Zeus Kingdom of Riches pacanele demo

Zeus Kingdom of Riches

Jocul de păcănele Zeus Kingdom of Riches lansat de SkyWind este un joc inspirat din mitologia greaca, care îl are în prim plan pe zeul tunetului și al fulgerului, Zeus.

Cu o grafica colorata, acțiunea jocului se desfășoară pe 3×5 role, pe care își fac apariția simboluri bine conturate care formează combinații câștigătoare a căror valoare poate ajunge pana la 10000x miza pariata.  

Zeus Kingdom of Riches este un joc de păcănele complex cu un mod simplu de joc, care crește adrenalina cu runda bonus, unde poți decide cu câte rotiri gratuite începi runda, iar rolele de joc se pot extinde pana la 5×5, pentru a beneficia de multiple beneficii. 

Infrunta-l pe zeul tunetului, iar calea spre castiguri mărețe va fi luminata de efecte și funcții speciale, dar mai ales de un joc care te va captiva pe masura ce învârti rolele.

Cum joc păcănele Zeus Kingdom of Riches?

La fel ca multe jocuri de păcănele marca SkyWind, jocuri precum Sky Piggies sau Wicked Flamingo, și Zeus Kingdom of Riches păstrează un mod simplu de joc și este adaptat jocului pe orice dispozitiv, iar pentru a juca trebuie doar sa accesezi jocul și sa adaptezi pariul preferat. Aventura începe imediat ce apesi start și continui sa învârti rolele 🎰.

Testează-ți abilitățile de joc și întâlnește-l pe marele Zeus gratuit cu Zeus Kingdom of Riches demo. Fără cont și fără depunere, alături de alte pacanele gratis, te familiarizezi cu opțiunile de joc și ai parte de aceleași emoții ca atunci când alegi sa joci pacanele pe bani reali.

Zeus Kingdom of Riches mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.5% și o volatilitate ridicată, castigurile generate de Zeus Kingdom of Riches online sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare. Acestea se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, iar câștigul maxim poate ajunge pana la 10000x miza pariata. 

Zeus Kingdom of Riches este un joc accesibil tuturor categoriilor de jucători, iar miza poate fi ajustată în funcție de bugetul alocat: pariul minim pornește de la 0.20 RON ajungând până la o valoare maximă de 150 RON. Plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc, la orice combinație câștigătoare.

Simbolurile impresionează vizual și te transpun în lumea jocului, iar combinațiile câștigătoare pe care acestea le realizează te vor captiva de fiecare data.

Simbolurile reprezentate de cărți sunt definite în stil grecesc și plătesc până la 2.5x miza pariata, în timp ce simbolurile reprezentate de harpa, vultur sau calul Pegasus genereaza castiguri de pana la 15x miza pariata, în timp ce simbolul Zeus are puterea de a ridica castigurile pana la 25x miza pariata.

Simbolul Wild este reprezentat de muntele Olimp și plătește până la 40x miza pariata. Acesta apare pe role însoțit de multiplicatori x2, x3 sau x5 și are un rol important în formarea câștigurilor prin substituirea simbolurilor, cu exceptia simbolului scatter care este reprezentat de fulger și declanșează runda bonus de rotiri gratuite Zeus Kingdom of Riches.

Bonus și speciale Zeus Kingdom of Riches

Apariția simultană a 5 sau mai multe simboluri scatter/fulger pe rolele de joc declanșează runda bonus de rotiri gratuite Zeus Kingdom of Riches. Poți obține între 3 și 15 rotiri gratuite cu 3 pana la 8 alegeri posibile în sala vaselor și poți risca totul pentru alegeri suplimentare, dacă vrei un plus de adrenalina. 

Play it your way și risca numărul de rotiri acordate pentru a mări numărul acestora. Monitorizeaza-ti atent alegerile, deoarece exista riscul de a pierde tot și de a reveni la jocul de baza dacă în urma rotirii nu obții o poziție câștigătoare (marcată cu verde). Poți oricând colecta numărul de rotiri alocat sau poți risca pana la 8 alegeri, moment în care vei intra în sala vaselor pentru a alege sa dezvălui ce recompense ascund cele 15 vase existente în camera. Premiile dezvaluite garantează:

  • Pana la 5 rotiri gratuite adiționale;
  • extinderea rolelor de joc, implicit a liniilor pe care se pot forma câștigurile;
  •  plata castigurilor in 2 sensuri: de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga;
  • pana la 9 simboluri Wild lipicioase pe role sau transformarea simbolurilor regale în simboluri Wild.

Runda bonus are un mod interesant de joc și poate aduce pana la 10000x miza pariata, iar dacă vrei sa ai acces instant la acest bonus atunci secvența Buy-in garantează activarea instant a rundei bonus pentru plata sumei de 70x miza pariata, unde se va acorda un număr aleatoriu de rotiri gratuite și alegeri de secvențe. Dacă vrei sa ai control și să știi numărul de alegeri de care beneficiezi, atunci plata sumei de 600x miza pariata garantează un număr aleatoriu de rotiri gratuite cu 8 alegeri fixe în sala vaselor. 

Zeus Kingdom of Riches slot review

Zeus Kingdom of Riches este un joc de păcănele complex cu zei și speciale. Bazat pe alegeri care declanșează multiple opțiuni de joc ce pot genera potul cel mare de 10000x miza pariata, jocul are un mod interactiv de prezentare și te va captiva cu simboluri speciale însoțite de multiplicatori, dar și cu o runda bonus plină de adrenalina și suspans.

Descoperă mai multe bogății cu Gates of Olympus online, un joc de păcănele Pragmatic Play care îl are în prim plan pe Zeus sau 3 Tiny Gods unde poti castiga de pana la 5000 ori miza pariata.

Q&A Zeus Kingdom of Riches 

  • Jocul de păcănele Zeus Kingdom of Riches nu are un jackpot definit, dar are un castig maxim de 10000x miza pariata, castig care poate compensa lipsa unui jackpot.

  • Zeus Kingdom of Riches slot online are 20 de linii de plată în jocul de baza și poate ajunge pana la 40 de linii în runda bonus dacă este dezvaluite în sala vaselor opțiunea de extindere a rolelor de joc.

  • Zeus Kingdom of Riches online are un RTP de 96.5%.

  • Da, alături de alte pacanele gratis, Zeus Kingdom of Riches demo poate fi jucat gratuit și fără cont pe cazino.ro, direct pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocpacanele cu zei
📈 Linii20 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Starburst netent pacanele
netent

Starburst

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

Joacă
Ocean Rush pacanele online
egt

Ocean Rush

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 20

Nici un vot pana acum

Joacă
Minotaurus pacanele demo
endorphina

Minotaurus

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Mega Joker demo
grentube

Mega Joker

Nota: 3.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
To top