Book of Ra – Temple of Gold pacanele gratis

Book of Ra – Temple of Gold

Aventura Book of Ra continua seria câștigurilor misterioase cu Book of Ra – Temple of Gold, un joc de pacanele ca la aparate, marca Novomatic.

Jocul se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal care reda strălucirea Templului de Aur El Dorado, unde trebuie sa aprofundezi cu rotiri pentru a reuși sa intri în posesia bogățiilor pe care acesta le deține.

Cu o grafica impecabila, simbolurile generează combinații câștigătoare și te incanta vizual, iar cartea misterelor se va deschide și va aduce jocul de rotiri gratuite, unde poți beneficia de pana la 3 simboluri speciale care se extind pe role pentru a forma câștiguri generoase.

Adrenalina atinge cote ridicate de fiecare data când alegi sa explorezi, dar mai ales atunci când decizi sa pariezi in runda de risc, așa ca ieși învingător acolo unde spaniolii au eșuat și găsește calea spre ținutul de aur cu Book of Ra – Temple of Gold pacanele online pentru a descoperi comorile din templul El Dorado.

Cum joc pacanele Book of Ra – Temple of Gold?

Book of Ra – Temple of Gold online are un mod simplu de joc, iar tot ce trebuie sa faci pentru a juca acest joc de păcănele cu exploratori, este sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa selectezi miza cu care vrei sa pariezi. Apasă start și aventura începe sa se intensifice pe masura ce învârti rolele. Jocul este optimizat pentru toate modurile de operare (IOS, Android, Windows) și păstrează aceeași grafica și efecte de înaltă calitate indiferent de pe ce dispozitiv alegi sa joci. Mai mult decât atât, Book of Ra – Temple of Gold demo ofera acces gratuit la aceleași opțiuni de joc ca atunci când alegi sa pariezi pe bani reali. Gratuit și fără cont, alături de alte păcănele gratis ai parte de emoții intense de fiecare data alegi sa joci, în timp ce te familiarizezi cu opțiunile de joc😉

Book of Ra – Temple of Gold mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.28% si o volatilitate ridicata, castigurile Book of Ra – Temple of Gold sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot fi pariate în runda de dublaj.

Combinațiile câștigătoare se formează la 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, iar plata acestora are loc de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. Cu 10 linii de joc, miza poate fi selectata în intervalul 0.10 – 20 RON, castigurile variind în funcție de selecția realizată. 

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu exploratori si aduc in prim plan statuete, masca, amuleta, dar și o exploratoare gata să te cucerească cu câștiguri mărețe. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc se îmbina armonios cu simbolurile reprezentative temei și realizează plăti de pana la 15x miza pariata. Amuleta și masca plătesc până la 75x miza, în timp ce statueta ridica castigurile pana la 200x miza pariata. Dacă ești pregatit sa rezolvi misterele din Templul de Aur, atunci exploratoarea te va răsplăti cu sume de pana la 500x miza pariata, de fiecare data când își face apariția pe role.

Cartea are dublu rol: Wild – ajuta la formarea combinatiilor câștigătoare prin înlocuirea simbolurilor și Scatter – activează rotiri gratuite Book of Ra Temple of Gold și plătește până la 200x miza pariata, oriunde la apariția pe role.

Bonus si rotiri gratuite Book of Ra – Temple of Gold 

Bonusul Book of Ra – Temple of Gold este declanșat la apariția simbolului scatter pe rolele de joc și este format din 10 rotiri gratuite însoțite de simbol expandabil special. Un numar de 3, 4, sau 5 simboluri scatter alocă 10 rotiri gratuite cu 1, 2, respectiv 3 simboluri speciale cu care începe runda bonus Book of Ra – Temple of Gold. La începutul rundei, cartea se va deschide și va alege în mod aleatoriu simbolul special care este expandabil pe role la fiecare apariție în timpul rotirilor gratuite pentru a forma câștiguri generoase.

Runda poate fi redeclansata, iar rotiri suplimentare se vor adăuga celor existente dacă pe role îsi fac aparitia alte simboluri scatter. 

Păcănele cu dublaj Book of Ra – Temple of Gold

Book of Ra – Temple of Gold este un joc de păcănele ca la aparate cu dublaj, unde câștigurile mici și medii pot fi pariate in runda de risc. 

Utilizând funcția Gamble va trebui sa alegi corect pentru șansa dublării câștigului obținut, dar mare atenție la alegerile neinspirate, deoarece acestea încheie runda și reduc câștigul obținut la 0. Alege înțelept și joacă gratis Book of Ra Temple of Gold pacanele gratis pentru a accepta mai ușor eventuale pierderi😉

Book of Ra – Temple of Gold slot review

Book of Ra – Temple of Gold este un joc de păcănele modern, care păstrează un mod simplu de joc și te impresionează cu runda bonus de rotiri gratuite, dar și cu o grafica superbă și simboluri bine definite.

Fără multiplicatori, dar cu runda de dublaj, Book of Ra – Temple of Gold este un joc de pacanele ca la aparate care intensifică emoțiile de fiecare data când alegi sa pariezi. Jocul nu dispune de multe opțiuni de joc, dar prin comparație cu Book of Dead sau Book of Tut, acesta inovează modul de joc datorită rundei bonus unde poți obține pana la 3 simboluri speciale care se extind pe role pentru a aduce câștiguri substanțiale.

Dacă ești pasionat de jocuri online care îmbina elementele clasice cu cele moderne și vrei sa experimentezi o nouă aventură marca Novomatic, atunci joacă Book of Ra – Temple of Gold și explorează secretele Templului de Aur El Dorado pentru câștiguri misterioase, sau revendica poturi magice de pana la 50000x miza pariata alături de Great Book of Magic, păcănele cu tema magică și multiple opțiuni de joc, marca Wazdan.

Q&A Book of Ra – Temple of Gold

  • Alături de alte păcănele gratis, poți juca demo Book of Ra – Temple of Gold gratis pe cazino.ro.

  • Cu siguranța jocul de pacanele Book of Ra – Temple of Gold se adresează tuturor categoriilor de jucători, acesta având un mod simplu de joc, dar si un interval generos de selectie al mizei, care pornește de la 0.10 RON, având astfel posibilitatea de a testa jocul chiar și pe bani reali.

  • Plata castigurilor Book of Ra – Temple of Gold online se realizează de la stânga la dreapta, la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. Excepția de la regula o reprezintă simbolul scatter, care plătește oriunde la apariția pe role.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
🍀 RTP95.28%
⚡VolatilitateMare
🎰 Tip jocPacanele cu dublaj
Linii10 FixedRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDa

Mai multe Pacanele Demo

Ruleta online gratis
pragmatic

Ruleta

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 42

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
5 Burning Heart demo
egt

5 Burning Heart

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
3 Thunders pacanele demo
endorphina

3 Thunders

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
24k dragon pacanele demo
playngo

24K Dragon

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
supreme hot pacanele egt
egt

Supreme Hot

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 18

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 shining jewels pacanele online
ctgaming

40 Shining Jewels

Nota: 5 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Danger High Voltage demo gratuit
relax

Danger High Voltage

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Xmas joker pacanele demo
playngo

X’mas Joker

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top