Book of tut Slots

Book of Tut

Fanii seriilor Book of Ra Deluxe sau Book of Dead au parte de un nou titlu, de data această de la Pragmatic Play, companie de renume în rândul dezvoltatorilor de titluri pentru cazinouri online. Pe numele sau întreg, John Hunter And The Book Of Tut este un joc de pacanele cu o tematică inspirată din Egiptul Antic, având o abundență de bonusuri și de funcții speciale, mai ales în runda cu rotiri gratuite. Jocul este clasat pe locul 86 în topul preferințelor jucătorilor români, chiar dacă este de dată recentă, fiind lansat în 2020. Așadar, pregătește-te de o nouă aventură alături de eroul nostru, John Hunter, în căutarea comorilor legendare!

Caracteristici Book of Tut

Book of Tut vine cu 10 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Jocul are un RTP teoretic de 96,5% și o volatilitate ridicată, cu un pot maxim de 5000x. În joc întâlnim simbolul Carte, care ține loc atât de Scatter, cât și de Wild, și care declanșează runda de rotiri gratuite dacă apare cel puțin în triplu exemplar. De asemenea, întâlnim și un tânăr aventurier, John Hunter, un cap de faraon, o statuetă de aur, un scarabeu, precum și simbolurile cărților de joc de la A la 10.

Rotiri Gratuite Book of Tut

Atunci când apar 3 sau mai multe elemente Scatter/Wild pe ecran (cartea), se declanșează o rundă bonus cu 10 de rotiri gratuite și simboluri expandabile. La începutul rundei, este ales aleatoriu un simbol, care va funcționa ca simbol expandabil pe toată durata rundei, acoperind toate pozițiile de pe rolă. O particularitate a acestui joc, însă, este dată de faptul că simbolurile expandabile nu trebuie să fie adiacente pentru a genera câștiguri. Spre exemplu, dacă simbolul ales aleatoriu este Asul, iar acesta apare pe rolele 1, 3 și 5, se va expanda pe respectivele role, iar câștigurile se vor calcula ca și când cele 3 role sunt adiacente. Oricând în timpul rundei apar încă 3 elemente Scatter, jucătorul va câștiga automat încă 10 rotiri gratuite, care se adaugă la cele deja existente. De asemenea, jucătorii pot declanșa automat runda bonus cu rotiri gratuite pentru 100x miza.

Mize și câștiguri Book of Tut

Jucătorii pot alege atât numărul de fise pe o linie, de la 1 la 10, cât și valoarea fisei, de la 0,04 RON la 4 RON. Astfel, există o varietate bogată la alegerea mizelor, de la 0,04 până la 400 de RON pentru o rotire. Simbolul cel mai valoros este chiar exploratorul John Hunter, cu 500x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Simbolul Wild/Scatter se plătește cu 200x pentru 5 elemente oriunde pe role. Capul de faraon se plătește cu 200x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, statueta de aur sau scarabeul se plătesc cu 75x, cărțile mari (A și K) cu 15x, iar cele mici (Q, J, 10) cu 10x.

Jackpot Book of Tut

Chiar dacă jocul nu oferă un Jackpot Progresiv, precum alte pacanele de la EGT, există șanse reale de a câstiga poturi uriașe, mai ales în runda bonus cu simboluri expandabile, de până la 5000x miza!

Pacanele online Book of Tut

Cu multiple șanse de câștig și o rundă bonus care aduce mereu poturi legendare, nu este de mirare că John Hunter And The Book Of Tut este un joc de pacanele egiptene atât de apreciat! Nu ezita să încerci și tu versiunea gratis Book of Tut Demo pe Cazino.ro, cu credite demo nelimitate, înainte de a te juca pe bani reali în cele mai mari cazinouri din România. Iar daca esti fan al seriei John Hunter incearca si Scarab Queen pentru o noua aventura egipteana.

Book of Tut Review

Per total, am avut o experiență foarte plăcută cu Book of Tut în testele noastre. După câteva rotiri, am decis să cumpărăm direct runda bonus pentru 100x miza. Simbolul ales aleatoriu a fost dama, astfel că nu am avut așteptări foarte mari referitor la câștiguri. Nu mică ne-a fost surpriză când, rotire după rotire, ecranul se umplea de simboluri Q. Când mai aveam 4 rotiri gratuite, am avut norocul să găsim încă 3 simboluri Scatter, care ne-au adus încă 10 rotiri gratuite. Per total, la finalul rundei, aveam în jur de 450x miza, adică foarte mult, dacă avem în vedere că am investit doar 100x. Ne-ar fi plăcut să vedem însă câteva funcții bonus și în timpul jocului standard, precum Hold and Spin sau Wild-uri expandabile.

Book of Tut FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Book of Tut Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Jocul de pacanele Book of Tut are 10 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Câștigul maxim la Book of Tut este de 5000x miza, pentru combinația de 5×3 exploratori.

  • Găsește 3 sau mai multe cărți Scatter oriunde pe rolele de joc și vei avea parte de o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite și simboluri expandabile

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online, Pacanele egiptene
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet0.04

Mai multe Pacanele Demo

To top
X