Chilli Heat Pacanele demo

Chilli Heat

Participă și tu la cea mai tare petrecere mexicană, organizată chiar de către îndrăgitul producător Pragmatic Play! Toți jucătorii sunt invitați la Chilli Heat, unde atmosfera este întreținută de mariachi, iar shoturile de tequila și sosul de chilli nu lipsesc de pe masa festivă. Pe lângă aceste elemente, șansele de câștig sunt și ele prezente. Poți obține un câștig maxim de până la 2,512x din pariul inițial, care poate fi de minim 0.2 credite. Testează acum pacanele Chilli Heat gratis pe Cazino.ro, fără să riști bani reali din contul tău!

Caracteristici Chilli Heat online

Chilli Heat online are o structură destul de clasică, care se regăsește la multe pacanele online. Aceasta este de 5 role și 3 rânduri, iar liniile de plată sunt în număr de 25. Combinațiile câștigătoare pot fi formate din următoarele simboluri: mariachi, tequila, sos de chilli, litere și chiar un chihuahua adorabil. Acestora li se adaugă și câteva funcții speciale, care te pot aduce mai aproape de câștiguri. Despre toate aceste simboluri vom discuta puțin mai jos în articol, așa că îți recomandăm să citești în continuare.

RTP-ul jocului este de 96,52%, deci unul foarte bun, iar acest aspect nu ne surprinde. Pragmatic Play ne-a obișnuit deja cu sloturile sale de calitate, care sunt și foarte profitabile. Volatilitatea este medie la Chilli Heat online, deci s-ar putea să aștepți mai puțin decât ai fi crezut până când apar câștigurile pe ecranul de joc. Testează acum varianta demo a jocului și familiarizează-te cu funcțiile sale!

Rotiri gratuite Chilli Heat online

Asemenea multor pacanele online, Chilli Heat își bucură jucătorii cu o funcție specială de rotiri gratuite. Acestea sunt declanșate de simbolul Soare, care are chiar și o mustață, conturând excelent aspectul său mexican. Ai nevoie de 3 astfel de simboluri pe rolele de joc pentru a declanșa 8 runde bonus. Ține cont că simbolul Soare poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Rotirile gratuite nu au limite la Chilli Heat online, așadar obține de cât mai multe ori cele 3 simboluri norocoase! Hai să vezi ce funcții speciale mai întâlnești la Chilli Heat!

Funcția de Respin

Unul dintre simbolurile pe care le mai întâlnești la Chilli Heat demo este Sacul de bani. Acesta poate avea o valoare la întâmplare, care poate fi de: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 14x, 16x, 18x, 20x, 24x, 30x sau 100x din pariul total. Când 6 sau mai multe astfel de simboluri se întâlnesc, declanșează funcția de respin.

Când această funcție este activată, de pe ecranul de joc dispar toate celelalte simboluri și rămân doar Sacii de bani. Rolele normale de joc sunt înlocuite cu role speciale care conțin aceste simboluri și spații libere. Vei începe cu 3 rotiri repetate, iar toți sacii de bani care sunt atinși după fiecare rotire, rămân pe ecranul de joc până la finalul rundei. De fiecare dată când este atins un sac de bani, primești alte 3 rotiri repetate. Runda continuă până când rotirile repetate sunt epuizate sau tot ecranul este plin cu Sacii de bani. 

După ce funcția de rotiri gratuite se termină, valoarea tuturor simbolurilor Saci de bani va fi adăugată câștigurilor finale. Dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate de simboluri, vei câștiga chiar și Marele Jackpot! Încearcă acum Chilli Heat online și poți obține sume fabuloase!

Mize, simboluri și câștiguri Chilli Heat demo

La Chilli Heat online poți juca pe minim 0.2 credite și pe maxim 100 credite. Dacă nu vrei să joci pe credite reale, nu uita că poți încerca oricând Chilli Heat gratis fără cont la noi pe site. În continuare îți vom arăta câte credite valorează fiecare simbol în parte, dacă alegi să joci pe miza minimă permisă:

  • Mariachi – până la 200 credite pentru 5 simboluri;
  • Chihuahua – până la 150 credite pentru 5 simboluri;
  • Sos de chilli – până la 125 credite pentru 5 simboluri;
  • Shot de tequila – până la 100 credite pentru 5 simboluri;
  • Literele A, K, Q și J – până la 50 credite pentru 5 simboluri;

Simbolul Chilli Heat joacă rolul de Wild în acest joc, putând înlocui orice simbol, în afară de cel Scatter și simbolul Sac de bani.

Chilli Heat slot review

Dacă vrei să simți atmosfera de la o petrecere tradițională din Mexic, trebuie să încerci Chilli Heat online! Ai șansa să obții câștiguri fabuloase din acest slot cu funcții speciale și cu un RTP generos, semnat de Pragmatic Play. Structura slotului este una destul de clasică, de 5×3, deci nu îți va fi greu să te înveți cu funcțiile sale, chiar dacă nu ai așa multă experiență. Încearcă acum Chilli Heat gratis de pe desktop sau de pe mobil și distrează-te pe ritmuri de mariachi! 

Q&A Chilli Heat

  • Poți juca pacanele Chilli Heat online pe o miză minimă de 0.25 credite.

  • Da. Pe cazino.ro poți testa Chilli Heat demo, fără să faci nicio depunere.

  • Chilli Heat online are o structură de 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată.

  • Da. Poți juca oricând Chilli Heat demo atât de pe dispozitivul mobil, cât și de pe desktop. Experiența de joc va fi la fel de bună, indiferent de varianta aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.52%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top