joker luck

Joker’s Luck

Joker’s Luck este un slot online atipic, produs de Skywind, companie care ne-a adus îndrăgitul Miami Bici. Aparent, acest joc de pacanele este foarte simplu, însă există multiple strategii, care de care mai eficiente.

Principiul este unul simplu: trebuie să umpli turnurile cu simboluri, pentru a ajunge la potul cel mare. Poți colecta oricând banii strânși, înainte că Jokerul roșu să îți dărâme turnurile și să îți anuleze câștigurile. Încearcă și tu Joker’s Luck, un joc care te va ține în priză la fiecare rotire!

Caracteristici Joker’s Luck

Precum îi spune și numele, acest joc gravitează în jurul simbolului Joker. Jocul se desfășoară pe o singură rolă, având o volatilitate ridicată și un RTP de 97,61%. În partea de sus a ecranului ai la dispoziție trei turnuri, care corespund câte unui simbol (clopoțel, stea și potcoavă).

La fiecare rotire, poate fi afișat un simbol din cele trei, care se va adăuga în coloana respectivă. Există și un Joker Verde, care îți va adăuga câte un simbol în fiecare dintre turnuri, dar și un Joker Roșu, care îți va dărâma turnurile, anulând sumele strânse pe coloane.

La fiecare rotire, ai posibilitatea de a colecta banii strânși, însă cu cât umpli mai mult turnurile, cu atât câștigurile sunt mai mari. Umple complet toate trei turnurile pentru a câstiga automat Jackpotul de 500x.

Rotiri Gratuite Joker’s Luck

Jocul nu dispune de rotiri gratuite sau de runde bonus, însă emoția pe care o resimți la fiecare rotire, atunci când turnurile sunt aproape pline, cu greu poate fi comparată cu alte jocuri de pacanele. În plus, poți încerca oricând Jokers Luck cu un număr nelimitat de credite pe Cazino.ro.

Mize și câștiguri Joker’s Luck

Jucătorii Joker’s Luck au o libertate foarte mare la alegerea mizei, care variază între 0,01 și 150 de RON. Miza nu poate fi schimbată până nu se face colectarea banilor. Pe lângă funcția de colectare la alegere, se face și o colectare automată atunci când o coloană depășește 5 simboluri (însă nu sunt pline toate coloanele).

Cel mai bine plătit simbol este clopoțelul, cu 350x valoarea mizei atunci când ai umplut turnul cu 5 elemente. Steluța îți va aduce 50x, iar potcoava 10x. Atunci când toate cele 3 coloane conțin câte 5 simboluri, iar jucătorul rotește și găsește încă un simbol câștigător, se acordă Jackpotul de 500x, iar coloanele se resetează.

Ce Jackpot are Joker’s Luck?

Acest joc ca la aparate dispune de un Jackpot de 500x, care este câștigat atunci când toate turnurile conțin câte 5 simboluri, iar jucătorul rotește și găsește încă un simbol câștigător.

Pacanele online Joker’s Luck

Intră și tu în aventura Jokers Luck și pregătește-te să te distrezi de milioane. Vei risca totul, doar pentru a atinge potul cel mare, sau vei retrage rapid câștigurile, de frica Jokerului roșu?

Totul depinde de ține! Joacă Joker’s Luck pe bani reali în cazinouri online care platesc și pe care ți le recomandăm, sau bucură-te aici de versiunea gratuită Joker’s Luck Demo.

Joker’s Luck Review

Acest joc a stârnit multe controverse în rândul fanilor de sloturi online, Pe de o parte, simplitatea aparentă a jocului și lipsa funcțiilor speciale poate să displacă multor persoane, însă noi, cei de la Cazino.ro, apreciem mai degrabă emoțiile resimțite în timpul fiecărei rotiri.

Îți spunem cu sinceritate, încă avem coșmaruri de la Jokerul roșu, care apare și ne dărâmă turnurile cu câștiguri! De asemenea, ne place că avem parte de o libertate foarte mare de alegere a mizelor, dar și funcția auto, unde putem selecta atât numărul de rotiri, cât și suma la care dorim să se colecteze banii strânși.

Joker’s Luck FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Joker’s Luck Demo pe site-ul Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Acest joc de pacanele online a fost produs de Skywind, companie care a dezvoltat peste 150 de sloturi de succes.

  • Jackpotul maxim la Joker’s Luck este de 500x miza, care este câștigat atunci când toate turnurile sunt pline de simboluri.

  • Intră pe Cazino.ro, unde ți-am pregătit o listă completă cu cazinourile online din România unde poți juca Joker’s Luck pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP97.61%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role1
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet150
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

vampire night - pacanele egt
Amusnet (EGT)

Vampire Night

dwarf dragon demo
Pragmatic Play

Dwarf & Dragon

cash chips pragmatic pacanele demo
Pragmatic Play

Cash Chips

To top
X