Respin Mania - Skywind
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

 • Furnizor: Skywind
 • RTP: 96.18%
 • Linii: 25 Fixed
 • Role: 2
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Da
 • Wild: Da
 • Variatie: Mare
 • Tip joc: Pacanele cu septari si diamante
 • Taguri joc: 77777, diamante, wild, Rotiri Gratuite.

Respin Mania

După ce au demonstrat ca porcii chiar zboară și aduc castiguri incredibile în jocul Sky Piggies, acum producătorul SkyWind Group aduce la lumina un joc bazat pe o multitudine de re-rotiri, denumit simbolic Respin Mania. 

Jocul are la baza clasicul joc de pacanele cu septari, dar inovează cu funcția Respin care se declanșează în urma oricărei combinații câștigătoare. Respin Mania oferă o grafica modernă și simboluri bine conturate, unde pe doar 3×5 role de joc câștigurile pot ajunge pana la 500x miza pariata, iar pe lângă secvența cu reinvartiri, poți oricând declanșa runda bonus unde poți juca pana la 100 de rotiri gratuite, fără limita de redeclansare. 

Chiar dacă nu oferă multe opțiuni de joc, la fel ca și în jocul Diamond Plus, pacanele EGT, strălucirea diamantului te va face sa radiezi, iar dacă alegi sa joci, cu siguranța Respin Mania te va tine ocupat preț de câteva ore bune😉.

Cum joc Respin Mania pacanele online?

Respin Mania este un joc de păcănele care păstrează un mod clasic de joc, iar pentru a juca trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să ajustezi pariul adecvat stilului tău de joc. Apasă start, iar orice combinație câștigătoare (precum și 3-4 simboluri diamant) poate iniția secvența de re-rotiri, când beneficiezi complet gratuit de o nouă șansă de câștig. 

Joacă Respin Mania demo pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a vedea ce implica secvența de re-rotiri. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele gratis, ai parte de emoții intense de fiecare data când învârti rolele și te bucuri de o experiența unică de joc, marca SkyWind Group.

Respin Mania mize, simboluri și câștiguri

Respin Mania online are un RTP de 96.18% și o volatilitate ridicată, iar castigul maxim poate ajunge pana la 500x miza pariata.

Combinațiile câștigătoare se formează pe 25 de linii de joc, la oricare 3 sau mai multe simboluri identice, consecutive de-a lungul unei linii de plată, iar plata acestora are loc de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Pariul este dat de valoarea în fise înmulțit cu numărul de linii de plată active și astfel intervalul de selecție al mizei porneste de 0.25 RON cu o valoare a monedei de 0.01 și poate ajunge pana la 150 RON (valoarea monedei fiind 6).

Simbolurile sunt bine conturate și se îmbina armonios pentru a crea o atmosfera placuta de joc, iar cele reprezentate de cărțile de joc sunt redate spectaculos pentru a se încadra în tema jocului de pacanele cu diamante; acestea genereaza castiguri echilibrate de pana la 150x miza pariata. Ciresele platesc pana la 200x miza, în timp ce clopotelul și lingoul BAR ridica castigurile pana la 250x, respectiv 350x miza pariata. Septarul este “cireasa de pe tort” în materie de castiguri Respin Mania, iar o combinatie 77777 aduce potul cel mare de 500x miza pariata.

Mai mult decat atat, orice combinatie castigatoare se va bloca pe role, iar restul pozitiilor vor iniția o re-rotire complet gratuită, care poate forma un nou castig si iniția o noua re-rotire, pana cand nu se mai formează noi castiguri. Astfel, beneficiezi de multiple opțiuni de castig doar cu o singura invartire a rolelor 🙂, acesta fiind și principalul motiv pentru care merită sa joci acest joc de pacanele cu septari si diamante.

Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, cu excepția diamantului, care are rol de scatter și declanșează runda bonus de rotiri gratuite Respin Mania.

Bonus si rotiri gratuite Respin Mania

Diamantele aduc bucuria rotirilor gratuite Respin Mania. Apariția pe role a 5 sau mai multe simboluri diamant declanșează jocuri gratuite care pot fi redeclansate la nesfarsit. Numărul de simboluri scatter determina și numărul rotirilor gratuite Respin Mania, astfel:

 • 5-6 simboluri scatter alocă 10 rotiri gratuite;
 • 7, 8 sau 9 simboluri scatter aloca 15, 20, 35 rotiri gratuite;
 • 10-12 simboluri scatter aloca 50 rotiri gratuite;
 • 13-15 simboluri scatter aloca 100 rotiri gratuite.

Runda bonus promite o avalanșa de rotiri gratuite, unde oricând poți beneficia de re-rotiri care măresc atat câștigurile, cât și intensitatea jocului.

Respin Mania slot review 

Respin Mania este un joc de păcănele modern, cu septari si diamante, care pune în prim plan opțiunea câștigului din rotiri gratuite.

Cu un mod simplu de joc și multe, dar multe re-rotiri, jocul este interactiv și poate aduce pana la 500x miza pariata, dacă alegi sa învârti rolele. 

Chiar dacă ne-ar fi plăcut sa vedem și niște multiplicatori, sau măcar o limita mai mare a câștigului, va trebui totuși să ne mulțumim cu pana la 100 de rotiri gratuite în runda bonus, rotiri care nu au limita de redeclansare. Iar extra, atât în jocul de baza cât și în runda bonus, oricând poți beneficia de funcția Respin care oferă complet gratuit încă o sansa la castig. De altfel, funcția de reinvartiri este caracteristica principala Respin Mania, un joc modern de păcănele cu diamante și septari.

Dacă vrei sa încerci și alte jocuri de păcănele cu diamante, atunci 20 Diamonds este jocul care te va încânta cu strălucirea castigurilor, dar și cu o sansa la jackpotul EGT.

Q&A Respin Mania
 • Jocul de păcănele Respin Mania are un potențial maxim de castig de 500x miza pariata.

 • Pe lângă o multitudine de re-rotiri, Respin Mania slot online oferă bonus de rotiri gratuite, care pot ajunge pana la 100 de rotiri și pot fi redeclansate la nesfârșit.

 • Respin Mania online a fost lansat de Skywind Group, producător renumit pentru jocuri celebre precum Sky Piggies sau Fruitopolis.

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile