pacanele cu fructe online

Juicy Fruits Demo

Cu o abundență de simboluri suculente și delicioase, Juicy Fruit este un joc de pacanele cu fructe care-ți va lasă gura apă! Nu mai puțin de 9 fructe se învârt pe cele 5 role, alături de septari și clopoței de aur, dar și simboluri Wild uriașe și Scattere care îți aduc rotiri gratuite. Totul are loc pe fundalul unui pahar uriaș de cocktail, plin de fructe zemoase, care cu siguranță îți vor trezi setea de câștig! Așadar, prepară-ți o băutură rece și descoperă aventura jocului de pacanele cu fructe Juicy Fruits demo!

Caracteristici Juicy Fruits

Dezvoltat de Pragmatic Play, care ne-au adus și alte titluri cunoscute precum Big Bass Bonanza sau Floating Dragon, Juicy Fruits vine cu o tematică foarte colorată, dar și cu o coloana sonoră captivantă, care îți va reține atenția ore în șir. Jocul are 50 de linii de câștig, împărțite pe cele 5 role și 5 rânduri. Cu un pot maxim de 5000x, un RTP de 96,51% și o volatilitate ridicată, acest joc recent (2021) a captat rapid atenția publicului. O caracteristică specială a Juicy Fruits este simbolul Wild, care poate avea mai multe dimensiuni, începând de la 1×1, până la 5×5, adică cât toată suprafața de joc! De asemenea, prezența a trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează runda de rotiri gratuite, cu câștiguri de până la 5000x.

Rotiri Gratuite Juicy Fruits demo

Ori de câte ori apar 3 sau mai multe simboluri Scatter (Diamante), se va activa o rundă bonus cu 6 rotiri gratuite și cu un simbol Wild de 1×1 care se plimbă pe role. În timpul rundei de rotiri gratuite, orice diamant găsit este colectat, iar la fiecare 3 diamante găsite, simbolul Wild crește în dimensiuni (2×2, 3×3, 4×4, 5×5) și sunt acordate încă 1, 2 sau 3 rotiri gratuite. Dacă jucătorul găsește 4 simboluri Scatter care declanșează runda bonus, va avea parte de un diamant în plus la începutul rundei, iar pentru 5 simboluri Scatter găsite, jucătorul începe runda cu 2 diamante în plus. Runda bonus se sfârșește o dată cu terminarea rotirilor gratuite, sau atunci când este atins potul de 5000x. Poți încerca și tu aceste funcții cu versiunea Juicy Fruits Demo de pe Cazino.ro.

Mize și câștiguri Juicy Fruits

Jucătorii pot alege mize între 0,25 și 125. Există și o funcție Ante, care dublează posibilitatea de a declanșa runda bonus, pentru 1.2x miza originală. Pentru miza maximă, de 125, cel mai bine plătite simboluri sunt Șeptarii și Wild, cu 3000 pentru o linie de câștig. Urmează pepenii, cu 1875, zmeura cu 1250, kiwi cu 750, căpșuni, clopoței și prune cu 375, iar restul fructelor (portocale, lămâi, cireșe și lime) cu 250.

Ce Jackpot are Juicy Fruits?

Chiar dacă nu dispune de un Jackpot propriu-zis, câștigul maxim de 5000x, care poate fi atins în timpul rundei bonus, este un stimulent destul de puternic pentru jucători. Cu 50 de linii de câștig, există posibilități ridicate de a da marea lovitură la fiecare rotire!

Pacanele cu fructe Juicy Fruits

Dacă îți place să joci sloturi online cu fructe, atunci Juicy Fruits este perfect pentru tine! Încearcă și versiunea de pacanele cu fructe gratis Juicy Fruits Demo și bucură-te de rotiri bonus, de Wild-uri uriașe și de multe alte funcții speciale, sau alege să-l joci pe bani reali, în cazinourile pe care ți le punem la dispoziție!

Juicy Fruits Review

Grafica excelentă, efectele speciale și rotirile gratuite sunt doar câteva dintre bonusurile care recomandă Juicy Fruits tuturor iubitorilor de pacanele cu fructe! În plus, ai parte de un Jackpot consistent și de funcția Ante, care dublează posibilitatea de a găsi diamantele Scatter care activează runda bonus. Dintre dezavantaje putem aminti faptul că liniile de câștig sunt fixe, că nu există funcție Gamble, dar si că volatilitatea ridicată înseamnă că este posibil să cheltui un număr ridicat de credite înainte de a câstiga poturi considerabile.

Juicy Fruits FAQ

  • Poți încerca pe Cazino.ro versiunea Juicy Fruits Demo, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 50 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 5 rânduri.

  • Câștigul maxim poate fi atins în timpul rundei bonus și are o valoarea de 5000x miza.

  • Atunci când apar 3 sau mai multe elemente Scatter pe ecran, se declanșează runda bonus cu rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 21

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.51%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet148
⬇️ Min Bet0.25

Mai multe Pacanele Demo

Fire Hopper pacanele demo
Push Gaming

Fire Hopper

supreme hot pacanele egt
Amusnet (EGT)

Supreme Hot

100 Power Hot demo
Amusnet (EGT)

100 Power Hot

To top