The Dog House Dog or Alive demo

The Dog House – Dog or Alive

The Dog House – Dog or Alive este un joc de pacanele cu o tematică amuzantă, cu un tipar unic, dezvoltat de către producătorul de sloturi Pragmatic Play.

Acest joc se desfășoară pe un tablou de 5×3 role și are 20 de linii de plată, structurate într-o formă clasică.

Așa cum deja știi dacă ești un jucător de păcănele online cu experiență, The Dog House – Dog or Alive este un derivat al jocului clasic The Dog House Megaways, unul dintre cele mai populare care există în momentul de față în cazinouri.

Simbolurile sunt clasicele figurine de căței, iar la fel ca și în cazul majorității jocurilor de la Pragmatic Play este posibilă cumpărarea funcției Bonus. Pe lângă acestea se adaugă și simbolurile clasice de la 10 la A.

Desigur, fiecare joc vine cu caracteristici unice, iar în următoarele rânduri vei afla de ce trebuie să încerci cel puțin o dată The Dog House – Dog or Alive. Ești pregătit să descoperi un joc de cazino nou?

Cum joci The Dog House – Dog or Alive pacanele online?

În primul rând, trebuie să știi că mereu ai două variante la dispoziție pentru a juca un slot. Poți să optezi pentru varianta The Dog House – Dog or Alive demo, mod în care poți juca pacanele online gratis. Prin această variantă îți oferi posibilitatea de a descoperi jocurile care ți se potrivesc cel mai bine, fără a risca nici un ban din buzunar.

Chiar și așa, să joci fără șansa de a câștiga probabil este destul de plictisitor. În acest caz, ai opțiunea de a juca The Dog House – Dog or Alive pacanele online la orice cazino online care oferă jocuri de la providerul Pragmatic Play. Verifică dacă acest provider este în lista cazinoului tău preferat sau dacă nu, alege un cazino online care să îl ofere.

The Dog House – Dog or Alive mize, simboluri și câștiguri

Și iată că am ajuns la cea mai interesantă parte a review-ului, unde îți vom detalia toate caracteristicile jocului The Dog House – Dog or Alive. De la început îți vom spune faptul că acest joc are un nivel de volatilitate foarte ridicat, cu un RTP de 96.52%. Acest lucru înseamnă că poți să pierzi banii destul de ușor, dar poți și să câștigi sume colosale într-un timp foarte scurt.

Intervalul de mize între care poți să alegi este cuprins în 0.20-500 lei, așa încât ai foarte multe opțiuni disponibile. În timpul jocului de bază câștigurile nu sunt foarte mari, cel mai mare câștig pe care îl poți înregistra fiind de 37.5X miza, pentru o linie completă cu cel mai mare simbol. Chiar și așa, în timpul funcției bonus lucrurile sunt total diferite.

Bonus și rotiri gratuite The Dog House – Dog or Alive

Funcția bonus este cea mai interesantă parte a jocului The Dog House – Dog or Alive. În timp ce în jocul de bază câștigurile realizabile sunt foarte mici, în cadrul funcției bonus acestea pot ajunge până la de 10.000x suma pariată. Spre exemplu, la un pariu de 2 lei, câștigul maxim este de 20.000 lei.

Așa cum menționam inițial, funcția bonus poate fi cumpărată, pentru 120x miza aleasă sau se declanșează singură atunci când pe ecran apare simbolul bonus (un seif) pe rolele 1, 3 și 5. Înainte de a începe funcția bonus, pe ecran vor apărea 9 butoaie, iar pe fiecare va fi înscris un număr. Aceste numere adunate îți vor oferi numărul total de rotiri gratuite.

În timpul funcției bonus, pe rolele 2, 3 și 4 vor apărea simboluri multiplicatoare cum ar fi 2x sau 3x, care vor rămâne acolo pe toată durata bonusului. În cazul în care pe ecran există 3, 6 sau 9 multiplicatori, se câștigă încă 3 rotiri gratuite, iar valoarea multiplicatorilor este dublată.

The Dog House – Dog or Alive slot review

În mod clar, trebuie să încerci cel puțin o dată The Dog House – Dog or Alive. Chiar dacă jocul nu este la fel de captivant precum The Big Dawgs spre exemplu, acesta are câteva caracteristici unice. Una dintre acestea este câștigul maxim colosal, care poate ajunge până la de 10.000x suma pariată.

Mai mult de atât, în cadrul funcției bonus este mult mai ușor să câștigi rotiri gratuite suplimentare. Și asta nu este tot! Așa cum menționam anterior, atunci când primești rotiri gratuite suplimentare, valoare multiplicatorilor este dublată. Am încercat să găsim părți negative ale acestui joc, dar din păcate nu am reușit. Spune-ne opinia ta după ce îl încerci!

Q&A The Dog House – Dog or Alive

  • The Dog House – Dog or Alive are unul dintre cele mai mari RTP-uri, de 96.52%.

  • Spre deosebire de majoritatea jocurilor unde funcția bonus se cumpără pentru 100x miza aleasă, la The Dog House – Dog or Alive funcția bonus costa 120x miza.

  • Da. Dacă nu ai mai jucat acest joc de cazino, poți să încerci oricând The Dog House – Dog or Alive demo în mod gratuit.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.52%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Cash 40 demo

Cash 40

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Madame Destiny - Pacanele Gratis
pragmatic

Madame Destiny

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
40 Lucky Wild | More demo
egt

More Lucky Wild 40

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
Sky Piggies Skywind
skywind

Sky Piggies

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top