťia Gamble va trebui sa alegi corect pentru ╚Öansa dubl─ârii c├ó╚Ötigului ob╚Ťinut, dar mare aten╚Ťie la alegerile neinspirate, deoarece acestea ├«ncheie runda ╚Öi reduc c├ó╚Ötigul ob╚Ťinut la 0. Alege ├«n╚Ťelept ╚Öi joac─â gratis Book of Ra Temple of Gold pacanele gratis pentru a accepta mai u╚Öor eventuale pierderi­čśë

Book of Ra – Temple of Gold slot review

Book of Ra – Temple of Gold este un joc de p─âc─ânele modern, care p─âstreaz─â un mod simplu de joc ╚Öi te impresioneaz─â cu runda bonus de rotiri gratuite, dar ╚Öi cu o grafica superb─â ╚Öi simboluri bine definite.

F─âr─â multiplicatori, dar cu runda de dublaj, Book of Ra – Temple of Gold este un joc de pacanele ca la aparate care intensific─â emo╚Ťiile de fiecare data c├ónd alegi sa pariezi. Jocul nu dispune de multe op╚Ťiuni de joc, dar prin compara╚Ťie cu Book of Dead sau Book of Tut, acesta inoveaz─â modul de joc datorit─â rundei bonus unde po╚Ťi ob╚Ťine pana la 3 simboluri speciale care se extind pe role pentru a aduce c├ó╚Ötiguri substan╚Ťiale.

Dac─â e╚Öti pasionat de jocuri online care ├«mbina elementele clasice cu cele moderne ╚Öi vrei sa experimentezi o nou─â aventur─â marca Novomatic, atunci joac─â Book of Ra – Temple of Gold ╚Öi exploreaz─â secretele Templului de Aur El Dorado pentru c├ó╚Ötiguri misterioase, sau revendica poturi magice de pana la 50000x miza pariata al─âturi de Great Book of Magic, p─âc─ânele cu tema magic─â ╚Öi multiple op╚Ťiuni de joc, marca Wazdan.

Q&A Book of Ra – Temple of Gold

  • Al─âturi de alte p─âc─ânele gratis, po╚Ťi juca demo Book of Ra – Temple of Gold gratis pe cazino.ro.

  • Cu siguran╚Ťa jocul de pacanele Book of Ra – Temple of Gold se adreseaz─â tuturor categoriilor de juc─âtori, acesta av├ónd un mod simplu de joc, dar si un interval generos de selectie al mizei, care porne╚Öte de la 0.10 RON, av├ónd astfel posibilitatea de a testa jocul chiar ╚Öi pe bani reali.

  • Plata castigurilor Book of Ra – Temple of Gold online se realizeaz─â de la st├ónga la dreapta, la orice combina╚Ťie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, suma fiind multiplicat─â cu miza de pe linia activa de joc. Excep╚Ťia de la regula o reprezint─â simbolul scatter, care pl─âte╚Öte oriunde la apari╚Ťia pe role.

Las─â p─ârerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Las─â p─ârerea ta
­čĺ╝ Furnizor GreenTube
­čĺŞ RTP95.28%
ÔÜíVolatilitateMare
­čâĆ Tip jocPacanele cu dublaj
­čôł Linii10 Fixed
­čÄ░ Rotiri GratuiteDa
­čôÂ Role5
ÔşÉ ScatterDa
­čŹÇ WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top