pacanele cu fructe online

Juicy Fruits

Cu o abundență de simboluri suculente și delicioase, Juicy Fruit este un joc de pacanele cu fructe care-ți va lasă gura apă! Nu mai puțin de 9 fructe se învârt pe cele 5 role, alături de septari și clopoței de aur, dar și simboluri Wild uriașe și Scattere care îți aduc rotiri gratuite. Totul are loc pe fundalul unui pahar uriaș de cocktail, plin de fructe zemoase, care cu siguranță îți vor trezi setea de câștig! Așadar, prepară-ți o băutură rece și descoperă aventura jocului de pacanele cu fructe Juicy Fruits!

Caracteristici Juicy Fruits

Dezvoltat de Pragmatic Play, care ne-au adus și alte titluri cunoscute precum Big Bass Bonanza sau Floating Dragon, Juicy Fruits vine cu o tematică foarte colorată, dar și cu o coloana sonoră captivantă, care îți va reține atenția ore în șir. Jocul are 50 de linii de câștig, împărțite pe cele 5 role și 5 rânduri. Cu un pot maxim de 5000x, un RTP de 96,51% și o volatilitate ridicată, acest joc recent (2021) a captat rapid atenția publicului. O caracteristică specială a Juicy Fruits este simbolul Wild, care poate avea mai multe dimensiuni, începând de la 1×1, până la 5×5, adică cât toată suprafața de joc! De asemenea, prezența a trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează runda de rotiri gratuite, cu câștiguri de până la 5000x.

Rotiri Gratuite Juicy Fruits

Ori de câte ori apar 3 sau mai multe simboluri Scatter (Diamante), se va activa o rundă bonus cu 6 rotiri gratuite și cu un simbol Wild de 1×1 care se plimbă pe role. În timpul rundei de rotiri gratuite, orice diamant găsit este colectat, iar la fiecare 3 diamante găsite, simbolul Wild crește în dimensiuni (2×2, 3×3, 4×4, 5×5) și sunt acordate încă 1, 2 sau 3 rotiri gratuite. Dacă jucătorul găsește 4 simboluri Scatter care declanșează runda bonus, va avea parte de un diamant în plus la începutul rundei, iar pentru 5 simboluri Scatter găsite, jucătorul începe runda cu 2 diamante în plus. Runda bonus se sfârșește o dată cu terminarea rotirilor gratuite, sau atunci când este atins potul de 5000x. Poți încerca și tu aceste funcții cu versiunea Juicy Fruits Demo de pe Cazino.ro.

Mize și câștiguri Juicy Fruits

Jucătorii pot alege mize între 0,25 și 125. Există și o funcție Ante, care dublează posibilitatea de a declanșa runda bonus, pentru 1.2x miza originală. Pentru miza maximă, de 125, cel mai bine plătite simboluri sunt Șeptarii și Wild, cu 3000 pentru o linie de câștig. Urmează pepenii, cu 1875, zmeura cu 1250, kiwi cu 750, căpșuni, clopoței și prune cu 375, iar restul fructelor (portocale, lămâi, cireșe și lime) cu 250.

Ce Jackpot are Juicy Fruits?

Chiar dacă nu dispune de un Jackpot propriu-zis, câștigul maxim de 5000x, care poate fi atins în timpul rundei bonus, este un stimulent destul de puternic pentru jucători. Cu 50 de linii de câștig, există posibilități ridicate de a da marea lovitură la fiecare rotire!

Pacanele cu fructe Juicy Fruits

Dacă îți place să joci sloturi online cu fructe, atunci Juicy Fruits este perfect pentru tine! Încearcă și versiunea de pacanele cu fructe gratis Juicy Fruits Demo de pe Cazino.ro și bucură-te de rotiri bonus, de Wild-uri uriașe și de multe alte funcții speciale, sau alege să-l joci pe bani reali, în cazinourile pe care ți le punem la dispoziție!

Juicy Fruits Review

Grafica excelentă, efectele speciale și rotirile gratuite sunt doar câteva dintre bonusurile care recomandă Juicy Fruits tuturor iubitorilor de pacanele cu fructe! În plus, ai parte de un Jackpot consistent și de funcția Ante, care dublează posibilitatea de a găsi diamantele Scatter care activează runda bonus. Dintre dezavantaje putem aminti faptul că liniile de câștig sunt fixe, că nu există funcție Gamble, dar si că volatilitatea ridicată înseamnă că este posibil să cheltui un număr ridicat de credite înainte de a câstiga poturi considerabile.

Juicy Fruits FAQ

  • Poți încerca pe Cazino.ro versiunea Juicy Fruits Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 50 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 5 rânduri.

  • Câștigul maxim poate fi atins în timpul rundei bonus și are o valoarea de 5000x miza.

  • Atunci când apar 3 sau mai multe elemente Scatter pe ecran, se declanșează runda bonus cu rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
🍀 RTP96.51%
⚡VolatilitateMare
🎰 Tip jocPacanele cu fructe
Linii50 FixedRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaJackpotDa
Max Bet: 148Min Bet: 0.25

Mai multe Pacanele Demo

Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
egt

Lucky Wild

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
madame destiny Megaways
pragmatic

Madame Destiny Megaways

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Olympus Glory pacanele demo
egt

Olympus Glory

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 26

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
30 spicy fruits joc pacanele egt
egt

30 Spicy Fruits 🌶️

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 47

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Chicken Drop Pacanele Online
pragmatic

Chicken Drop

Nota: 5 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Fire Joker Freeze pacanele demo
playngo

Fire Joker Freeze

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Diamond Fruits pacanele demo
relax

Diamond Fruits

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Magic 81 Lines pacanele demo
novomatic

Magic 81

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top