Rise of Pyramids pacanele demo

Rise of Pyramids

Rise of Pyramids online te duce într-o aventura egipteană antică, în care ai șansa să descoperi marile piramide și să câștigi un premiu de până la 5,000x miza pariată.

Dacă ai mai jucat în trecut Rise of Giza Power Nudge, știi deja cât de palpitante sunt jocurile cu tematică egipteană de la Pragmatic Play. În aceeași categorie intră și Rise of Pyramids, doar că jocul are o multitudine de funcții speciale și oferă un ecran de joc special.

Ecranul de joc este unul special, în formă de romb, cu 7 role și 6 linii de joc. Nu există linii de plată fixe, iar câștigurile se obțin prin apariția pe ecran a cel puțin 8 simboluri identice, care sunt înlocuite de altele la fiecare câștig. În cadrul jocului există o funcție bonus cu Respin și o funcție bonus cu “Free Spins”.

Încearcă-ți și tu norocul la Rise of Pyramids, unul dintre cele mai palpitante sloturi care există!

Cum joci Rise of Pyramids pacanele online

Rise of Pyramids este un joc de pacanele online complex, diferit de majoritatea sloturilor pe care le-ai încercat până acum. Totul, începând de la grafică și simboluri și până la funcțiile de joc este special. Va trebui să joci câteva mâini bune pentru a înțelege exact regulile de joc. Nu uita că funcțiile bonus pot fi câștigate sau le poți cumpăra din stânga ecranului de joc.

Atunci când descoperi un slot nou precum Rise of Pyramids este recomandat ca prima dată să intri pe un site de pacanele demo și să încerci jocul în varianta gratis. Nu te costă nimic să faci asta, poate doar câteva minute din timpul tău, dar merită cu siguranță. După ce încerci Rise of Pyramids demo îți va fi mult mai ușor să joci slotul pe bani reali.

Rise of Pyramids mize, simboluri și câștiguri

Providerul Pragmatic Play ne-a obișnuit deja cu faptul că dezvoltă sloturi extrem de palpitante, dar cu un nivel de risc ridicat. Rise of Pyramids are un nivel de volatilitate ridicat și oferă trei tipuri de RTP: 94%, 95% și 95.97%. Intervalul de mize disponibil este cuprins între 1 leu și 250 de lei, dar limitele pot fi diferite de la un cazino la altul.

Un aspect interesant este modul în care sunt construite simbolurile. Chiar dacă respectă tematica egipteană, acestea nu sunt de tip clasic, ci mai degrabă au o alură desprinsă dintr-un film cu roboți. Pe lângă simbolurile de bază, există un simbol scatter în formă de piramidă, cufere cu premii instant în bani și un simbol wild în formă de cruce egipteană.

Bonus și rotiri gratuite Rise of Pyramids

Prima funcție bonus din cadrul jocului Rise of Pyramids este cea de tip Respin. Aceasta se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 4 cufere cu premii în bani sau poate fi cumpărată pentru 30x miza. Vei începe cu 3 rotiri gratuite, care se resetează de fiecare dată când primești un nou cufăr. Valoarea cuferele este multiplicator al mizei, cu valori cuprinse între 0.5x și 1000x.

Al doilea tip de bonus este mai interesant și aduce minim 10 rotiri gratuite. Vei primi bonusul atunci când pe ecran apar cel puțin 4 scattere în formă de piramidă sau îl poți cumpăra pentru 80x miza. Rotirile gratuite încep cu un multiplicator de 1x, care crește cu +1 la fiecare câștig. Câștigul maxim posibil în specială este de 5,000x miza pariată.

Rise of Pyramids slot review

Există trei aspecte de bază care ne fac să considerăm că slotul Rise of Pyramids este unul foarte bun: 

  1. Grafica și simbolurile aduc ceva nou, iar fundalul sonor îmbunătățește mult experiența de joc
  2. Jocul este unul extrem de palpitant și oferă două funcții bonus care îți cresc șansele de câștig
  3. Slotul plătește des și oferă un câștig maxim posibil de 5,000x miza, ceea ce crește semnificativ nivelul de adrenalină

Singurul aspect ce ar trebui îmbunătăți în comparație cu alte jocuri de la același provider este RTP-ul. Practic, atunci când jocul nu plătește vei pierde banii destul de repede, dar și atunci când plătește câștigi rapid. Dacă ți-a plăcut acest tip de joc, încearcă și Honey Rush, care oferă un ecran de joc asemănător.

Q&A Rise of Pyramids

  • Slotul Rise of Pyramids oferă două funcții bonus, una cu Respin și una cu rotiri gratuite. Acestea pot fi câștigate sau cumpărate.

  • Rise of Pyramids slot online oferă trei tipuri de RTP: 94%, 95% și 95.97%.

  • Da, alături de alte păcănele demo, pe cazino.ro, poți juca demo Rise of Pyramids gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP95.97%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Peaky Blinders pacanele demo
Pragmatic Play

Peaky Blinders

27 wins pacanele egt
Amusnet (EGT)

27 Wins

To top