Respin Mania pacanele online

Respin Mania

Respin Mania este un joc de păcănele online cu tematică cu diamante și rotiri gratuite, dezvoltat și oferit de către providerul Skywind Group

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5X3 role și are 25 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus și pe lângă aceasta o multitudine de rotiri gratuite.

Respins Mania este unul dintre cele mai bune jocuri din oferta Skywind. În cazul în care nu ai jucat încă acest joc, anumite caracteristici ale slotului îl fac să semene cu Diamond Plus. Experiența de joc este una captivantă, jucătorul având o multitudine de posibilități de câștig.

Simbolurile sunt dezvoltate cu culori puternice, alături de o grafică excelentă, care face fiecare rotire mult mai interesantă și oferă un nivel de adrenalină ridicat. Fie că vorbim de funcția de bază a jocului sau de funcția bonus, ai posibilitatea să câștigi oricând sume mari de bani, cu un câștig maxim de 500X miza pariată per rotire.

Vino și tu să descoperi acest slot palpitant și să te bucuri de câștiguri mari!

Cum joci Respin Mania păcănele online

Providerul Skywind Group este unul vechi pe piață, cu un nivel de popularitate foarte ridicat. Astfel, indiferent de cazinoul la care dorești să joci, ar trebui cu siguranță să găsești acest joc în ofertă. Ai mare grijă atunci când setezi miza, deoarece la acest joc miza pariată se selectează per linie și apoi este înmulțită cu cele 25 de linii existente.

În cazul în care nu ești adeptul jocurilor noi și îți e teama să riști bani, poți oricând să joci Respin Mania Demo. Există multe platforme pe care găsești păcănele gratis și poți să te distrezi oricât vrei. Nu ți se va cere să faci cont și nici nu trebuie să depui bani în astfel de situații, dar nici nu vei putea converti câștigul în bani reali.

Respin Mania mize, simboluri și câștiguri

Respin Mania este un joc cu un nivel de volatilitate foarte ridicat, ce oferă un RTP de 96.18%. Asta înseamnă că ai oricând posibilitatea să înregistrezi câștiguri mari, dar la fel de ușor poți să și pierzi bani rapid. Chiar dacă câștigul maxim pe o rotire este de doar 500X, jocul plătește des sume importante de bani. Mizele sunt cuprinse între 0.50 bani și 150 de lei, în funcție de cazinoul la care joci.

Simbolurile de bază din cadrul slotului sunt cărțile clasice de joc de la 10 la A, pe lângă care se adaugă cireșele, clopoțeii și șeptarii. Pe lângă acestea există un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol și un scatter special în formă de diamant, cu ajutorul căruia se poate câștiga funcția bonus.

Câștigurile se realizează în mod clasic, de la stânga la dreapta, pe 25 de linii, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată. Funcția specială a acestui joc apare de fiecare dată când înregistrezi un câștig. Atunci când există 3 sau mai multe simboluri câștigătoare pe ecran acestea devin “lipicioase” și primești o rotire gratuită. De fiecare dată când apare un nou simbol sau altă formație câștigătoare și aceea rămâne pe ecran și mai primești încă o rotire.

Bonus și rotiri gratuite Respin Mania

Respin Mania păcănele online oferă o funcție bonus care se câștigă în momentul în care pe ecran apar cel puțin 5 diamante. La fel ca și în cazul rotirilor clasice, cele 5 diamante se lipesc pe ecran și primești rotiri suplimentare pentru a aduna și alte diamante. În funcție de numărul de diamante acumulat, vei primi următorul număr de rotiri gratuite:

  • 5-6 diamante – 10 rotiri gratuite
  • 7 diamante – 15 rotiri gratuite
  • 8 diamante – 20 rotiri gratuite
  • 10-12 diamante – 50 rotiri gratuite
  • 13-15 diamante – 100 rotiri gratuite

În cadrul rotirilor gratuite câștigurile se obțin exact în același mod precum în funcția de bază.

Respin Mania slot review

Având în vedere toate detaliile enumerate în acest review, considerăm că Respin Mania păcănele online este un joc pe care trebuie să îl încerci în mod obligatoriu. În primul rând, acesta este extrem de palpitant și oferă un nivel ridicat de adrenalină. În al doilea rând, are o volatilitate foarte ridicată, așa încât poți în orice moment să câștigi o grămadă de bani.

Ai putea crede că 500X câștig maxim per rotire este destul de puțin, dar lucrurile nu stau chiar așa. Spre exemplu, dacă ai câștigat 50 de rotiri gratuite, poți obține un câștig enorm, chiar și fără a atinge maximul de 500X miza aleasă. Așadar, așteptăm să ne spui părerea ta după ce încerci Respin Mania.

Q&A Respin Mania

  • Jocul Respin Mania păcănele online are o funcție specială “Respin” și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

  • Respin Mania păcănele online are un RTP de 96.18% și un nivel de volatilitate foarte ridicat.

  • Respin Mania online a fost lansat de Skywind Group, producător renumit pentru jocuri celebre precum Sky Piggies sau Fruitopolis.

  • Da. Poți să joci Respin Mania păcănele gratis, împreună cu toate jocurile din gama Synot, pe site-ul cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.18%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu septari si diamante
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role2
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
To top