Sugar Rush - Pragmatic Play
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4.2 / 5. Voturi: 35

 • Furnizor: Pragmatic Play
 • RTP: 96.5%
 • Role: 7
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Da
 • Wild: Da
 • Variatie: Mare
 • Taguri joc: fructe colorate, bomboane, stele.

Sugar Rush

Universul dulciurilor face din nou senzație și aduce câștiguri fabuloase în jocul de păcănele Sugar Rush al celor de la Pragmatic Play. Intalnita și în jocul Sweet Bonanza al aceluiași producător, tema dulciurilor aduce în prim plan jeleuri în diferite forme și culori ale căror combinații câștigătoare se formează pe 7×7 role și îți vor crește glicemia de îndată ce apar.

Interfata de joc este plasată pe un taram magic plin de dulciuri care aduc explozie de culoare, dar și de castiguri substantiale, iar modul colapsabil de joc aduce multiplicatori de pana la x128 care sporesc sansa castigului cel mare de 5000x miza pariata.

Savurează câstiguri infinit de dulci și delectează-te cu dulciuri vesele și colorate, în timp ce joci Sugar Rush pacanele cu speciale marca Pragmatic Play.

Cum joc Sugar Rush demo?

Optimizat jocului pe orice dispozitiv, doar deschide Sugar Rush slot și indulceste-ti câștigurile cu un mod simplu de joc, unde tot ce trebuie să faci este sa setezi opțiunile preferate de pariu și sa apesi start. 

La fel ca si in jocul de pacanele Wild Donuts, opțiunile multiple de pariu fac ca Sugar Rush să fie accesibil tuturor categoriilor de jucători, indiferent ca aleg sa testeze jocul pe miza minima, sau joacă la cote ridicate pentru câștiguri substanțiale.

Joacă demo Sugar Rush gratuit pentru a-ti testa nivelul maxim de glicemie, dar și pentru a te bucura de un joc de păcănele gratis care oferă aceleași efecte și trăiri ca atunci când alegi sa joci pe bani reali Sugar Rush slot online.

Sugar Rush mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.50%, o volatilitate de nivel ridicat și un mod colapsabil de joc, castigurile sugar Rush ating valori ridicate și sunt generate la combinatii de 5 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc, iar selecția mizei se realizează în intervalul 0.80 – 400 RON și este dată de valoarea monedei cuprinsă între 0.04 și 2 RON. 

Modul de joc colapsabil permite formarea mai multor combinatii castigatoare doar cu o singura rotire efectuata și face ca Sugar Rush demo să fie un joc de păcănele interactiv și captivant.

Orice combinatie castigatoare dispare de pe ecran, în timp ce simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului de joc, iar pozițiile libere sunt ocupate de noi simboluri care dau șansa formării unui nou castig. Acest proces de colapsare este nelimitat și are loc pana cand nu se mai formează nici o combinatie castigatoare, moment în care are loc plata sumei realizate. Simbolurile fac deliciul acestui joc și sunt reprezentate de bomboane gumate/jeleuri sub diferite forme și culori. Ursuletii veseli te incanta cu castiguri cuprinse între 0.2x miza și 30x miza pariata, în timp ce steluta, inima și acadeaua/drops aduc castiguri de pana la 40x, 100, respectiv 150x miza pariata.

Simbolul scatter este în ton cu tema jocului și este reprezentat de o racheta plina cu bomboane care isi face aparitia pe toate rolele și declanșează runda bonus Sugar Rush.

Sugar Rush demo pacanele cu speciale

Pe lângă modul colapsabil de joc, Sugar Rush online are și modul de joc pete multiplicatoare, dar și funcția specială cumpara rotiri gratuite.

Modul de joc pete multiplicatoare aduce multiplicatori de pana la x128 la fiecare simbol care explodează în aceeași celulă la castigurile în serie. Modul de joc începe cu prima combinație câștigătoare care aduce explozia simbolurilor. De fiecare data când un simbol explodează, acesta evidențiază locul pe interfața de joc. A doua explozie în același loc, marchează celula cu un multiplicator x2 care se dublează la fiecare explozie deasupra acesteia. Procesul are loc pana la sfârșitul secvenței de rostogolire, iar multiplicatorii pot atinge valoarea maximă x128.

Cumpara rotiri gratuite Sugar Rush este speciala care declanșează instant runda bonus pentru plata sumei de 100x miza. Aceasta functie garantează jocul rundei bonus fără a mai fi nevoit sa astepti declanșarea în modul clasic când pe ecran trebuie sa isi faca aparitia simultan 3 sau mai multe simboluri scatter.

Bonus și rotiri gratuite Sugar Rush

Numărul aparițiilor de simboluri scatter determina numărul de rotiri gratuite Sugar Rush cu care începe runda bonus. Astfel 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri scatter pe rolele de joc declanșează 10, 12, 15, 20 sau 30 rotiri gratuite. 

În timpul rotirilor gratuite, spațiile/celulele evidențiate și multiplicatorii aferenți rămân pe poziții și cresc de fiecare data când se formează o combinație câștigătoare, sporind astfel șansele câștigului cel mare de 5000x miza pariata.

Bonusul Sugar Rush demo se joacă cu role speciale și poate fi redeclansat, numărul de rotiri adiționale fiind determinat de numărul de simboluri scatter care își fac apariția pe role în timpul rotirilor gratuite, iar dacă câștigul maxim este atins în timpul rotirilor gratuite, atunci runda se încheie, are loc plata sumei de 5000x miza, iar rotirile rămase se pierd.

Sugar Rush slot review

O explozie de culoare și câștiguri definesc jocul de păcănele Sugar Rush care te va fascina cu tema dulce, dar și cu opțiunile multiple de formare a castigurilor.

Limitat la 5000x miza, atât în jocul de baza cât și în runda bonus, castigul maxim este mai ușor de atins în runda bonus care te captivează cu multiplicatori ce rămân pe poziții pe tot parcursul rundei.

Joacă Sugar Rush online și activează bonusul cu rotiri gratuite și multiplicatori de pana la x128 pentru 5000x miza pariata sau joacă Slingo Sweet Bonanza pentru un plus de adrenalina și castiguri dulci de pana la 1600x miza pariata.

Q&A Sugar Rush

 • Jocul de pacanele Sugar Rush a fost lansat de Pragmatic Play, producător de succes în industria jocurilor de noroc.

 • Numărul de apariții al simbolului scatter determina numărul de rotiri gratuite Sugar Rush: 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri scatter pe rolele de joc declanșează 10, 12, 15, 20 sau 30 rotiri gratuite care pot fi redeclansate. Totusi, dacă vrei sa beneficiezi de mai multe rotiri gratuite Sugar Rush, atunci joacă demo gratuit pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis.

 • Jocul de păcănele online Sugar Rush are un castig maxim de 5000x miza pariata, atât în jocul de baza cât și în runda bonus. 

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile