Gates 1000 demo

Gates of Olympus 1000

Porțile Olimpului se redeschid și îți oferă șansa de a descoperi noi opțiuni de distracție cu Gates of Olympus 1000, un joc de păcănele marca Pragmatic Play!

La fel ca și jocul de pacanele Gates of Olympus, varianta Gates of Olympus 1000 este la fel de antrenantă și ai ocazia să explorezi tematica mitologică a Olimpului în timp ce te bucuri de funcții speciale, rotiri gratuite și un potențial câștig de 15000x miza pariată.

Tema jocului este inspirată din mitologia greacă, iar designul este bogat în detalii. Însuși Zeus te așteaptă să iei parte la acțiune pe 5×6 role de joc și va contribui cu multiplicatori de până la x1000, pentru a te ajuta să obții mai ușor potul cel mare.

Câștigurile se formează în cascadă, la combinații de simboluri identice, iar plata de tip “pay anywhere” contribuie la formarea câștigurilor de legendă pe care le poți obține dacă alegi să joci acest joc de pacanele cu zei.

Runda bonus de rotiri gratuite contribuie la atmosfera incitantă de joc, iar adrenalina atinge cote ridicate datorită multiplicatorilor crescători care măresc considerabil câștigurile. Poți opta pentru cumpărarea rundei bonus pentru plata unei sume de bani, iar modul miză specială iți permite să accelerezi declanșarea bonusului.

Opțiunile sunt multiple, așa că joacă păcănele cu zei Gates of Olympus 1000 online și descoperă noile provocări în materie de joc lansate de Pragmatic Play!

Cum joc păcănele online Gates of Olympus 1000?

Gates1000 este un joc de păcănele modern care poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Cu un mod simplu de joc, tot ce trebuie să faci pentru a juca acest joc de păcănele cu speciale este să deschizi Gates of Olympus 1000 online și să ajustezi pariul de joc dorit! Apasă start, iar bogățiile Olimpului te vor cuceri pe măsură ce învârti rolele!

Pentru o experiență de joc cât mai plăcută, joacă gratis Gates of Olympus 1000 demo pentru a te familiariza cu interfața și regulile de joc. Jocul este disponibil alături de alte păcănele și nu ai nevoie de cont pentru a testa! În plus dispui de aceleași opțiuni de joc și ai parte de emoții intense exact ca atunci când decizi să joci Gates of Olympus 1000 pe bani reali.

Gates 1000 mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.5% și o volatilitate de nivel ridicat, jocul de păcănele Gates of Olympus 1000 generează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare, care pot ajunge până la 15000x miza pariată. 

Gates of Olympus 1000 pacanele online se aseamănă într-o mare măsură cu jocul Sword of Ares. Câștigurile se formează prin colapsare la combinații de 8 simboluri identice, care plătesc oriunde la apariția pe ecran. Orice combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar pozițiile rămase libere sunt ocupate cu noi simboluri pentru noi oportunități de câștig. Procesul este nelimitat și are loc până când pe interfața de joc nu se mai formează combinații câștigătoare, moment în care are loc plata sumei realizate.

Pietre prețioase, pocal, inel, clepsidră și coroană sunt simbolurile care îți pot aduce până la 50x miză pariată, în funcție de combinația realizată, iar Zeus (simbol scatter) te va răsplăti cu până la 100x miza și va activa runda bonus Gates of Olympus 1000.

Pe role își vor face apariția și 5 simboluri multiplicator, redate de nestemate în diferite culori. Simbolul multiplicator își face apariția în mod aleatoriu pe role și acordă un multiplicator de până la x1000: x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x 12, x15, x20, x25, x50, x100, x250, x500 sau x1000.

Bonus și rotiri gratuite Gates 1000

Apariția pe role a 4 sau mai multe simboluri scatter declanșează bonusul Gates of Olympus 1000. Runda începe cu 15 rotiri gratuite, la care se adaugă câte 5 rotiri suplimentare pentru fiecare 3 sau mai multe simboluri scatter obținute în urmă unei rotiri.

Orice multiplicator obținut în timpul rotirilor gratuite se adaugă la un multiplicator final, pentru a mări considerabil câștigurile, având astfel posibilitatea de a obține în mod rapid câștiguri generoase.

Există de asemenea și 2 opțiuni care îți asigură acces mai rapid la runda bonus Gates 1000: mod miză specială sau cumpără rotiri gratuite. 

Modul miză specială asigură 2 opțiuni de joc și îți permite să mărești șansele de activare a rundei bonus, în funcție de multiplicatorul selectat: 25x miza pentru a dubla șansele de activare a bonusului sau 20x miza pentru modul normal de joc. 

Activarea modului special de joc selectat la 25x miza anulează opțiunea de cumpărare a rundei bonus, când poți declanșa instant runda de rotiri gratuite Gates of Olympus 1000 pentru plata sumei de 100x miza pariată.

Gates of Olympus 1000 slot review

Iubitorii jocurilor de pacanele cu speciale inspirate din mitologia greacă, au acum încă un motiv de joc datorită slotului online Gates of Olympus 1000.

Cu funcții și simboluri speciale, multiplicatori de până la x1000 și o rundă bonus captivantă, la care se adaugă o grafică impresionantă și efecte pe măsură, Gates of Olympus 1000 slot online promite o experiență de joc memorabilă.

Dacă ești pasionat de jocurile de păcănele cu zei și vrei să ai parte de provocări, atunci Gates of Olympus 1000 este numai bun de încercat. Iar dacă vrei să continui aventura și să descoperi și alte jocuri de pacanele care îl au în prim plan pe Marele Zeus, atunci nu ezita să încerci și Zeus Kingdom of Riches, Olympus Glory  sau Almighty Reels Power of Zeus.

Q&A Gates of Olympus 1000

  • Jocul de păcănele Gates of Olympus 1000 oferă un potențial câștig de 15000x miza pariată.

  • Gates of Olympus 1000 are un RTP de 96.50%.

  • Atât pe telefonul mobil, cât și pe orice alt dispozitiv conectat la internet, poți juca demo Gates of Olympus gratis pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.50%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

2022 Hit Slot pacanele demo
Endorphina

2022 Hit Slot

vampire night - pacanele egt
Amusnet (EGT)

Vampire Night

Infective Wild pacanele gratis
Pragmatic Play

Infective Wild

Majestic king pacanele
Spinomenal

Majestic King

To top