ruleta europeana gratis

Ruleta Europeana

Descoperă jocul de ruletă online în cel mai tradițional mod posibil, un joc ce se încadrează în categoria jocurilor de masa.

Jocul este unul clasic cu interfața de joc formată din roata pe care sunt plasate numerele și bila albă care se învârte pentru a defini numărul câștigător. Pe lângă mize speciale, Ruleta Europeana are și opțiunea de mize anunțate care îți vor mari șansele de câștig.

Cu siguranța grafica și coloana sonoră te vor face sa trăiești experiența jocului la cel mai înalt nivel, iar pariurile plasate în funcție de strategia aleasă îți vor aduce castiguri pe masura. 

Cum joc Ruleta Europeana?

Bazat pe gândire, va trebuie să ghicești în ce slot/căsuța se va opri bila în momentul în care roata nu se mai învârte. Alege strategic sau aleatoriu numerele pe care vrei sa plasezi miza și jocul poate începe. La terminarea rundei, numărul norocos este strigat și are loc efectuarea plăților dacă te numeri printre cei norocoși.

Optimizat jocului pe orice dispozitiv, nu trebuie sa mergi la cazino pentru a juca la ruleta. Joacă de oriunde și oricând, iar experiența de joc te va incanta de fiecare data.

Încearcă Rulteta casino și acumulează experiență pentru a ghici sau măcar a te apropia de numerele câștigătoare atunci când vei juca pe bani. Este gratis, nu ai nevoie de cont și te poți bucura de jocul de ruletă exact ca la cazino.

Varianta câștigătoare îți aparține, așa ca nu mai aștepta, pariază și câștiga!

Caracteristici Ruleta Online 

Cunoscută și sub denumirea de ruleta cu un singur 0 (zero), Ruleta Europeana păstrează interfața de joc clasică. Numerele utilizate sunt de la 0 la 36, cu divizarea lor pe culori (roșu, negru, verde) și categorii (pare și impare).

Comparativ cu ruleta Americană care are interval de câștig de 5.26%, Ruleta Europeana are un interval de castig mai bun de 2.7%, datorita cifrei unice 0.

Rata de plata ridicată de 97.30% aduce câștiguri mari într-un interval decent de joc, câștigul maxim fiind cotat la 3600€.

Ruleta Europeana mize 

Este destul de simplu sa plasezi miza și să aștepți sa vezi dacă ai câștigat. Partea cea mai grea însă este să ghicești numerele, de aceea jocul oferă opțiuni precum: 

Mize de interior ( pariuri pe numere): 

 • Pariu exact (Straight) – pariul poate fi plasat direct pe numerele dorite, inclusiv pe 0. Rata de plata este maxima, sansa fiind de 35:1.
 • Pariu împărțit (Split) – pariul poate fi împărțit între 2 numere adiacente și se plasează pe linia care le delimitează. Rata de plata este de 17:1.
 • Pariu pe 3 numere (Street) – pariul este împărțit pe 3 numere consecutive de pe acelasi rand și este plasat pe linia verticala de lângă numere în partea stânga sau dreapta a cifrelor. Rata de plata este de 11:1. 
 • Pariu pe 4 numere (Corner/Square)- pariul se împarte la 4 numere și este plasat pe linia încrucișată. Rata de plata este de 8:1. 
 • Pariu pe 6 numere (Six line) -pariul este împărțit la 6 numere și este plasat pe linia alăturată acestora. Rata de plata este de 5:1.

Mize de exterior (alte optiuni).

 • Pariu pe coloana stanga, dreapta, centru (Column bet) – pariul este plasat pe o coloana de numere pe linia 1,2 sau 3. Rata de plata este de 2:1.
 • 1-12, 2-12, 3-12 (Dozen bet) – pariul este plasat pe unul din primele 3 locuri cu 12 numere de pe masa de joc și are rata de plata de 2:1.

Mize pe bani:

 • Roșu/Negru – pariul se plasează pe spațiul roșu sau negru. Rata de plata este de 1:1.
 • Par/Impar – pariul se plasează pe numere pare sau impare. Rata de plata este de 1:1.
 • Mare/Mic – pariul se plasează pe jumătate de masa 1-18 sau 19-36. Rata de plata este de 1:1.

Mizele anunțate sunt redate de Neighbor bets cu rata de plata de 35:1; Tiers cu rata de plata de 17:1; Orphelins -pariul are loc pe 2 sectoare: exact și împărțit. Rata de plată pariu împărțit este de 17:1 și pariu exact de 35:1; Voisins- rata de plată pariu împărțit este de 17:1, pe 3 numere (Street) este de 11:1 și corner 8:1.

Ruleta Europeana review

European Roulette online oferă șansa jocului de ruletă la adevărata sa valoare și dezvăluie regulile exacte ale acestui joc.

Interfața de joc și sunetele redate sa te inducă în lumea minunată a jocului și să te facă sa ai parte de o experiența de joc ca într-un cazino.

Nu sunt multe de spus, iubitorii de ruleta vor aprecia acest joc, în timp ce începătorii vor avea ocazia sa exerseze regulile jocului.

Vezi dacă norocul iti surade și lasă un comentariu cu părerea ta! 

Q&A Ruleta Europeana

 • Rata de plata este de 97.3%

 • Cifra 0 face diferența și aduce câștiguri diferite. Ruleta americană are dublu 0 (00) și are interval de castig de 5.26%, iar cea europeană are un singur 0 și are interval de câștig de 2.7%.

 • Da, varianta este adaptata jocului pe telefon si o poti juca gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
🍀 RTP97.3%
Rotiri GratuiteNu
ScatterNu

Mai multe Pacanele Demo

40 super hot pacanele cu septari
egt

40 Super Hot

Nota: 4 / 5. Voturi: 101

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
777 wild clover ca la aparate
ctgaming

Wild Clover 777

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 35

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Pacanele online gratis - wolf gold
pragmatic

Wolf Gold

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Plenty on Twenty - pacanele aparate
novomatic

Plenty on Twenty

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 Burning hot 6 reels gratis
egt

40 Burning Hot 6 reels

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Release the Kraken | Pacanele demo gratis
pragmatic

Release the Kraken 2

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Pay Day pacanele gratis
grentube

Pay Day

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Phoenix Star demo
egt

Phoenix Star

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top