Mysterious Egypt pacanele demo

Mysterious Egypt

Mysterious Egypt este un joc de pacanele online cu funcție bonus clasică, care include și funcția de “Buy-in”. Slotul dezvoltat de către Pragmatic Play are o tematică egipteană și oferă un câștig maxim de 5,533x miza.

Acest slot este o varianta de mijloc a jocurilor Rise of Giza Power Nudge și Book of the Fallen, produse de către același operator. Există mai multe tipuri de sloturi care intră în această categorie, dar cu siguranță Mysterious Egypt este unul dintre cele mai bune de acest fel.

În cadrul jocului poți să câștigi funcția bonus prin apariția simbolurilor scatter pe ecran sau o poți cumpără pentru 100x miza aleasă. Pe durata funcției de bază, la fiecare rotire un simbol devine mystery și acesta se poate extinde pe întreaga rolă. Funcția este practic identică cu modul în care se joacă și speciala.

Ești curios să descoperi și tu jocul de pacanele Mysterious Egypt pentru a încerca să obții marele premiu?

Cum joci Mysterious Egypt pacanele online

Dacă în trecut ai jucat un slot clasic precum Book of Ra, deja ar trebui să știi cum să joci și Mysterious Egypt pentru că jocurile sunt foarte asemănătoare. Desigur, Pragmatic Play vine întotdeauna cu funcții speciale suplimentare, dar le vei învăța foarte ușor. Ține minte însă că jocul nu include o funcție bonus, motiv pentru care câștigurile sunt mai mari.

Cei care au stat în spatele dezvoltării acestui joc s-au gândit și la persoanele care vor să joace jocuri ca la aparate, fără să riște bani. Dacă și tu faci parte din această categorie, trebuie să știi că poți juca în mod gratuit Mysterious Egypt demo. Nu trebuie să îți faci cont și nici să plătești, așa încât te poți bucura oricând de cele mai bune sloturi.

Mysterious Egypt mize, simboluri și câștiguri

Mysterious Egypt îți oferă posibilitatea de a alege o miză începând cu 40 de bani și până la 500 de lei. Asta îți va permite să stabilești singur câți bani vrei să riști și să poți juca în mod responsabil. Chiar și la o miză mică, câștigul maxim posibil de 5,533x îți va oferi un premiu generos. Având în vedere că slotul are o volatilitate crescută și oferă un RTP de până la 96.50%, ai șanse bune de a te apropia măcar de câștigul maxim.

Simbolurile din cadrul jocului reprezintă foarte bine tematica egipteană, într-un mod foarte elegant. Există cinci simboluri de bază, reprezentate de cărțile de la 10 la A și 4 simboluri premium din lumea egipteană antică. Simbolul scatter este sub forma unei prințese egiptene și apare oriunde pe ecran.

Bonus și rotiri gratuite Mysterious Egypt

Bonusul Mysterious Egypt este unul simplu, în care primești la începutul jocului un simbol premium ce se extinde pe întreaga rola. Atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scattere vei câștiga 10 rotiri gratuite. Acestea pot fi redeclanșate de un număr nelimitat de ori, iar simbolul premium nu se schimbă. Poți și cumpăra bonusul, pentru 100x miza.

Regulile de joc în timpul bonusului sunt un pic diferite față de jocul de bază, în ceea ce privește simbolul premium. Dacă pe ecranul de joc există numărul minim necesar de simboluri, vei înregistra un câștig chiar dacă simbolurile nu se află pe role consecutive. De exemplu, dacă pe rolele 1, 3 și 5 apare câte un simbol, acesta se extinde pe toată rola și plătește.

Mysterious Egypt slot review

Din punct de vedere tehnic, Mysterious Egypt este un joc cu specială obișnuit. Chiar și așa, acesta este mult mai atractiv decât majoritatea jocurilor de acest tip. În plus, funcția specială introdusă în jocul de bază prin existența unui simbol premium oferă șanse suplimentare de câștig. În final, câștigul maxim posibil este mult mai bun decât la alte sloturi similare, fiind de până la 5,533x miza pariată.

Dacă ți-a plăcut acest joc de păcănele online și ești fan sloturi clasice cu specială, te sfătuim să încerci și Heart of Cleopatra . Fie că joci în varianta demo sau pe bani reali, important este să te bucuri de joc!

Q&A Mysterious Egypt

  • Jocul de pacanele Mysterious Egypt oferă o funcție specială care adaugă în jocul de bază câte un simbol premium la fiecare rotire.

  • Câștigul maxim Mysterious Egypt este de 5,533x miza.

  • Jocul de pacanele Mysterious Egypt oferă un nivel de volatilitate ridicat și un RTP variabil între 94.50% și 96.50%.

  • Poți cumpăra funcția bonus Mysterious Egypt pentru plata sumei de 100x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.50%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top