Chase for Glory demo

Chase for Glory 🛡️

Joacă Chase for Glory pacanele online și descoperă fascinanta lume a Imperiului Roman. Lasă-te purtat într-o experiență unică oferită de acest slot marca Pragmatic Play și câștigă până la 7,887x miza pariată.

Ecranul de joc este unul clasic, cu 5×3 role de joc, dar oferă 243 de linii de plată. Jocul include o multitudine de funcții speciale, iar funcția bonus cu rotiri gratuite are 4 moduri de joc.

Întreaga experiență de joc este una palpitantă, începând de la grafica care are un stil antic, la simbolurile foarte bine definite și coloana sonoră impunătoare. Pentru a îți face o idee mai bună, gândește-te la slotul Mysterious Egypt, dar cu o tematică de joc romană.

Ești pregătit să lupți alături de soldații romani și să ieși învingător la Chase for Glory?

Cum joci Chase for Glory pacanele online

Funcția de bază a jocului de pacanele Chase for Glory este una foarte simplă. Lucrurile sunt total diferite însă în cadrul bonusului cu rotiri gratuite, unde la începutul bonusului trebuie să alegi unul dintre cei 4 campioni romani, care vor lupta alături de tine. Fiecare îți oferă funcții speciale și avantaje diferite.

Este posibil să nu fi înțeles din prima toate regulile de joc, mai ales în specială, dar așa am pățit și noi. Pentru a învăța mai bine slotul, am intrat pe un site de pacanele gratis, unde am testat toate variantele de joc posibile. Abia după ce joci Chase for Glory demo ar trebui să îți asumi riscul de a juca și pe bani reali la un cazino licențiat.

Chase for Glory mize, simboluri și câștiguri

Să nu joci niciodată la păcănele online până când nu ai un plan clar pe care să îl urmezi. Pentru a face asta, trebuie să cunoști toate regulile de joc și caracteristicile slotului. Chase for Glory este un joc cu un nivel de risc ridicat, care oferă un RTP variabil între 94%-96%. Riscul aduce și oportunități de câștig, iar premiul maxim posibil este de 7,887x miza.

Simbolurile pe care le vei întâlni în joc sunt reprezentative pentru tematica bătăliilor romane. Există simboluri în formă de sabie, de cufere, de cască și altele. Cei patru campioni romani sunt gladiatorii, iar aceștia luptă alături de tine. Orice câștig se obține prin formații de minim 3 simboluri, care pot să apară pe 243 de linii de plată fixe.

Bonus și rotiri gratuite Chase for Glory

Funcția bonus cu rotiri gratuite din cadrul jocului Chase for Glory online este una extrem de complexă, așa încât te sfătuim să citești cu atenție fiecare detaliu. Aceasta se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter în formă de Colosseum sau poate fi cumpărată pentru 100x miza pariată. Bonusul include 25 de rotiri gratuite.

La începutul fiecărui bonus trebuie să alegi unul dintre cei patru gladiatori care să îți fie alături în luptă. Fiecare dintre aceștia vor lupta cu tine pentru un număr diferit de runde și îți vor oferi multiplicatori diferiți. Funcția de joc începe cu un ecran mare, în mijlocul căruia există patru ecrane mai mici, iar fiecare se deblochează pe rând. Vei vedea lângă fiecare campion valoarea câștigurilor pe care acesta le-a acumulat.

În timpul bonusului există două simboluri speciale care pot să apară, dar și campionii care le colectează:

  • O monedă de aur cu contur verde – este colectată de fiecare campion de pe ecranul său
  • Simbolul reset cu contur auriu – resetează numărul monedelor colectate de campionul care are cele mai multe monede și îl duce la 0

Dacă la finalul specialei campionul tău are cele mai multe monede acumulate, vei câștiga premiile realizate de toți cei patru campioni.

Chase for Glory slot review

Chase for Glory este un joc complex, plin de adrenalină care îți oferă o multitudine de șanse de câștig. Nu putem să nu iubim un slot care oferă o experiență de joc atât de bună. De la prima rotire vei simți că joci un joc de pacanele special și probabil nu te vei plictisi niciodată de el.

Rămâi aproape de noi și dacă ți-a plăcut slotul Chase for Glory, încearcă și Rise of Pyramids, un alt slot oferit de către același provider.

Q&A Chase for Glory

  • În jocul bonus Chase for Glory există patru campioni pe care îi poți alege, iar fiecare îți aduce avantaje diferite.

  • Chase for Glory slot online oferă un câștig maxim de 7,887x miza pariată.

  • Poți să joci demo Chase for Glory gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii243 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Majestic forest pacanele
Amusnet (EGT)

Majestic Forest

Orient story - pacanele egt
Amusnet (EGT)

Orient Story

Demon Pots pacanele demo
Pragmatic Play

Demon Pots

To top